Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 199 sonuç

Konu: Galatasaray Sezon Öncesi Hazırlık Kampı ve Hazırlık Maçları

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

lk yarı 1-0 bitti. Emre Aşık takımın en iyisi diyebilirz Barış yine süper bildiğimiz gibi. Meira defanstan cok iyi uzun toplar atıo. 2 takım da sert oynuyor, hazırlık macı olmasına ragmen.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Aykut yedigimiz golde kaleci becerisini konusturması lazımdı.Adam Altıpas'a girmiş aykut hala cıkmıyor...İşde sanctis bu toplara ölümüne atlar..Hemen cıksa gol olmayacaktı..Selim'in kullandıgı frkikdede hatası vardı..Üstüne geldi direkden döndü..

Sabri-Murat-Sinan-Volkan Önlerinde Mehmet güven..2 gol yedigimize dua edelim..Mehmet güven nasıl bir topcu ya..Yahu bir gelişme yok adamda..Ayın bildigimiz gibi devam ediyor..uA bile adamın torpili var demeye basladı..Espriler basladı:..Işık göremiyoruzki..Bu arada Nonda ne gol kaçırdı ama..Bomboş kaleye..Yuh diyorum sadece..Karan suanda kampın en formsuz adamı paso kaçırmaya devam ediyor....Acilen çok iyi bir golcü almassak..Geçen seneki leverkusen maçına hazır olun diyorum..Gerci Adnan Sezgin müjdeyi bugün verdi
    Last edited by Emurafu : 01.Ağustos.2008 at 22:55

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2-1 maglup olduk. Defans 2lisi degişti Murat-Sinan oldu önlerine de bir türlü kendini geliştiremeyen, vurdumduymaz M.Güven gelince goller kacınılmaz oldu.

Yaser Adam calımladı, topu sürdü Nonda ya pas attı, bomboş kale Nonda zoru basardı. Bu takıma kesinlikle forvet sart. Bitirici bi forvet alınmazsa daha kacan goller için cok sac-bas yolarız.

Emre Aşık benim nazarımda macın yıldızıydı. Bununla birlikte; Barış, Aydın cok iyi oynadı. Mehmet Topal bildigimiz Topal'dı cok iyiydi. Ümit-Nonda hiç hazır degil. Adamların basireti mi baglandı nooldu bi türlü gol atamıyorlar. Murat-Sinan ikilisi cok yetersiz, A takımda kalabileceklerini sanmıyorum. M.Güven hep aynı, hiç geliştirmiyor kendini ne koşuyor, ne baskı yapiyor , ne oyun kuruyor. Bana kalırsa bu takımın oyuncusu degil. Meira dedigim gibi iyiydi. Defanstan topları ileriye hep o attı. Cok da güzel paslar attı. Yaser oyuna sonradan girdi. İyi diyebiliriz. Nonda ya al at dedi bomboş kaleye Nonda kacırdı.

Tabi bunlar hazırlık macı ; yine de maglup ayrılmak insanı üzüyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada yazmayı unuttum. Bu seneki en kötü transferimiz Ferdi Elmas. Verdiğimiz genc oyunculara yazık oldu. Şimdiye kadarki hazırlık maclarında bi etkisini göremedim. Yedek kulübesine mahkum olur bence.
    Last edited by PesimiSTyLa : 01.Ağustos.2008 at 23:00 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

G.Saray çok pozisyon verdi ilk yarıda da ikinci yarıda da,özellikle savunmanın arkasına atılan toplar çok tehlikeliydi.Ama Servet gelince bu sıkıntı muhtemelen ortadan kalkar.Arda'sı,Lincoln'ü,Kewell'ı,Linderoth'u,De Sanctics'i,yeni forveti var daha bunun...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Gs haırlık maçı kazandımı kampta?

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

vay be Hoffenheim'ım kazanmış demek ikinci yarıyı izlemedim keşke baksaydım. goller kimden geldi? sıkı bir Hoffenheim takipçisiyimde
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Nerzhull View Post
    vay be Hoffenheim'ım kazanmış demek ikinci yarıyı izlemedim keşke baksaydım. goller kimden geldi? sıkı bir Hoffenheim takipçisiyimde
    bilmezmiyiz senin hayranlığını hatta kariyerin vardı efsane.

golleri ibisevic ve mark atmış.bizimkini ise emre aşık.

Nesil
    2006

Galatasaray'da ilk kez iddaa'da bu kadar iyi oran gördüm ve oynadım. Ama bu seferde beni sevindiremedi. En azından Milan maçından o kupon yatmıştı.

1. golde defansın ortası ve aykut, 2. golde Hakan Balta ve yine defansın ortası gol yememize sebep olmuş. Servet Meira ikilisini izlemek için sabırsızlanıyorum. Emre Aşık da iyi gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Ferdi çok güçsüz,dayanıksız bu yaşına kadar kendini geliştirmesi lazımdı.18 yasında neyse şimdi de o.Görüldügü gibi sadece hız yetmiyor.Bu sezon onun son şansı futbol kariyeri açısından..

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Ferdi gerçekten çok sıradan bir futbolcu, hiçbir artısını göremedim henüz..

Bu takıma De Sanctis ilaç gibi olacak, çok iyi tercih. Ayrıca bulduğunu atan bitiriciliği yüksek bir santrafor da şart..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Bu senaryoyu cok yasarız aykut kalmalı dıyenlere guzel cevap olmustur adam beklıyor ya topa cıkmıyor gecen seneden hatırlayın kac kez oldu aynı senaryo tamam takımda gelecek cok adam var ama olanlar bırsey yapmıyor umıt karan, nonda aynı gol kacırmak ıcın ugrasıyorlar. Nonda bence gonderılmelı ayrıca mehmet guven pafta bıle oynayamaz adam hıc ustune koymuyor aksıne kotuye gıdıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hazırlık maçlarına göre kes,n yorum yapılamaz. Geçen seneki aykutu hepimiz biliyoruz bence hala kalede aykut olmalı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Hazırlık maçlarındaki sonuçlara bakmamak lazım Önemli olan maç kondisyonu Hangi oyuncu hazırlık maçında ligdeki kadar koşar eder kimse o yüzden ne skor ne oyuncu grafiği Hazırlık maçlarında ölçüt olmamalı bence
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

İlkonbirimiz
    Galatasaray
    Aykut, Meira, Emre Aşık, Volkan, Mehmet Güven, Hasan Şaş, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Nonda, Yaser

Ya şu mehmet güvende hoca ne buluyor..Yine oynuyor ya..Alparslan ve de sanctis yedekte..De sanctis oynaması lazımdı(Uyum için) bence..Barış ilkez oynamıyor.Volkan'ı belkide son kez deniyordur.Stadda Çıldırın çıldırın çalıyor

Berkantta oynuyor..Berkant takımın herseyi..
    Last edited by Emurafu : 03.Ağustos.2008 at 18:55

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

M.Güven sakatlandı Barış girdi...

M.Güven niye oynuyor diye diye sakatladınız adamı...

Nesil
    2007
    Yer
    34

Umarım Ciddi Birşeyi Yoktur.. 4-5 Ay Sakatlansa Yeter

Barış Özbek yine canavar gibi
    Nonda iyi gözüküyor bu maç.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Sag'a beke biri gelene kadar,Barış sürekli sag bekte denenmeliSabriden fazla iş yapar....Yahu adam dehset oynuyor..Sürekli pozisyona sokuyor bizi..Üstelik mücadele gücü çok yüksek.Etkili bindirmeler yapıyor.Zaten kamp döneminin en hazır adamı..Arı gibi çalısıyor..Meira'da iyi oynuyor.Ayökut her topu meiraya veriyor .Hasan baya istekli..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barış mükemmel valla. Nereye koyarsan oynuyor. Sag bek oynuyor. O kanadı koridor yaptı. Mükemmel bi şutu direkten döndü. İlk 11 de banko olacak bi isim bence Barış.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Barış çok gelişmiş çok şaşırdım gerçekten tüm hazırlık maçlarında harika oynadı şimdide süper çok güzel şutuda direkten döndü..

Nonda ve Hasan bugün acayip istekli gözüktüler.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Emre cıktı Sinan girdi
    H.Şaş çıktı Sabri girdi
    Barış çıktı H.Balta girdi
    Meira çıktı M.Akça girdi
    Ayhan çıktı Aydın girdi
    Arda cıktı Ferdi girdi
    Nonda cıktı Erhan girdi

Sürekli neden çok oyuncu degistiriyoruz..Artık belli kişilerin oynaması lazım..Artık bu kadar denemeden sonra Kadro'ya sürpriz birini mont eder sanırım
    Last edited by Emurafu : 03.Ağustos.2008 at 20:30

Aykut harika bir zamanlamayla çıkardı. Helal olsun

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Gol yok mu ,
    Üstün oynayan kimdir anlatın biraz

Şu dk larda Munih daha etkili. Bizim Forvette Erhan Şentürk var.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Golsüz bitti maç. İkinci yarıdaki değişikliklerin bizim takımı yavaşlattığı düşüncesindeyim.
    Last edited by Hugo : 03.Ağustos.2008 at 20:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

ne biçim bir hazırlık dönemidir ya ? maç kazanmadık nerdeyse ? kadroyu belirlemiştir inşallah skibbe .. sanırım bi bursa maçı kaldı .

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

yavaş yavaş resmi maçlar yaklaşıyor...

forvet ihtiyacımız var acil...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hoffenheim maçınının tekrarını seyretme imkanı buldum.Nonda nasıl kaçırmış o golü yahu. Resmen boş kale.Dokunsa gol.Sanırım Galatasaraylılar bitirici bir forvet istemekte haklı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

şuanda antremanda gelişine şut çalışıyorlar fakat aykutu geçebilene aşk olsun
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri