Gerçekten bu oyun bir baş belası ya. İspanya kupası yarı final 2. maçı Real Madrid'im ilk maçta Barça'ya 4 çektim o biçim avantajla gidiyorum.Maça gelene kadar mütiş bir seriim var son 7 maçı kazanıyorum ligde 30 maçtır yenilmiyorum vs. vs. Barcelona maçı başladı dakida 25 3-0. İçimden diyorum işte şimdi bu oyunun adiiliğini kanıtlayacam diyorum ve ilk yarı ıkına ıkına 3-0 bitiyor.İkinci yarı başlıyor Ronaldinho atıyor golü.İşte bekledipim an hemen kapatıyorum oyunu tekrar başlıyorum.Yine ilk yarı 3-0 bitiyor.İkinci yarı golü yine aynı dakikalarda Ronaldinho atıyor.İlk gollerde iki maçtata Eto'nun.Belki diğerleride aynıdır dikkat etmedim.İşte siz düşünün şu anki benim ruh halimi.Aylardır beğenerek oynadığım oyun artık banada gına getirdi.Şu anda oyunu siliyorum ve 2009'un 2008 ile ilgili en ufak bir benerliğinin olmamısını umuyorum.10 yıldan fazla oyun oynuyorum.Bu kadar iğrenç bir yapay zeka gömedim.Oyun programlıyo kendini bu kadar basit.O maç farkla bitecek Barca 4-0'da sonra bile turu alacak....
Bizde maalesef bu kadar sefil bir oyunu oynuyoruz.yazıklar olsun diyorum ve şu ana kadar kriz geçirip oyunu kapatan arkadaşlara çok hak veriyorum![]()

Belki diğerleride aynıdır dikkat etmedim.İşte siz düşünün şu anki benim ruh halimi.Aylardır beğenerek oynadığım oyun artık banada gına getirdi.Şu anda oyunu siliyorum ve 2009'un 2008 ile ilgili en ufak bir benerliğinin olmamısını umuyorum.10 yıldan fazla oyun oynuyorum.Bu kadar iğrenç bir yapay zeka gömedim.Oyun programlıyo kendini bu kadar basit.O maç farkla bitecek Barca 4-0'da sonra bile turu alacak....
Alıntılı Yanıtla