Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234
91 ile 104 arası toplam 104 sonuç

Konu: FM08 Maç motoru

eskiler bilir amigada sensible diye bir futbol oyunu vardı.İzometrik olarak görürdünüz ekranı..Maç motoru sensible ekranı gibi bile olsa sanırım hepimize yetecektir.İlla deli gibi grafik deli gibi 3d görüntüler beklemiyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Yeni çıkan Beta uptade iLe Maç motorunda ki çoğu sorun haLLediLmiştir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Benim şikayet ettğim bir konu var.Belki maç motoruyla ilgili değil ama...İptal olan goller abartılmış.Her maç 1 golüm veya 2-3 golüm iptal ediliyor.Sinir bozucu bir durum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    ÇANAKKALE

3 sıfır önde olduğunuz bir maçı 90+larda yediğiniz gollerle kaybedebiliyorsunuz

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

fm 2008 fm serisinin en rezil oyunu bence ligin en iyi oyuncusunun topla dağları taşları bombalaması son dakika golleri rakibin tek şutla gol atıp maç kazanması vs. bence maç motorunun şekli değil oyunun tamamının güzel yapılması daha önemli

Tam bir rezalet ya.Bir maçta kaleye 20 şut atıp hangi takım gol bulamaz.Yada belki maç motoru ile ilgili değil ama aynı taktikle ligde terör estiren takım karşısında kendi düzeyinde bir takımla karşılaşınca her şey tepe taklak oluyor.N bir şut çeke biliyorsun ne pas.Abuk subuk top kayıoları oluyor.Karşıdaki oyuncu biraz kaliteli oldumu heralde piskolojik olarak mutlaka hata yaptırıyor.Böyle bir sürü gol yiyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by Hatred View Post
    Tam bir rezalet ya.Bir maçta kaleye 20 şut atıp hangi takım gol bulamaz.Yada belki maç motoru ile ilgili değil ama aynı taktikle ligde terör estiren takım karşısında kendi düzeyinde bir takımla karşılaşınca her şey tepe taklak oluyor.N bir şut çeke biliyorsun ne pas.Abuk subuk top kayıoları oluyor.Karşıdaki oyuncu biraz kaliteli oldumu heralde piskolojik olarak mutlaka hata yaptırıyor.Böyle bir sürü gol yiyorum..
    sana katılıyorum abus sabuk top kaptırmalardan kalende goller görüyosun. FM'nin buna bir çözüm bulması gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gol olunca bağırıyorlar zaten Ama diğer dediklerin iyi olurdu hakkaten.Yinede sanmıyorum olacağını.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by spider3784 View Post
    Oyunda ben hiç geri pas verildiğini gördüğümüde hatırlamıyorum.Sürekli atak yönünde verilen paslar.Hazırlık pasları da yok hiç.
    Kisa pas stili ile oynarsaniz bol bol bu tip pas gorursunuz. Kisa pas derken paslar'i en sola cekmeniz gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kisa pas stili ile oynarsaniz bol bol bu tip pas gorursunuz. Kisa pas derken paslar'i en sola cekmeniz gerekiyor.
    Bunu hiç denememiştim dersem herkes bana güler.. O yüzden demiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

şimdi demiş olmuyomusun?Ayrıca bende denemedim ama zaten oyun tarzım kısa değil.
    FM Gazetesi

aman cm gibi dandik olmasinda

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

CM gibi olamaz zaten.Her yıl birçok yeni ve güzel özellik ekleniyor.
    FM Gazetesi

Fm ozelligini kaybeder eğer öyle bişiy olursa fifa manager den farkı olmass gibime geliyor

Sayfa 4 / 4 İlkİlk ... 234

Mesaj Yetkileri