Sayfa 250 / 492 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
7,471 ile 7,500 arası toplam 14753 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig Geçmiş Sezonlar

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Default Benayoun City yolunda

İngiltere Premier Lig takımlarından Liverpool'un İsrailli yıldız oyuncusu Yossi Benayoun'a Premier Lig'de transfer sezonunun renkli takımı Manchester City'nin 9 milyon avro'luk bir teklif yaptığı öne sürüldü.

Liverpool'un patronu Rafael Benitez'in Aston Villa'nın orta saha oyuncusu Gareth Barry'yi transfer edebilmek için takımından bazı oyuncuları göndermesi gerektiği ifade edildi. Bunun üzerine devreye giren Manchester City'nin İsrailli oyuncuyu kadrosuna katmasına kesin gözüyle bakıldığı belirtildi.

28 yaşındaki oyuncu Liverpool formasıyla çıktığı 30 maçta 4 gol kaydetmeyi başarmıştı.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

........ bir başka Rus oyuncu Andrei Arshavin'in de düşünüldüğü ifade ediliyor.
    Eğer Tottenham bu transferleri gerçekleştirirse ilk 4'e girebilirler.4 büyük kulüp zincirini kırmak istiyorlar anlaşılan.

İnşallah almazlar Pavlyuchenko'yu. Hiç sevmedim o adamı. 100 gol kaçırıp 5 gol atıyor ya..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Eğer Tottenham bu transferleri gerçekleştirirse ilk 4'e girebilirler.4 büyük kulüp zincirini kırmak istiyorlar anlaşılan.
    4 büyük kulüp zinciri yok ki.. "Big Six" var diye biliyorum ben. Everton ve Tottenham son iki takım olmak üzere.
    Last edited by Hugo : 31.Temmuz.2008 at 17:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

4. Default

iyi oyuncu işallah yararLı oLabilir takıma

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha da erken gitseymiş O zaman

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tottenham'ın büyük hedefler yolunda Pavlyuchenko çok yetersiz kalır

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Chelsea sürekli maaşları yükseltiyor Essien Drogba'dan sonra Joe Cole

Chelsea topU atıcak ama ne zaman haydi hayırlısı ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Lampard'ın da artacak büyük ihtimal.. Bu Abramovich'in parası ne zaman bitecek ya

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Arshavin ve Pavlyucenko 2 lisini alabilirse bence bu seneki güzel transferlerine 2 güzel transfer daha eklemiş olurlar..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Roman benim favoriLerimden,o yüzden bize geLmesini çok isterim.Andy'nin ayrıLmasıyLa goodison parka böyLe bir yıLdız şart !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

2 Rusuda alırlarsa Tottenham bu sene cok iyi işler yapar maçlarını merakla beklicem.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Yürü be Tottenham.Bu sene çok yüksek beklentilerim var Hotspurs'dan.Aldıkları oyuncular zaten çok kaliteliydi bu 2 isimde gelirse Tottenham gücüne güç katacaktır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

FM 2oo9'da yasak takımlar arasına giricel Tootenham ßöle giderse

anlamadığım bu kadar parayı nereden ßuluyorlar

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Para bulmakta ne var yahu en kolayı o.Eğer bu ikisi gelirse ki zor görünüyor ikisi birden Berbatov yolcu görünüyor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    FM 2oo9'da yasak takımlar arasına giricel Tootenham ßöle giderse

anlamadığım bu kadar parayı nereden ßuluyorlar
    Dostum Robbie Keane'i 24 milyon , Robinson'u 4.5'a sattılar , Tainio Malbeanque ve Chimbomda'yı paket halinde Sunderland'a gönderdiler 10 15 milyon euro civarı para buradan bekleniyor Ayrıca bu hafta içinde Bent'i de 10 milyon euro civarı İngiliz lüplerinden birine göndereceklermiş Birde televizyon gelirleri varmış Geçen tvde bunun haberi vardı o yüzden yazayım dedm

