-
31.Temmuz.2007, 22:23
Derbilerde ve Şampiyonlar Ligi'nde böyle oynarsak çok zorlanırız. Aragones defansın önüne 1 oyuncu alacağız, başka transferler için de yönetimle konuştuktan sonra karar veririz dedi.
Selçuk iyi niyetli ama büyük maçlarda orayı tek başına kapatamaz. Aragones'in istediği top bizde kalsın, kısa paslarla hücuma çıkalım ve sonuca gidelim. Top kaptırıldığında da prese başlayalım. Güiza'nin kaçırdığı goller var ama uzun yıllardır göremediğimiz hücum presini yapıyor.
Topu iyi çeviriyoruz fakat daha da iyisi olmalı. Şimdilik hazırız diyemem, ayrıca 2 forvet de olsa hücumda da problem var, bunun çaresi de zaman. Oyuncular yeni sisteme, birbirlerine alıştıkça hücumda daha etkili olacağımızı düşünüyorum.
Çift forvetten ziyade, orta sahaya alınacak tekniği yüksek bir oyuncu ve yanında Emre ile, önlerinde Alex en ileride Güiza olursa daha başarılı olacağımızı düşünüyorum. Emre ve Alex aynı anda sahada olmalı mutlaka. Emre dün neredeyse kısa sürede 1 asist yapıp 1 gol atıyordu.
Koşmuyor diye eleştirilen Alex de artık koşuyor, benim tek sıkıntı duyduğum nokta Uğur oldu. Hala kendisini tam oyuna verip oynayamıyor. Gürhan'a daha fazla şans vermesini istiyorum.
Kazım'ı ise eğer Aragones disipline etmeyi başarırsa çok iyi yerlere gelir diye düşünüyordum ve bunun izlenimini de yavaş yavaş alıyoruz. Yeteneğine söylenecek laf yok zaten, bunu takım oyunuyla birleştirebilirse bir yıldız kazanmış oluruz, dün muhteşemdi.
Oynadığımız takımın da 10 oyuncusuyla defans yaptığını unutmayalım, teknik yönleri çok iyi değil ama çok koşuyorlar, mücadele ediyorlar. Daha takımımızın ne olduğunu görmek için bu maçlar ölçü olamaz.
2. maç içinse daha farklı kazanacağımızı düşünüyorum, evlerinde bu kadar geriye yaslanıp, kalabalık savunma yapmayacaklardır. Semih yerine Emre'yi koyu tek forveti deneyebilir 2. maçta.
Mesaj Yetkileri