-
Arsinspor Sosyal Tesisleri'nde yapılan ve kulüp başkan yardımcısı Ramis Sungur'un hazır bulunduğu imza töreninde, Yeni Kırşehirspor'dan forvet oyuncusu Mehmet Ören ve Çorumspor'un sol beki Mustafa Aygün ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
Arsinspor'da 3 imza!
Arsinspor, 3 futbolcuya daha renklerine bağladı. Başkan yardımcısı Adnan Öksüz "kaliteli futbolcuları kadromuza kattık" dedi.
Başkan yardımcısı Adnan Öksüz'ün bürosunda düzenlenen imza töreninde, dış transferde Gümüşhanespor'un santrforu Haşim, iç transferde de Sezgin ve Varol'a 2 yıllık imza attırıldı. Öksüz, burada yaptığı açıklamada, Arsinspor olarak iyi bir takım kurmayı hedeflediklerini belirterek, ''Bugün de iç ve dış transferde kendini ispatlamış kaliteli futbolcuları kadromuza kattık. Ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerine inanıyoruz'' dedi.
Arsin'de İmzalar Devam Ediyor...
Kulüp sosyal tesislerinde düzenlenen imza töreninde, iç transferde Coşkun Korkmaz ve Okan Demir, dış transferde ise Alanyaspor'dan Adem Şahin ve Erzincanspor'dan Ahmet Taşkıran ile 2'şer yıllık sözleşme imzalandı.
Kulüp halkla ilişkiler sorumlusu İsmail Gürsoy, imza töreninde yaptığı konuşmada, Arsinspor'un son transferlerle kadrosunu daha da güçlendirdiğini belirterek, ''İyi bir kadro oluşturuyoruz. İmza atan oyuncularımızın başarılı olacaklarına inanıyoruz. Bizleri mahcup etmeyeceklerini biliyoruz'' diye konuştu.
Arsin'de Transfer..
imza töreninde iç transferde kaleci Hasan Yaranlı'nın sözleşmesi 2010 yılına kadar uzatıldı, dış transferde ise Trabzon amatör takımlarından Yalıspor'dan Engin Beşli ve Mesut Yılmaz'a 2 yıllık imza attırıldı.
Mali sayman Muzaffer Bektaşoğlu, yeni futbolcuların takıma direkt katkı yapacak oyuncular olduğunu belirterek, ''Biz kendilerine çok güveniyoruz. Görüşülen birkaç oyuncu daha var. Bu oyuncularla da en kısa zamanda anlaşmak istiyoruz'' dedi.
Kaleci Hasan ise sözleşmesini uzattığı için mutlu olduğunu ve uzun yıllar Arsinspor'a hizmet etmek istediğini söyledi.
Arsinspor Mehmet Kaya ile imzaladı
Kulüp başkan yardımcısı Şeref Bektaşoğlu'nun Trabzon Limanı'ndaki ofisinde düzenlenen imza töreninde, Şırnakspor'un orta saha oyuncusu Mehmet Kaya 2 yıllık imza attı.
Bektaşoğlu, burada yaptığı açıklamada, Arsinspor'da yeni bir yönetim kurduklarını belirterek, ''İyi bir yönetim kurduk, şimdi de transfer çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçen seneki şansızlıklarımızı bu yıl yaşamak istemiyoruz. Hocamız Turgut Kural'ın verdiği rapor doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştiriyoruz, transferlerimizin devamı da gelecektir'' dedi.
Arsinspor'un transfer dosyası böyle..Her sene oldugu gibi bu senede klüp kabuk değişimine gitti..Geçen sene tutmamıştı bu düşünce fakat bakalım bu sene neler olacak..Açıkcası gelen oyuncular konusunda pek bi bilgim yok fakat Şırnak'tan gelen Mehmet Kaya'yı övüyordu yerel basın ve Arsin yönetimi..Eldeki oyunculara baktıgımızda takımda defansın sigortası olarak görülen Sezgin ile sözleşme uzatıldı..Kalede Hasan ile devam edilecekki geçen sene pek begenmemiştim Hasan'ı..Orta sahada geçen sene takıma dahil olan Gökhan Solak'a klüp çok güvensede ben pek güvenmiyorum..Forvette Trabzonspor'dan kiralık Emre Hızarcı konusunda pek bi bilgim yok Karadenizspor'a kiralanacagı söyleniyordu fakat son durumu bilmiyorum forvete transfer yapılsada Emre 'nin takımda tutulması gerektğini düşünüyorum..Toparlamak gerekirse Arsin yepyeni bir takım oldu ve ne yapacagı belli değil..Lig başladıgında gelen oyuncular hakkında daha fazla bilgi edinip burada paylaşırım..
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules