Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 173 sonuç

Konu: [TSL] Kayserispor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Matias Escobar transferinde şöyle bir durumun olduğunu öğrendim

Escobarı 700.000 $ a kiralamisiz, seneye opsiyonu kullanip oyuncuyu alirsak klübüne 1.200.000 $ daha ödeyecegiz... yani toplam maliyeti 1.900.000 $ yapiyor...

http://www.diariohoy.net/notas/verNo...9-hablar/?1024

Böyle bir durum varmış bu oyuna yansıtılabilirmiki?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kiralık olarak girilir sanıyorum ve cangelenin fiziki açıdan yol aldığına katılmıyorum ca sının ve özelliklerininde fazla olduğunu düşünüyorum ligin iyi futbolcularından biri ama ligin starı değil starıymış gibi yapmamak lazım örneğin cangele uzun şut atamaz gücü iyi değildir hızı çok iyideğildir zıplaması kötüdür off the ballı çok kötüdür. finishing i vasattır composure si çok kötüdür . bunlarda gerekli düşmeleri yapmadığımız için adamı star yapıyoruz halbuki iki yıldır süper ligde ama ard arda 5 maç çok iyi oynadığınıda görmedi consistency de kötü

burak bu mesajı okursan bana ulaş şu cangeleye birlikte bakalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    cangelenin karar vermeside çok çok kötüdür mental açıdan çok vasat bir adam

çok kez gördüm kaleciyle karşı karşıya çalıma kalkıp top kaptırdığını pas atmayı deneyip pozisyonu harcadığını çok gördüm
    Last edited by extensor : 25.Temmuz.2008 at 22:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by extensor View Post
    kiralık olarak girilir sanıyorum ve cangelenin fiziki açıdan yol aldığına katılmıyorum ca sının ve özelliklerininde fazla olduğunu düşünüyorum ligin iyi futbolcularından biri ama ligin starı değil starıymış gibi yapmamak lazım örneğin cangele uzun şut atamaz gücü iyi değildir hızı çok iyideğildir zıplaması kötüdür off the ballı çok kötüdür. finishing i vasattır composure si çok kötüdür . bunlarda gerekli düşmeleri yapmadığımız için adamı star yapıyoruz halbuki iki yıldır süper ligde ama ard arda 5 maç çok iyi oynadığınıda görmedi consistency de kötü

burak bu mesajı okursan bana ulaş şu cangeleye birlikte bakalım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    cangelenin karar vermeside çok çok kötüdür mental açıdan çok vasat bir adam

