Last edited by Addolorato : 31.Temmuz.2008 at 20:35 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Hayır. Benim TV'de, internet sitelerinde falan duyduğum miktarlar hep 4-5 milyon € idi.
Güzel bir transfer daha Galatasaray'dan çok iyi transferler yaptılar bu sezon birde forvet alırlarsa çok daha iyi duruma gelirler.
15 Milyon Euro bütçemiz var demişdi Adnan Polat
2.5 Meira
500 Bin kaleci
3 yapar kaldı 12
bununlada iyi bir forvet alınacakdır...
12 milyon Euro'ya rahatlıkla iyi bir forvet alabiliriz.Gönlümden geçen Voronin..Hazır Robbie Keane'de gelmişken 12 Milyon Euro'ya gelir mi acaba?![]()
Kötü ihtimalle yuvarlak hesap ; 9 Milyon € iyi birileri gelebilir.![]()
Arkadaşlar parayı tamamen peşin verilmemiştir sanıyorsam 24 ay taksitlere bölünmüştür.Paranın bir miktarı verilip sonra aylara bölünerek ödeme yapılıyordur.Bence rahat şu anda 12 milon avro bütçemiz var.Bu parayla güzeş bir santrofor alabiliriz.Benim hayalim Gomis veya Oliveia![]()
Güzel Bir yazı en azından fikir açısından !!
Diğer yandan, "neden kiralama öyleyse" diye soracak olursak, zamanında Sevilla bu transferi yaparken Udinese’yle Fifa’lık oldu ve anlaşmazlık dosyası henüz kapanmış değil. Galatasaray, oyuncunun bonservisini alarak bu anlaşmazlığın tarafı olmak istemiyor. Kiralık formülü kulübün elini hukuken rahatlatacak. Fifa Udinese’nin lehine karar verirse zarara uğramış olmayacağız. Kazanan Sevilla olursa da bir yıl sonra ellerinde geçerli sözleşme olmayacağı için De Sanctis’le anlaşmamız kolay olacak. Ayrıca kalecinin bu yıl kötü performans göstermesi durumunda yolllarken de tazminat ödemeyeceğiz. Yani 600 bin Euro civarı bir anlaşma bizim için gayet iyi olur gibi görünüyor.
Evet..Yani yönetimin yaptığı gayet mantıklı..Haydi 1 santrafor daha patlat yönetim..
Bu arada Sevilla'ya 500 bin verdik![]()
Başta Sunderland olmak üzere İngiliz ve Alman kulüplerinin kıskacında olduğu öğrenilen Nikola Zigic´in menajeri Milan Calasan skysports´a yaptığı açıklamada G.Saray´ın Sırp futbolcuya 4 yıllık bir anlaşma önerdiğini söyledi. Bu teklifi Sırp futbolcuya aktardığını ifade eden Calasan Zigiç´in Türkiye´ye gitme gibi bir düşüncesinin olmadığını kaydetti.
Calasan genç futbolcunun İngiltere´ye gitmek istediğini ve İngiliz kulüplerle görüşmelerin sürdüğünü ifade ederken genç futbolcuya İngiliz kulüplerin yanı sıra Fransa ve Almanya´dan da teklifler geldiğini iddia etti.
2.02´lik boyuyla dikkat çeken Zigic Valencia´dan önce Racing Santander takımında forma giyiyordu. Zigic geçen sezon da Fenerbahçe´nin gündemine gelmişti.
Kaynak:Turksportal![]()
Zigiç'e yapılan teklifin reddedildiği haberini söylenmişti zaten..Ben hala Voronin istiyorum.![]()
Voroninle ilgili haber var mı?
Kaynak varsa eğer incelemek isterim..
Haldun Üstünel:Transfer henüz bitmedi..Hocamıza sözümüz var bir yabancı forvet almak istiyoruz..Yabancı forvet transferi her an bitebilir dedi..