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Dostum Robbie Keane'i 24 milyon , Robinson'u 4.5'a sattılar , Tainio Malbeanque ve Chimbomda'yı paket halinde Sunderland'a gönderdiler 10 15 milyon euro civarı para buradan bekleniyor Ayrıca bu hafta içinde Bent'i de 10 milyon euro civarı İngiliz lüplerinden birine göndereceklermiş Birde televizyon gelirleri varmış Geçen tvde bunun haberi vardı o yüzden yazayım dedm
    Güzel bir açıklama olmuş.Zaten hiçbir özelliği olmayan Benti almaları saçmalıktı.Arada gönderilen Defoeyi yazmayı unutmuşsun

Pavluchenko sert şutları var fakat çok gol kaçırıyor Tothenhama yakışmaz bence çok güzel transferler yaptılar Arshavin neysede Pavluchenko transferi yaparsalar hoş olmaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Süper transferler yapıyorlar çok harcıyorlar ama iyi alıyorlar seneye şampiyonluğa oynar

19. Default

Ne sampiyonlugu, o takimin beklerinde hala Lee falan oynuyor. Defansi adam etmeliler once.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Ne sampiyonlugu, o takimin beklerinde hala Lee falan oynuyor. Defansi adam etmeliler once.
    adamlar gereth bale ve akan huttonu aldıya arkadaş ne leesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Spartak'ın ne olursa olsun Pavyluchenko'yu bırakacağını sanmıyorum.

22. Default

Hutton'i saymiyorum, sagbek o zaten. Gecen sene devre arasinda aldilar onu, yeni bi' transfer degil ayrica. Zaten Hutton geldi diye Chimbonda'yi yeni yolladilar daha.

Lee solda oynuyor genelde. Bale henuz 19 yasinda ve gecen sene 8 maca cikti toplam. Bu sene oynar mi bilemem. Zira gecen sene ayni zamanda Gilberto'yu da almislardi, Bale'in onu tikali yani, yollarlar muhtemelen kiralik falan. Veya tabii boyle bi' patlama da yapabilir, o da belli olmaz.

Ha, yukarida saydigim isimlerden hicbiri 'sampiyonluga oynayacak' bir takimda barinacak adam degiller bana kalirsa. Belki Hutton.

Bi' Spurs sempatizani konustu.

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by gahanthegod View Post
    Hutton'i saymiyorum, sagbek o zaten. Gecen sene devre arasinda aldilar onu, yeni bi' transfer degil ayrica. Zaten Hutton geldi diye Chimbonda'yi yeni yolladilar daha.

Lee solda oynuyor genelde. Bale henuz 19 yasinda ve gecen sene 8 maca cikti toplam. Bu sene oynar mi bilemem. Zira gecen sene ayni zamanda Gilberto'yu da almislardi, Bale'in onu tikali yani, yollarlar muhtemelen kiralik falan. Veya tabii boyle bi' patlama da yapabilir, o da belli olmaz.

Ha, yukarida saydigim isimlerden hicbiri 'sampiyonluga oynayacak' bir takimda barinacak adam degiller bana kalirsa. Belki Hutton.

Bi' Spurs sempatizani konustu.
    Katılıyorum.Başarılı olmanın yolu savunmadan geçer öncelikle.Tottenham yıllardır bunu yaşıyor, son senelerde iyi transferlerin yanında gereksiz oyuncularda alındı.Bu seneki transferlerde orta saha ve forvet hattına ama ben defans alacaklarını düşünüyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir Pavyluchenko'yu almadıkları kaldı onu da alırlarsa tam olur artık..

Arshavin ve Pavlyucenko iklisi gelse çok yerinde olur.Tottenham çıtayı yükseltti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet ikisini birden alabilecek bütçeye sahipler alırlarsa Tottenham bu sene iyi yerlerde olur.

Sheriff Misafir

PSG geçen sezon yaşadığı sıkıntıların acısını bu sezon çıkarmak istiyor sanırım..

Nesil
    2007
    Yer
    34

Keşke Galatasaray'a Gelse Saha gibi Bir Forvet için 2 milyon Pound Bonservis Düşük bir ÜCret..
    Psg ye Gitmesini İsterim Düzenli Oynuyabilir orada.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

gerçekte forma şansı fazla bulamıyor ama fm'de 5 dakkada 3 gol 1 asist yaptığını bilirim ve gıcık olurum. gitsin gitsin

Nesil
    2006
    Yer
    Island

PSG'ye çok yararlı olur Saha.Umarım hak ettiği yere gelir.

Mesaj Yetkileri