çok kez gördüm kaleciyle karşı karşıya çalıma kalkıp top kaptırdığını pas atmayı deneyip pozisyonu harcadığını çok gördüm
    Bu dediklerinin hiç birine katılmıyorum cangele çok hızlı bir oyuncu fiziki gücüne ise bir daha bakmanı istiyorum takıma geldiğinde ilk haftalar cangele neden oynamadı sanıyorsun tolunay hoca ona ya fizik gücünü geliştirirsin yada ilk 11de yer bulamazsın dedi ve cangeleyi adam etti çok iyi oldu fiziki gücü bunu erman toroğluda diyor hep zaten finishingi ve composuresi ise gayet yerindedir.Karar vermesi ise pozisyon harcaması ve çalım atarken topu kaptırmasıyla ne alakası var analadım bu adam arjantin genç milli takımında oynamış adamdır ve şuanda süperligin en iyi yabancılarından birsisidri.Özelliklerini hayet yerinde buluyorum.Sende kayserisporun her futbolcusunun özelliklerini düşmesi gerektiğini söylüyorsun birazdaha objektif bakalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şimdi karar verme top oyuncunun ayağındayken en akılcı kararı vermesi oluyor ee sen boş kaleye şut atacağına dönüp pas atarsan karar vermen kötü olur arapası atacağına dribling yaparsan karar vermen çok kötüdür yani
    2. olarak (açıklamalı gideyim bu konularda) composure neden düşük composure heyecanına çok yenik düştüğü ve gol pozisyonlarında ayağına çok top dolaştırdığı için düşük. ilginç bir şey söyleyeceğim sakaryaspor geçen sene en can alıcı noktada 5-6 maç kazanamadı bu kazanamadığı maçlarda cangelenin kaçırdığı %100 lük belki 15-20 tane pozisyon var eğer cangele daha komple bir adam olsa belki sakarya bu kadar kolay düşmeyecekti en azından düşmeme mücadelesi verebilecekti
    3. olarak erman toroğlu cangeleyi benim kadar izlediyse bırakırım bu işi
    4. olarak gücü neden kötü staminası neden kötü gücü kötü çünkü çok kolay dağılıyor ikili mücadelelerde hatırlarsınız türkiye kupası finalinde yine ne goller kaçırmıştı. ayakta kalamadığı için. dayanıklılığı da yetersiz belli bi noktadan sonra dili sarkmaya başlıyor anlıyorsunuz yani bittiğini
    5. olarak off the ball neden düşük çünkü adam resmen ceza sahasına girmiyor hareketlenmiyor yani o bölgeye
    (ppm olarak topu ayağına bekler verilmeli) defans arkasına sarkmıyor boşa kaçmıyor (ppm olarak top almak için gerilere kadar gelir eklenmeli)
    6. olarak consantrasyon neden düşük çünkü saha içinde kayboluyor belki 20-30 dakika nerde bu cangele dediğiniz oluyor
    7. olarak ben olsam aml amc amr den başka hiç bir mevkii de oynatmam st de ancak skor olarak öndeysem oynatırım.

agüero kardeşim kızma bana benim bakış açımda böyle benim objektifliğimde böyle kayseri düşmanı falan değilim yani hatta sempati duyduğum takımlardandır. tarafsızlığımdan şüphen olmasın iyi yönleride var onlarıda sivriltiyoruz elbet
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

şimdi karar verme top oyuncunun ayağındayken en akılcı kararı vermesi oluyor ee sen boş kaleye şut atacağına dönüp pas atarsan karar vermen kötü olur arapası atacağına dribling yaparsan karar vermen çok kötüdür yani
    2. olarak (açıklamalı gideyim bu konularda) composure neden düşük composure heyecanına çok yenik düştüğü ve gol pozisyonlarında ayağına çok top dolaştırdığı için düşük. ilginç bir şey söyleyeceğim sakaryaspor geçen sene en can alıcı noktada 5-6 maç kazanamadı bu kazanamadığı maçlarda cangelenin kaçırdığı %100 lük belki 15-20 tane pozisyon var eğer cangele daha komple bir adam olsa belki sakarya bu kadar kolay düşmeyecekti en azından düşmeme mücadelesi verebilecekti
    3. olarak erman toroğlu cangeleyi benim kadar izlediyse bırakırım bu işi
    4. olarak gücü neden kötü staminası neden kötü gücü kötü çünkü çok kolay dağılıyor ikili mücadelelerde hatırlarsınız türkiye kupası finalinde yine ne goller kaçırmıştı. ayakta kalamadığı için. dayanıklılığı da yetersiz belli bi noktadan sonra dili sarkmaya başlıyor anlıyorsunuz yani bittiğini
    5. olarak off the ball neden düşük çünkü adam resmen ceza sahasına girmiyor hareketlenmiyor yani o bölgeye
    (ppm olarak topu ayağına bekler verilmeli) defans arkasına sarkmıyor boşa kaçmıyor (ppm olarak top almak için gerilere kadar gelir eklenmeli)
    6. olarak consantrasyon neden düşük çünkü saha içinde kayboluyor belki 20-30 dakika nerde bu cangele dediğiniz oluyor
    7. olarak ben olsam aml amc amr den başka hiç bir mevkii de oynatmam st de ancak skor olarak öndeysem oynatırım.

