1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Artık AB'liyiz!..

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    .

Özellikle İtalya Ligi'ne daha çok oyuncu gönderebiliriz bu kararla.Bildiğim kadarıyla İtalya Ligi'nin kurallarına göre AB dışında 1 oyuncu alınabiliyordu.İtalyanlar da bizi öncelikli düşünmediğinden neredeyse hiç oyuncu yollamıyorduk İtalya'ya.
    Bu kararla birlikte İtalyanlar'ın Türkiye'den genç yetenekler transfer etmeye başlacağını düşünüyorum.Çizme'yi fethetmeye başlayabiliriz yani
    Türkiye'deki bir yabancı dava açar ise kabul edileceğini zannetmiyorum.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Özellikle İtalya Ligi'ne daha çok oyuncu gönderebiliriz bu kararla.Bildiğim kadarıyla İtalya Ligi'nin kurallarına göre AB dışında 1 oyuncu alınabiliyordu.İtalyanlar da bizi öncelikli düşünmediğinden neredeyse hiç oyuncu yollamıyorduk İtalya'ya.
    Bu kararla birlikte İtalyanlar'ın Türkiye'den genç yetenekler transfer etmeye başlacağını düşünüyorum.Çizme'yi fethetmeye başlayabiliriz yani
    Türkiye'deki bir yabancı dava açar ise kabul edileceğini zannetmiyorum.
    Türkiye'deki gençler oynama fırsatı bulamıyorki daha biz farkedemiyoruz İtalya mı farkedecek?İtalya'nın buraya yöneleceiğini sanmıyorum.Ülkemizde göz önünde bulunan ve mevkilerinde çok iyi olan Arda gibi oyuncularımızın önü daha da açılmış olur, İtalya'dan talip çıkma olasılığı fazlalaşır bu kararla.Bunun dışında pek bişey olmaz..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Türkiye'deki gençler oynama fırsatı bulamıyorki daha biz farkedemiyoruz İtalya mı farkedecek?İtalya'nın buraya yöneleceiğini sanmıyorum.Ülkemizde göz önünde bulunan ve mevkilerinde çok iyi olan Arda gibi oyuncularımızın önü daha da açılmış olur, İtalya'dan talip çıkma olasılığı fazlalaşır bu kararla.Bunun dışında pek bişey olmaz..
    Genç yetenekleri bulma ve onları kullanma konusunda başarısız olduğumuzdan kaynaklanıyor bence bu durum.Almanya örneğini gösterebilirim mesela.Adamlar Podolski,Kuranyi gibi Polonya asıllı oyuncularda yetenek görüyorlar ve hemen kendi Milli Takımları bünyesine dahi katabiliyorlar.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Mesaj Yetkileri