-
31.Temmuz.2007, 07:56
Liverpool'un Galatasaray'dan daha kaliteli bir takıma sahip oldugu tartşılmaz..Ayrıca Liverpool'un Avrupa'da daha bir farklı oynadıgını biliyoruz ki Galatasaray'da bu özelliğe sahip..Çıkması pek iyi olmaz..
Barcelona Bu sene yepyeni bi oluşum ve hocayla girecek sezona Şampiyonlar Liginde gruplara kalmasına kesin gözüyle bakıyorum dolayısıyla Galatasaray Barcelona'yı çekerse yazık olur..Arsenal'da aynı şekilde..Schalke bu sene gerçekten merak ettiğim bir takım..Açıkcası kestiremiyorum Galatasaray ile eşleşirse olacakları..
Juventus Yıllar sonra katıldıgı Şampiyonlar Liginde kolay elenmez..Umarım Galatasaray'a düşmez..
G.Rangers karşısında Galatasaray'ın bir adım geride oldugunu düşünüyorum..Tabi eleyemez anlamına gelmez..Çok büyük farklar yok ortada..
Marsilya karşısında kesinlikle Galatasaray'ı şanslı görüyorum..Sezona kötü başlamayı alışkanlık haline getirdiler..Nasri gibi bir oyuncularıda yok ayrıca..
Steaua Bükreş..Romen futbolundan çekinsemde Gs için Steaua torbadaki takımlar içinde ideal..
Panathinaikos karşısında Galatasaray daha ağır basıyor..Tabi Yunan takımları ile aramızda oynana maçlarda sadece futbol ön plana çıkmıyor..Medya olayı abarttabiliyor ki bu da bazen olumsuz etkilebiliyor takımları..Çıkmasını istemem..
Basel..Kuşkusuz kuranın en kolay ekibi olarak görünüyor..Bence Basel'i içerde dışarda yenerek bile eleyebilir Gs..
Olympiakos hakkındaki görüşlerim Panathinaikos hakkında yazdıklarımla örtüşüyor..Kadro olarakta pek fark yok hatta Olympiakos'un daha kaliteli bir takıma sahip oldugunu söyleyebilirim..
Shakhtar bu sene korktugum takımlardan..Gs umarım böyle bi kura çekmez..
Anderlecht'i geçen sene az çok gördük..Büyük klüplerimiz için rakip sayılmaz 
Fiorentina..Kesinlikle çıkmasın..Şampiyonlar Ligine katılmak için Milan gibi takımı ligde geride bıraktı..En az gruplara kalacagını düşünüyorum..
S.Moskova;Rus futbolu büyük bir atak içinde..S.Moskova'da ülkenin büyük takımlarından..Gs ile eşit olarak görüyorum şanslarını..
Rakiplere bakarsak Anderlecht,Steaua ve Basel Gs için biçilmiş kaftan olur gibime geliyor..
Mesaj Yetkileri