agüero kardeşim kızma bana benim bakış açımda böyle benim objektifliğimde böyle kayseri düşmanı falan değilim yani hatta sempati duyduğum takımlardandır. tarafsızlığımdan şüphen olmasın iyi yönleride var onlarıda sivriltiyoruz elbet
    Eğer bu dediklerin hepsi doğru olsa cangele iglesiastan daha lötü bir adam konumuna gelir adam sakaryaydayken gol kaçırmış olabilir ama çokta kazandırdığı maçları olmuştur mesela bjk maçı mesela 3-3-lük kayseri maçı hatrick yaptığı maç ayrıca cangeleyi bu sitede benden çok izleyen yoktur evindeki her maçını canlı izledim ben deplasmandaki her maçını ise hem radyodan dinledim hemde her maçın özetine baktım.Öyle saece özet izlemekle veya birkaç maç izlemekle bukadar küçültülemez bir adam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Birdaha söylüyorun cangelenin özellikleri gayet yerindedi off the ball gibi konuları zaten önceden katılmıştım sana iyi değil o yönlerden seney cangeleyi göreceksiniz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    1860 Munichin oyuncusu Furkan Özcal Kayserisporda
    Last edited by deniz.91 : 26.Temmuz.2008 at 19:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

bikere iglessiasla cangelenin ne alakası var
    ikincisi kaç maç izlediğimi nerden biliyorsun belki ben 15 dk izlerim anlarım sen 180 dk izlersin anlamazsın.
    Ne saldırıyorsun yani ben sana diyormuyum ne kadar izlersen izle benim kadar göremezsin diye
    ben onu yine 130 calık adam yapalım ama akla mantığa uysun olsun diyorum anlıyormusun
    110 ca yapalım bütün özelliklerini düşürelim demiyorum 130 ca olsun ama mantıklı olsun 130 ca olup ligi uçurmasın gerçekte uçurduğu falan yok yani concistency de iyi değil
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

bikere iglessiasla cangelenin ne alakası var
    ikincisi kaç maç izlediğimi nerden biliyorsun belki ben 15 dk izlerim anlarım sen 180 dk izlersin anlamazsın.
    Ne saldırıyorsun yani ben sana diyormuyum ne kadar izlersen izle benim kadar göremezsin diye
    ben onu yine 130 calık adam yapalım ama akla mantığa uysun olsun diyorum anlıyormusun
    110 ca yapalım bütün özelliklerini düşürelim demiyorum 130 ca olsun ama mantıklı olsun 130 ca olup ligi uçurmasın gerçekte uçurduğu falan yok yani concistency de iyi değil
    O zaman manisayı görüyozru adamlar ligi kasıp kavuruyor her oyunumda her oyunumda ilk 5e giriyor bursaspor 2 yıl içinde zirveye oynuyor hep onların adamlarına baktıkça cangele hiç bişey Lincolnun özelliklerini görüyoruz o adam çokmu katkılı oldu.

Cangele arjantin genç milli takımında oynamış adam özellikleri gayet iyidir off the balı falan düşürebilir tamam ona bişey demiyorum ama fiki gücü artırılmalı kesinlikle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

manisanın araştırmacısı yok bana göre en kötü yapılan takımdır. Kim yaptı bilmiyorum ama izlenilmeden yapılıyor o kesin sezer öztürkler nizamettinler falan uçuruluyor kimmiş o isimler 2-3 senedir türkiyede kaç maç oynamışlar
    manisayı biz çok abarttık. gerçekte öyle değillerdi.
    Bursanında alt yapısı çok sağlam bursanın 9 tane alt liglerde besleme takımı var bir adam çıksa buralardan anında bursaya geliyor coşkun arkadaşım ilk takım için çok objektif. 1 tane adamı için diyemezsin çok ca vermiiş diye
    sadece gençlere bol bol pa verdiğini söyleyebilirsin oda görecelidir. ona göre doğrdur mantıklı açıklamaları vardır. bak u 21 e u 19 a kaçtane bursasporlu varmış der ve haklıdır.
    geçtim onları bu oyun için türkiye liginde mutsuz olmaması gereken tek takım kayserispor takımı hem finansını sağlam yapıyoruz hem oyuncularını sağlam yapıyoruz
    kayseri kötü yapılıyor diyemezsin yani kasyeri normalin biraz üstünde iyi yapılıyor o biraz iyiyide normale çekmek lazım bende ilk 4 senede 2 kez şampiyon oldular gerçekte olsunlar kayserisporu tutucam söz
    Şimdi hamiou berbat transfer ama sen fanatikliğine yenilip iyi kaleci diyeceksin aydın yetersiz bir adam ama sen yeterli diyeceksin ali turan çok yetersiz ama sen yeterli diyeceksin bunlarıda görmek gerek
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

