eskiler bilir amigada sensible diye bir futbol oyunu vardı.İzometrik olarak görürdünüz ekranı..Maç motoru sensible ekranı gibi bile olsa sanırım hepimize yetecektir.İlla deli gibi grafik deli gibi 3d görüntüler beklemiyorum.
eskiler bilir amigada sensible diye bir futbol oyunu vardı.İzometrik olarak görürdünüz ekranı..Maç motoru sensible ekranı gibi bile olsa sanırım hepimize yetecektir.İlla deli gibi grafik deli gibi 3d görüntüler beklemiyorum.
Yeni çıkan Beta uptade iLe Maç motorunda ki çoğu sorun haLLediLmiştir.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Benim şikayet ettğim bir konu var.Belki maç motoruyla ilgili değil ama...İptal olan goller abartılmış.Her maç 1 golüm veya 2-3 golüm iptal ediliyor.Sinir bozucu bir durum.![]()
FM Gazetesi
3 sıfır önde olduğunuz bir maçı 90+larda yediğiniz gollerle kaybedebiliyorsunuz
fm 2008 fm serisinin en rezil oyunu bence ligin en iyi oyuncusunun topla dağları taşları bombalaması son dakika golleri rakibin tek şutla gol atıp maç kazanması vs. bence maç motorunun şekli değil oyunun tamamının güzel yapılması daha önemli
Tam bir rezalet ya.Bir maçta kaleye 20 şut atıp hangi takım gol bulamaz.Yada belki maç motoru ile ilgili değil ama aynı taktikle ligde terör estiren takım karşısında kendi düzeyinde bir takımla karşılaşınca her şey tepe taklak oluyor.N bir şut çeke biliyorsun ne pas.Abuk subuk top kayıoları oluyor.Karşıdaki oyuncu biraz kaliteli oldumu heralde piskolojik olarak mutlaka hata yaptırıyor.Böyle bir sürü gol yiyorum..
Gol olunca bağırıyorlar zatenAma diğer dediklerin iyi olurdu hakkaten.Yinede sanmıyorum olacağını.
FM Gazetesi
şimdi demiş olmuyomusun?Ayrıca bende denemedim ama zaten oyun tarzım kısa değil.
FM Gazetesi
aman cm gibi dandik olmasinda
CM gibi olamaz zaten.Her yıl birçok yeni ve güzel özellik ekleniyor.
FM Gazetesi
Fm ozelligini kaybeder eğer öyle bişiy olursa fifa manager den farkı olmass gibime geliyor