Last edited by attiilla : 01.Ağustos.2008 at 00:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
yerli transferde para vererek kimseyi almadık...
yaserin kontratı bitti...
ferdi içinde alt yapı dan 2 oyuncu verdik...
meiraya 4.5 milyon euro verdik diye çıkan haberler vardı ancak adnan sezgin bunu yalanladı daha sonra transferin 2.5 milyon euro ya gerçekleşdiği açıklandı...
ama bu sadece bonservis bedeli...
zaten Adnan Polat ında açıkladığı bonservis bedeli için ayrılan paraydı..
hepsini bir yana bırakırsak Zaragoza Galatasaray'ın Oliveira için 11 Milyon Euro vermeyi kabul ettiğini açıklamasıda zaten forvet için ayrılan bütçeyi gayet net ortaya koyuyor...
Adnan Başkan şampiyonluk partisinde 3 tane tecrübeli yıldız alacağım sözünü vermişdi...
1- Kewell
2- Meira
3- ???
yani 10-12 Milyon Euro arası bir forvet her an alınabilir...hazır olmak lazım...![]()
Alparslan Erdem'de heran sözlesme imzalayabilirmiş..Bremenli taraftarlar satılmasını istemiyor..Gelecegin yıldızı diyorlar..Onlara göre bu transfer bitmiş..
(Aceto)Bülent Timurlenk Abimizin Sanctis Hakkında Yazısı !!!Okumanızı Tavsiye Ediyorum
’’De Sanctis hakkında ilki 9 gün önce olmak üzere 3 post yazmışım. Bu da 4 oldu. "Galatasaray bu kaleciyi alırsa 12’den vurur" ile bitiyordu ilk post. Evet Cech, Casillas, Buffon ayarında kaleci değil. Transfer sezonu boyunca manşetler, santrforda çıtayı Ronaldo, Adriano, Eto’o; ön liberoda Xabi Alonso, Senna’ya, stoperde X’e, sol açıkta Y’ye koyarsa ; böyle adamlar geldiğinde de taraftar elbette ki memnun olmaz: "Ama adam Sevilla’nın yedek kalecisi?". 1. kalecisi Palop da 35 yaşında! O mu gelseydi! De Sanctis’i nereden biliyoruz? Udinese’den. Yabancı medya takibini hiç saymıyorum; Türkiye’de 9 yıldır Serie A maçları naklen yayınlanıyor. Sezonda büyüklerle oynadığında en az 5-6 Udinese maçı seyretmiştir futbolsever. De Sanctis de en az 20 maçta gelmiştir ekrana. Bir kaleciyi tanımak için yeterli mi? Değilse başka referanslara bakmak lazım. Bir kaleciye en kolay çamur atmanın yolu "yan toplarda iyi değildir" demektir. Nereden biliyorsun kardeşim? Cepheden gelen geçeni içeri tokatlayanlar nasıl kaleci peki? De Sanctis yan toplarda kötü falan da değil bu arada. Udinese her sezon İtalya’da "7 Kızkardeşler" diye bilinen büyüklerle kapışan ve 5-9 arasına oynayan bir takım. Kaç gol yediği istatistiğinden kaleci kalitesi mi anlaşılır? De Sanctis sezonda kaç maça çıkmış, ona bakmak yeterli. Peki De Sanctis’in karnesi neden pekiyi? Bu adam milli takımda 3 farklı teknik direktörün de (Trapattoni, Lippi, Donadoni) onayını almış, İtalyan milli takımının Buffon arkasında 2 ya da 3. kalecisi. İtalya’da kaleci israfı yoktur takımlarda. Biraz hafızayı yoklarsak birçok takımın yıllardır aynı kalecilerle oynadığını yazarız bir kenara. Peki De Sanctis neden Sevilla’ya gitti? Daha çok para kazanmak için! Peki Sevilla Palop varken onu neden aldı? Şampiyonlar Ligi’ne iki kaliteli kaleciyle girip işi sağlama almak için. Peki De Sanctis La Liga’yı bırakıp neden Galatasaray’a geliyor? Bir, 1. kaleci olmak ve İtalyan milli takımındaki yerini kaybetmemek için. İki, Galatasaray, Sevilla’dan daha iyi para verdiği için. Kewell, Meira ve De Sanctis. Adnan Sezgin şimdi santrfor peşinde. Alacağı adam; 3 As’ı kareye tamamlar. Eksik olan kupa ası!’’
Güzel bir Yazı Olmuş Ben Gerçekten Muhteşem Bitiriciliği Olan Bir Santrafor alacağımızı Düşünüyorum..