manisanın araştırmacısı yok bana göre en kötü yapılan takımdır. Kim yaptı bilmiyorum ama izlenilmeden yapılıyor o kesin sezer öztürkler nizamettinler falan uçuruluyor kimmiş o isimler 2-3 senedir türkiyede kaç maç oynamışlar
    manisayı biz çok abarttık. gerçekte öyle değillerdi.
    Bursanında alt yapısı çok sağlam bursanın 9 tane alt liglerde besleme takımı var bir adam çıksa buralardan anında bursaya geliyor coşkun arkadaşım ilk takım için çok objektif. 1 tane adamı için diyemezsin çok ca vermiiş diye
    sadece gençlere bol bol pa verdiğini söyleyebilirsin oda görecelidir. ona göre doğrdur mantıklı açıklamaları vardır. bak u 21 e u 19 a kaçtane bursasporlu varmış der ve haklıdır.
    geçtim onları bu oyun için türkiye liginde mutsuz olmaması gereken tek takım kayserispor takımı hem finansını sağlam yapıyoruz hem oyuncularını sağlam yapıyoruz
    kayseri kötü yapılıyor diyemezsin yani kasyeri normalin biraz üstünde iyi yapılıyor o biraz iyiyide normale çekmek lazım bende ilk 4 senede 2 kez şampiyon oldular gerçekte olsunlar kayserisporu tutucam söz
    Şimdi hamiou berbat transfer ama sen fanatikliğine yenilip iyi kaleci diyeceksin aydın yetersiz bir adam ama sen yeterli diyeceksin ali turan çok yetersiz ama sen yeterli diyeceksin bunlarıda görmek gerek
    Bursasporun alt yapsının çok iyi olduğunu biliyorum ama şuan oratada birşey yokken iki sene içinde şampiyon olması biraz saçma oluyor kayserispora ise ben hiçrbir zaman yetersiz demedim.Hamidou konusunda bizim taraftar sitemizde çok söyledim bu kalecinin yetersiz olduğunu aydına ise kötü diyemeyiz çünkü kayserispor ligin en az gol yiyen takımalrından sezon bitiminde fb istiyodu bu adamı.Benim takıma yetesiz falan dediğim yok herşey gayet yerinde diyorum ama canegelinin fiziksel özelliklerini artırlımasını istiyor az birşey

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ewet anladım seni
    extradan benim aydına yetersiz demek önümüzdeki 4 senede 2 kez şampiyonluk bekleniyorsa yetersiz dememdir yoksa hedef 5. lik 6. lik sa yeterli

şöyle örnek vereyim aynı kıyasla galatasaray ligin en az gol yiyen takımı kalecileri yeterlimi?
    şampiyonluğa oynayacaksa yeterli avrupada ilerleyecekse yetersiz

geçen yıl bunu feldkamp söyledi herkes karşı çıktı uefada tur atladı galatasaray orkun leverkusen maçında bağırdı feldkamp haklı ben yetersizim diye
    ragip ne için yeterli 5. lik için tamam şampiyonluk için değil
    bu yüksek caları dengelemek gerek ali turan 5. lik için bile yetersiz mesela yada 32 yaşındaki saidoou ne için ne kadar yeterli bunları daha iyi degerlendirmek lazım ki kayserispor 4 senede 2 şampiyonluk alması 4 senede iki kez şampiyonluk mücadelesi versin çok bile
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

ewet anladım seni
    extradan benim aydına yetersiz demek önümüzdeki 4 senede 2 kez şampiyonluk bekleniyorsa yetersiz dememdir yoksa hedef 5. lik 6. lik sa yeterli

