Evet buluşmayı yaptık ve kısaca bahsedeyim

İlk önce Murat İle buluştuk..Gittik bi yemek falan yedik,Sonra benim takıldığım bi çay ocağı var spor camiasının takıldığı bi yer orda çay içtik..O sırada Umut aradı Meydan da buluşacakdık..Dip Not (Arabayla gelmiş kendileri ) Gittik meydana aradık bi baktık tel kapalı,Dedik bari arabalara yaklaşalımda soralım Umut Tsi falan diye tam o sırada telefon çaldı ve Bizi görmüş saat yönünde 1 e doğru ilerledik ve Umut ile de buluşmuş olduk

Sonrasında Arabayı otoparka falan çekdik ve Meşhur yerimiz olan Çiftliğe çıkdık Bi kafede oturduk Çay falan içdik o sıradada bol bol dedikodu yaptık

Ardından Meydanımıza inen yokuşda resim çekinek dedik Ve 3 kişi olduğumuzu kanıtlamak için 2li gruplar yaptık Yanlız Umut suçu bana atmış suç bende değil O saatte ordan kimse geçmiyorki o yüzden o adamı bulabildilk Sonracığıma adama dedima bi bi foto..Keşke kabul etmeseydi adam aldı makineyi eline gözükmüyor dedi suratına yapıştırmış makinayı Neyseki çekdi resimlerimizi Sonrasında ise yavaş yavaş dağıldık ve Büyük Samsun Buluşması böylelikle gerçekleşti..

Quote Originally Posted by fernandez View Post
Yahu siz amcanın kıymetini bilememişsiniz.Baksanıza ne kaliteli fotoğraf çekmiş.
Yere bakıp fotoğraf çekebilen birini bulmuşsunuz kıymetini bilmiyorsunuz
Güzel bir buluşma olduğu kesin.Geleneksel hale dönüşmesi ümidiyle

Ne kıymeti yahu adamı görsen öyle demezdin

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
Umut Abi biraz kısa kalmış..

Yok Aykut biz biraz uzunduk ondan olsa gerek

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
Turgut abi 2 metre var heralde

2.02 iymişim

Quote Originally Posted by fernandez View Post
2.02 Turgut abi bildiğim kadarıyla.

Öylemiymişim Canım yok artık 2.00

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
Turgut terlikle gelmiş kabul etmeseydiniz Şaka bi yana hoşsohbet olmuş

Heee hemen bi kusur buldu ne yapayım arkadaş yok ayakkabım İdmandan çıkdıydım hem yazın ayakkabı giymem kolay kolay

Quote Originally Posted by nekop View Post
Fotorafı nerede çekildiniz tanıdık geldi mekan

Mecidiyeye inerken Mithat Paşa Lisesinin aşşağısı