De Sanctis'de eklendi yamaya ama bugün çıkaramayacağım galiba.
Hala bir çok eksiğim var ve Pazar gününden önce yetiştireceğimi sanmıyorum.
Nedeni ise, Universitedeyim ve yaz okuluna gidiyorum, bugün sınavım vardı ve yaklaşık 1 haftadır ona çalışıyorum o yüzde düzenli olarak ekleyemedim transferleri. Pazar günü akşam saatlerinde yeni konuyu açmayı düşünüyorum. En kötü Pazartesi sabah eklerim siteye.
Düzeltme olamayacağını daha önceden söylemiştim. Sitemizin araştırma ekibinin başındaki Ömer abide bunun düzeltilemeyen birşey olduğunu söylemişti. Düzelmesi FM 2009'dan önce mümkün değil.
Eğer yeteri kadar başarı sağlarsanız finans pekte kötüye gitmiyor. Bu yamada GS'nin ŞL'ye gittiği düşünülürse Gruplardan çıkarsanız finansınızda pek fazla bir sorun gözlenmez. Mesela Ben FB'yi yönetiyorum FB'ninde finansında sorun var. İlk senede ŞL gruplarından 1. çıktım, 2. Tur ilk maçında galip geldim, henüz ikinci maçı oynamadım ama depte İnter ile berabere kalırsam Çeyrek Finale çıkacağım. Ayrıca Ligde pek fazla puan kaybetmiyorum. Her ikisindende maç başı para geldiği için pek fazla sorunum yok ayrıca Edu, Lugano ve Kezman'a ciddi teklifler var onlarıda satarsam çok daha iyi oluyor finansım.
Önemli olan finansı nasıl kontrol edebileceğinizi bilmek. Transferleri bütçenizin yettiği kadar taksitli yada nakit olarak alırsanız, aldığınız oyunculara fahiş maaş önermesseniz vede mümkün olduğunda galip gelirseniz finansınız pek etkilenmez.
Bunu Kayserispor olarak düzeltmiştim. Bununla birlikte Portekiz ligi transferlerinide düzenlemiştim ama galiba kaydetmeden çıkmışımBirde Türkiye kupası hala Beşiktaş kazanmış gözüküyor..O yüzden oyuna aktaraılmamış.
![]()