şöyle örnek vereyim aynı kıyasla galatasaray ligin en az gol yiyen takımı kalecileri yeterlimi?
    şampiyonluğa oynayacaksa yeterli avrupada ilerleyecekse yetersiz

geçen yıl bunu feldkamp söyledi herkes karşı çıktı uefada tur atladı galatasaray orkun leverkusen maçında bağırdı feldkamp haklı ben yetersizim diye
    ragip ne için yeterli 5. lik için tamam şampiyonluk için değil
    bu yüksek caları dengelemek gerek ali turan 5. lik için bile yetersiz mesela yada 32 yaşındaki saidoou ne için ne kadar yeterli bunları daha iyi degerlendirmek lazım ki kayserispor 4 senede 2 şampiyonluk alması 4 senede iki kez şampiyonluk mücadelesi versin çok bile
    Tamam katılıyorum ben ali turan ve ragıp gibi adamlar anca ilk 5e girecek kadar iyiler bunu biliyorum.Aydın Toscalı iyi ama bana göre zirveye oynayacak takımın stoeri olabilir geçen yıl artık hucumada çıkmaya başladı gol atmaya başladı kendini geliştirdi dahada bence Ragıp ve Ali Turanı ise yönetim yetersiz olduğunu bildiği için zaten işte eren güngör koray matias escobar gibi isimleri kadroya kattı saidou ise bir yadal tecrübesiyle bize çok şey katacaktır.Şunuda söyleyim yeri gelmişken Ali Turanın Cası 3-5 azalabilir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

burakla ali turan konusunda bi düzeltme yapmıştım
    Fikirlerim burada

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

burakla ali turan konusunda bi düzeltme yapmıştım
    Ali Turan 2-3 puan düşürülmüştü.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Şunuda belirteyim bu sezon Altınordudan alınan Bayram Çetitin mevkisi oyuna girilmemiş sanırım mevkisi DC olacak

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Bayram DC en son çalışmada Altınordu bendeydi girdim... CA 90 verdim, belirgin özelliklerini de girmeye çalıştım...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    Bayram DC en son çalışmada Altınordu bendeydi girdim... CA 90 verdim, belirgin özelliklerini de girmeye çalıştım...
    Pası nasıl acaba gelecek varmı adamda

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Kayseri bence yeterince düzgün yapılıyor. Belki Ragıp 3-4 puan düşebilir onun haricinde gerçekçi bir kayseri araştırmamız var diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by EL-Hadji View Post
    Kayseri bence yeterince düzgün yapılıyor. Belki Ragıp 3-4 puan düşebilir onun haricinde gerçekçi bir kayseri araştırmamız var diye düşünüyorum.
    Ragıp, Fatih Ceylan ve Ali Turandan 3-4 ca düşebilir bencede
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Milan Puroviç Kayserispor'daKayserisporumuz Portekiz'in Sporting Lizbon takımında forma giyen Karadağ Milli Takımının forveti Milan Puroviç ile sözleşme imzaladı.

Milan Puroviç ile 1-4 yıllık sözleşme imzalanmıştır.

Oyuncu 9 numaralı formayı giyecek

www.kayserispor.org.tr
    Last edited by deniz.91 : 31.Temmuz.2008 at 13:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

hocam kiralık geldi diye biliyorum...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Furkan Özcal - (1860 Münih) transferi kesinleşti mi bu elemanın?
    Last edited by midfielder1912 : 02.Ağustos.2008 at 12:47 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

hocam kiralık geldi diye biliyorum...
    . . .
    Birleştirilen Mesaj:
    Furkan Özcal - (1860 Münih) transferi kesinleşti mi bu elemanın?

Milan Puroviçtete Escobardaki gibi bir durum var oyuncu 1 yıl kiralık geldi opsiyon hakkı bizde beğenirse 1.5 mn dolar(ücret tam belli deği ama bu rakamlar portekiz basınında geçiyor) gibi bir ücret ödeyip alacağız.Oyuna bu yansıtılır heralde

Furkan Özcalla ise imzalar atıldı.Oyuncu takımın kampında

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

EYWALLAH, peki bu genç elemanlardan bazılarının Erciyes e verilme durum olabilir mi 2. kamptan sonra? nasıl bir hava var? harun erbek ve furkan pek şans bulamaz gibi, çünkü mevkilerinde çok kaliteli adamlar var...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

EYWALLAH, peki bu genç elemanlardan bazılarının Erciyes e verilme durum olabilir mi 2. kamptan sonra? nasıl bir hava var? harun erbek ve furkan pek şans bulamaz gibi, çünkü mevkilerinde çok kaliteli adamlar var...
    Turgayı bir ara vermeye açlıştıar ama istemedi kendisi takımda kaldı.Ama kamptan sonra giden olacak ya erciyese yada altaya

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kayserispor UEFA Kupasına 1. ön eleme Turundan dahil olacak.Ve seri başı değil kurada.Bunu oyuna sizmi ayarlayacaksınız yoksa SİGames mi yapıyor bu ayarları.Daha önceki Kayserisporun UEFA macerasında seri başı olup olmama konusunda bazı yanlışlıklar oluyorduda o yüzden yazayım dedim
    Last edited by deniz.91 : 04.Ağustos.2008 at 12:53 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bence Kayseri'de Mehmet Topuz ve Ali Turan şişiriliyor , bence ikiside çok iyi oyuncu ama ben GS'deyken Ali Turan'ı aldığımda as oynatıyordum ... Mehmet'de bence dripling özellikleri 15 fln olmamalı Freekick artırılabilir , passing de öyle

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Bence Kayseri'de Mehmet Topuz ve Ali Turan şişiriliyor , bence ikiside çok iyi oyuncu ama ben GS'deyken Ali Turan'ı aldığımda as oynatıyordum ... Mehmet'de bence dripling özellikleri 15 fln olmamalı Freekick artırılabilir , passing de öyle
    Mehmet neden şişiriliyor? Hangi özellikleri fazla? Eleştirilerin altını doldurursak daha yararlı olacaktır. Top sürme özelliği son datada 14 verilmişti. Bu özellikte bence bir şişirilme yok. Mehmet çok üst düzey bir tekniğe sahip olmamasına rağmen topla güzel kat ediyor. Topu taşıyabiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Arkadaşım Mehmet Topuz şuan Türkiyeynin en iyi oyuncuları arasında gösteriliyor neresi şişiriliyor.Gayet iyi özellikleri var zaten sadece sen dedin bunu bugüne kadar.

Ali Turanın CAsını 3-4 falan düşürdüler snaırım zaten

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Mehmet Topuz iyi oyuncu ona lafım yok ama Newcastle'in gelip Arda'yı , Mehmet Topal'ı değilde Mehmet Topuz'u istemesi garip değil mi ?
    Mehmet Topuz tam bir görev adamı ve gerçekten kaliteli ama , oyunda Arda'dan , TopaL'dan , Gökhan Gönül'den , Uğur Boral'dan iyi olmasın artık... Mehmet Topuz bu oyuncularla aynı kalitededir bence , daha üst kalitede değil... Benim demek istediğim , Mehmet Topuz oyunda Arda'yı Gökhan'ı ezmesin 2008'de öyleydi , yardımcıma soruyordum mutlaka alınmalı diyordu ... Yanılmıyorsam bir de Süper Ligin en pahalı futbolcularından biri oluyordu ...

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Mehmet Topuz iyi oyuncu ona lafım yok ama Newcastle'in gelip Arda'yı , Mehmet Topal'ı değilde Mehmet Topuz'u istemesi garip değil mi ?
    Mehmet Topuz tam bir görev adamı ve gerçekten kaliteli ama , oyunda Arda'dan , TopaL'dan , Gökhan Gönül'den , Uğur Boral'dan iyi olmasın artık... Mehmet Topuz bu oyuncularla aynı kalitededir bence , daha üst kalitede değil... Benim demek istediğim , Mehmet Topuz oyunda Arda'yı Gökhan'ı ezmesin 2008'de öyleydi , yardımcıma soruyordum mutlaka alınmalı diyordu ... Yanılmıyorsam bir de Süper Ligin en pahalı futbolcularından biri oluyordu ...
    Mehmet zaten Süper Lig' in en pahalı oyuncularından. MEhmet topalı istemesi de garip olmaz Topuz' u da. Topal başka topuz başka. Yapay zeka nereye ihtiyacı varsa oraya adam ister. MR eksiği varsa Topal' ı istemez Topuz' u ister. Eğer sen az lig açarsan senin liginden Avrupaya oyuncu gidecektir. Hele senın oynadığın lig Türkiye ise Topuz gidenlerin başında olacaktır. Uğur Boral ile Mehmet Topuz' u karşılaştırmam bile. Uğur Boral' ın Mehmet' in yanında esamesi okunmaz. Gökhan Gönül' den iyi olmasın demişsin. Gönül 09 için bir hayli yükseltildi. Hemen hemen kafa kafaya olacaklar. Ama Topuz ile Gönül çok farklı oyuncular.

Gerçekte hangi teknik direktör yardımcısına sorsa. Hoca kimi alalım türk oyuncu dese her yardımcı Mehmet Topuz mutlaka alınmalı der. Oyunda böyle demişsin gerçekte de zaten böyle Mehmet Topuz eğer büyüklerin kadrosunda olsaydı. Milli takımda her maç banko oynardı. Bunu unutmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

versality si nin çok yüksek olması, dirençli olması oyuna katkısı açısından, topuz ve gökhan ın ne kadar farklı oyuncular olduklarını göz önünde bulundurmak lazım...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Kardeşim Gökhan Gönül Arda Topal bu yıl yükselişe geçen bir oyuncu.Mehemt Topuz 3 yıldır sivrilen bir oyuncu.Ayrıca bu adamalrın mevkileri farklı karşılaştırman doğru değil.Uğur Boral demişin Uğur Boral iki maç iyi oynadı diye Mehmet Topuzdan üstün saymışın.Sen Topuzu kaç kez izledinde konuşuyosunki?Tüm yardımcıların mutlaka alınmalı demesi ise çok gerçekçi Süper Ligden hangi takıma sorsan Mehmet Topuz gibi bir oyuncuyu kadrosunda gömek istiyor zaten.Fenerbahçe 3 yıldır bu adamı almaya uğraşıyor.Avrupaya gidiyo demişin Topalı istemezken bunu alıyolar demişin.Mehmet Topalla Mehmet Topuz aynı özellikteki adamalrmı.Newcastlenin MRde açığı varsa onu alıyor.İhtiyacı olmaya olmaya DM alacak hali yok.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Kayserispor, sakat Arjantinli oyuncuları Cangelenin, ligin ikinci haftasındaki Galatasaray maçında forma giyme ihtimali olduğunu açıkladı.

Cangelenin sakatlığı oyuna bu şekilde yansıtılırsa diye ekledim
    Last edited by deniz.91 : 08.Ağustos.2008 at 15:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Altay, geçen sezon özel protokolle Beşiktaş'a verdiği kaleci Atilla Özmen'i yuvaya döndürdükten sonra, bu kez de Kayserispor'a gönderdi.

8 Ağustos 2008

Siyah-beyazlı ekip, Atilla Özmen'i ilk yılı kiralık olmak üzere, iki yıllık özel anlaşmayla sarı-kırmızılı ekibe verirken, aynı takımdan santfror Turgay'ı renklerine bağladı. Atilla için Altay'ın kasasına ekstradan girecek bonservis bedelinin 450 bin YTL olduğu öğrenildi.

BankAsyaBirinciLig.com

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri