1 ile 30 arası toplam 74 sonuç

Konu: FM 2008 En İyi Antrenman, Kanıtlarıyla

Hybrid View

Kullanan arkadaşların yorumlarını da alabilir miyiz?

bende schedules dosyası yok. db, matches, games, skins, tactics birde sounds var

Default slm

slm arakadaşlar ben gruba yeni katıldım.antrenman programı hakkında sizden yardım istiyorum.bu söylediğiniz taktkği indirdikten sonra oyunda genel programda antrenman yapan oyuncuları tek tek kanat defans..vs olarak oralara mı yerleştirecem.yani sonunda geneldeki oyuncu sayısı 0 mı olacak.bir de bu antrenman programının içeriğini görmek mümkün mü?yardımlarınızı bekliyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by batman md View Post
    slm arakadaşlar ben gruba yeni katıldım.antrenman programı hakkında sizden yardım istiyorum.bu söylediğiniz taktkği indirdikten sonra oyunda genel programda antrenman yapan oyuncuları tek tek kanat defans..vs olarak oralara mı yerleştirecem.yani sonunda geneldeki oyuncu sayısı 0 mı olacak.bir de bu antrenman programının içeriğini görmek mümkün mü?yardımlarınızı bekliyorum...
    Evet dediğin gibi yapacaksın ve sıfır olacak.Antrenmanın içeriğini görmekten kastın resimli gösterim ise onu yayınlayan arkadaşa veya kullanan birisine soracaksın.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Mesaj Yetkileri