1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: Samsun ßuLuşması..

Threaded View

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

1.GELENEKSEL TSİ SAMSUN BULUŞMASI

Evet sonunda buluşmamız oldu ve geride hoş bir seda kaldı. Ancak benim trafik sıkışık olduğundan pek fazla beraber olamadım kardeşlerimle. 1 saat boyunca takılabildim. Tam 3 kişiydik.. Ben,Murat Özdemir ve Ti-Ti ( Turgut ) .. Edindiğim izlenimlerden aklımda kalanlar..

1 - ) 2 kardeşimin boyu da benden uzun. Özellikle Turgut çok çok uzun. Bir an önce boyunu kısaltması lazım ayıp valla..

2 - ) İnsan sinir olduğu FM 2008'i hiç soluksuz 1 saat boyunca konuşur mu ? Evet konuşur..

3 - ) Buluşma gayet zevkli ve bol muhabbetli idi. Kardeşlerime teşekkür ederim.

Fotoğraf maceramız çok daha enteresandı.. Şöyle ki.. 3 kişi olduğumuzu kanıtlamak için önce 2 şer guruplara ayrılarak fotlar çektik. Ardından yoldan bir amcamızdan rica ettik ki bu adamı gözüne Turgut kestirmişti. Süper bir tercihmiş . Adam makineyi aldı ve LCD ekrana gözünü koydu ve şu muhteşem lafı söyledi : Görünmüyor... Neyse durumu kavradı ancak bizi hizalayamadı. Bir ara objektif resmen yere doğruydu ve düğmeye basıp resmi çekti. İçimden kesin 1 kişi foto dışında kaldı dedim ama sonuç inanılmazdı. Objektifi yere doğru çeviren amcam 3 ümüzü de aynı kareye almış. Helal olsun.

Soldan Sağa Ayaktakiler : Ti-Ti&LaigLeNoiR

Soldan Sağa Ayaktakiler : Hellbells&LaigLeNoiR

Soldan Sağa Ayaktakiler : Hellbells&Ti-Ti

Soldan Sağa Ayaktakiler : Ti-Ti&Hellbells&LaigLeNoiR
    Last edited by GeNç KaRTaL : 02.Ağustos.2008 at 17:30 Reason: w değil v :)
    Bir Dost

Hellbells

Mesaj Yetkileri