Güzel bir yazı dediğim gibi güzel günler bekliyoruz güneşli günler
Can Birsay
SABREDEN KAZANIR!
Serie A ekiplerinden Udinese'de oynadığı dönemde çok başarılı bir performans sergileyan Morgan de Sanctis, Sevilla'ya gerçekleştirdiği yanlış transferden 1 sene sonra geri döndü ve bu dönemde sadece 7 maça çıktıktan sonra Galatasaray'ın yeni kalecisi oldu.
24 Temmuz'da saat 14:18'de yayımlanan "Galatasaray'ın yeni kalecisi" başlıklı yazımda De Sanctis'in sarı-kırmızılı ekibin kalesini koruyacağını ifade etmiştim. Galatasaray İtalyan file bekçisini alarak oldukça iyi bir transfere imza attı. De Sanctis, bugüne kadar yan toplarda dertli olduğunu düşündüğüm Galatasaray kalesinin derdine son verecek biri. Sanctis hırsı ve refleksleriyle önemli bir isim.
Yetenekli Türk kalecilerimizden Aykut ve Orkun'un Morgan'ın arkasında çok iyi pişeceklerini düşünenler yanılacak. Zira Aykut bir hazırlık maçının ardından "Chech'i alırlarsa değer" şeklindeki ifadesiyle yeni bir kaleci transferine sıcak bakmadığını belirtmişti. Ama sabretmeleri lazım.
Bu arada Aykut ve Orkun'un yetersiz kalacağını düşünenler de Galatasaray'ın geçen sezon 23 golle Süper Lig'in en az gol yiyen takımı olduğunu unutmamalı. Ama ben de Aykut'a rağmen sarı-kırmızılı ekibin Morgan de Sanctis'i alarak iyi bir iş yaptığını düşünüyorum. Udinese'de 194 maça çıkmış olan İtalyan kesinlikle uluslararası derecede başarılı bir isim.
Sevilla'daki kariyerinde Palop'un arkasında kalmış olmasına rağmen 2008 Avrupa Şampiyonası için Donadoni tarafından İtalya Milli Takımı'nın kadrosuna alınan Sanctis, 2006 Dünya Kupası'nda Lippi tarafından sürpriz bir şekilde kadro dışında tutulmuştu.
Kariyerine Serie B'de başlayan De Sanctis gösterdiği üstün performansla Juventus'a transfer oldu. Ama ilk 11 hayalleri dönemin önemli isimlerinden Angelo Peruzzi ve Michelangelo Rampulla'ya takıldı. 1999'da patlama yapacağı Udinese'ye transfer oldu. 2002-2003 sezonu İtalyan için dönüm noktası olurken, ilk 11'i ele geçirdi. De Sanctis en fazla 180 kez çıkabileceği Serie A maçından 174'ünde takımının kalesini korudu. 16 kez de Avrupa Kupalarında kaleye geçen De Sanctis, Udinese ile Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterdi.
Mart 2005'te İtalya Milli Takımı'na çağrıldı Sanctis. İlk maçı 0-0'lık İzlanda sınavıydı. Bu maçtan 7 ay sonra Dünya Kupası elemelerinde Moldova'yı 2-1 yendikleri karşılaşmada kaleye geçti. La Liga'ya transferi ise tam bir fiyasko oldu. Palop'un arkasında kaldı ve sadece 7 maçta forma giyebildi. Ama buna rağmen İtalya Milli Takımı kadrosunda yer almayı başardı.
De Sanctis 2008 Avrupa Şampiyonası'na çağırılmayı beklemiyordu. Ne de olsa bir sezonda sadece 7 maça çıkmıştı ama Donadoni onu kadroya aldı. O da bu şaşkınlıkla, "Takım çantasını bile taşıyacak olsam turnuvaya gideceğim için çok mutluyum" dedi.
De Sanctis bir takım üyesi olmayı çok iyi bilen, mütevazi ve başarılı bir isim. Her ne kadar Aykut ve Orkun bu duruma bozulacak olsalar da, yeni takım arkadaşlarından her dersi alarak Galatasaray'a bağlılıklarını göstermeleri lazım. Sanctis de Udinese'ye transfer olduğunda yedekti ve ilk 11 için 2 sezon bekledi. 31 yaşındaki Sanctis'in arkasında sabreden kişi uzun yıllar Galatasaray'ın kalesini korur. Olaya İtalyan kalecinin gözünden bakacak olursak; Sanctis, Sevilla hüsranının ardından Galatasaray tercihini yaparak hem ilk 11'i hem de Şampiyonlar Ligi'ni cebe koymuş oldu.
12-13 Ağustos'ta Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu maçına çıkacak olan Galatasaray'ın 7 Ağustos'a kadar kesin kadrosunu UEFA'ya bildirmesi gerekiyor. Kewell, Meira ve Sanctis'ten sonra bir forvet ve bir sağ bekle anlaşılabilir.
Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un gerçekleştirdiği transferler kesinlikle çok heyecanlı bir sezona doğru yol aldığımızın kanıtı. Beşiktaş'ın transferleri beklenen patlamayı yapmadı ama siyah-beyazlılar hazırlık maçlarında Schalke dahil rakip tanımadan yola devam ediyor.
Haberturk spor editörü
De Sanctis'in yıldız olduğunu düşünmüyorum sadece kaliteli..Ben Voronin diyorum..Hazır Liverpool Robbie Keane'i almışken Voronin'i alabiliriz.Alamasak bile De Sanctis gibi kiralayabiliriz bence.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
"ASLAN OLUYORUM"
1 Ağustos 2008 09:49
Galatasaray’ın sürpriz bir şekilde transferi için harekete geçtiği Alpaslan Erdem, bu konuda noktayı Fanatik aracılığıyla koydu.
Werder Bremen’in 1988 doğumlu sol beki, “Kulüpler arasındaki görüşmeler sürüyor. Büyük oranda anlaşma sağlandı. Artık küçük detaylar konuşuluyor. Bana göre bu iş yüzde 99 bitti.
1 hafta içinde tam anlamıyla uzlaşma olacağını düşünüyorum. İstanbul biletimi alıp, Türkiye’ye dönmeme az kaldı diyebiliriz. Evet, Aslan oluyorum” diye konuştu. Alpaslan geldikten sonra Volkan Yaman’ın gönderileceği öğrenildi.
(Fanatik)![]()
Last edited by Revolution : 01.Ağustos.2008 at 10:52 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Solbek neden alıyoruz ya sağ bek oyuncumuz yok..
Volkan neden gönderiliyor yahu.
Zaten forvet gerekirken solbek almak saçmalık olur.Haberin kolpa olduğu zaten Volkan Yaman gönderilecek denmesinden belli zaten kaynak Fanatik.
'Kadıköy'e giderim ama...'
Aslan'ın genç yıldızı Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların açtığı "Emre bitti, sıra Arda'da" pankartına FANATİK aracılığıyla en net cevabı verdi.
1.8.2008
Herkesin hayali o
Euro 2008’de ortaya koyduğu nefis futbolla adını tüm Avrupa’ya ezberleten Arda Turan, Fenerbahçeli taraftarların da transferdeki 1 numaralı gözdesi haline geldi. Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra Inter ve Newcastle United’da sakatlıklarla boğuşan Emre Belözoğlu’nun Sarı-Lacivertli ekiple sözleşme imzalamasından feyz alan taraftarlar, MTK maçında, “Emre bitti, sıra Arda’da” pankartı açmıştı. Fenerbahçeliler’in bu dileğine Arda, FANATİK aracılığıyla yanıt gönderdi.
‘Üzmeyeceğim...’
Yıldız futbolcu, Fenerbahçe’ye transfer olup olmama ihtimali ile ilgili olarak şu ifadeyi kullandı: “Kadıköy’e giderim; ama sadece deplasmana!..” Konu hakkındaki en net cevabı veren Arda, sözlerini şöyle sürdürdü: “Galatasaray benim ailem, yuvam, her şeyim... Defalarca söyledim, yine tekrarlıyorum. Aslantepe’deki yeni stadımıza Galatasaray formasıyla çıkmadan hiçbir yere gitmem. Ben doğuştan, ölene kadar Galatasaraylı’yım. Beni sevenleri asla üzmeyeceğim...”
Raşit ALTUN
Bende ciddi ciddi okuyordumiyi yapıştırmış lafı
![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved