Serdar bence sagbek icin cok agir. Gecen sene cok az oynadi zaten, oynadigi zamanlarda da kevgire dondu sag taraf. Tabii bunda o maclarda sag acik oynayan Ozkan ve Yozgatli'nin geriye donmemesinin de payi buyuk. Bana kalirsa onliberoda daha basarili kendisi ama halihazirda 2 tane onlibero var zaten takimda. Ayrica Serdar, Tigana doneminde onlibero oynarken her mac bacaga bacaga tekmeler yerken niyeyse Saglam doneminde sagbekte 10 mac oynayamadi toplam. Yarin sakatlanmayacagi ne malum? Serdar'a takriben 45 maclik bir maratonda guvenebilir miyiz?

Ali Tandogan? Yapmayin, sene sonunda kontrat biterken son 5 macta adam gibi oynuyor, gerisi kapris o adamin. Zaten yedekligi hazmedecek bir yapida oldugunu sanmiyorum.

Sagbek olarak ben acikcasi Abdurrahman'i dusunuyorum, Tandogan'dan iyi oldugu kesin. Serdar ile farkli tipte oyuncular, dolayisiyla farkli tipte maclarda rotasyon olusturabilirler ikisi.

Kaleci olarak cidden bu kadar rahat olunmasini anlamiyorum. Gecen sene CL'de yedigimiz hemen her golde kaleci hatalari bas aktordu. Ligte de keza oyle. Kaybettigimiz 3 derbinin 2'sinde kaleci hatalariyla kaybettik [hakem hatalarini bu postluk tenzih ediyorum]. En basit ornekler. Arada gume giden Ankaraspor, Belediye, Kasimpasa gibi maclari saymiyorum, kaleci hatalarinin yasandigi. Hazir Galatasaray de Sanctis'i getirmisken Aykut veya Orkun'u falan alsak [ki imkansiz oldugunu biliyorum] hic itiraz etmem, GS'den gelmis olmalarina ragmen.