Dört forma da harika, dördü de birbirinden güzel. Geçen yıla nazaran çok daha iyi iş çıkarılmış bu yıl, çizimler gerçekten çok iyi.

Çubuklu forma geçen yıla göre çok daha güzel olmuş, inanılmaz hoş görünüyor. Geçen yıl çubuklu forma aldığımdan bu yıl çubuklu forma almayacağım ama gönül istiyor ki çubuklu da alayım, zira geçen senekine göre gerçekten çok daha güzel tasarlanmış.

Sarı beyaz enine çizgili çok güzel olmuş, Bayern Münih'in formasının aynı tasarımı, ancak avea yazısı çok büyük durmuş orada, arkaplanı olduğu gibi kaplamış. Biraz daha küçük yazılabilirdi avea yazısı, en azından çubukludaki gibi olabilirdi.

Neon forma çok hoş olmuş, bu tarz fosforlu bir forma bekleniyordu zaten, ben çok beğendim. Avea yazısı yine büyüklüğüyle sırıtsa da forma güzel, geçen yılki turkuaz formadan çok daha güzel diye düşünüyorum.

Bayrak forma da bir harika, Almanya formasına benziyor, çok güzel düşünülmüş, çok hoşuma gitti.

Formaların bir iki kötü yanı var:
+ Yakalar hoş durmuyor bence, geçen yılki gibi yakasız olsa daha iyi olurdu.
+ Avea yazısı çok büyük duruyor, seneye sponsorluk anlaşması umarım uzatılmaz da oraya daha görsel bir reklam alınır, formanın da görünümü güzelleşir. Çok basit bir yazı tipiyle dümdüz bir avea yazısı senelerdir iyi durmuyor formada.
+ Kollardaki avea yazısı da çok kötü görünüyor. Lacivert bir zemin üzerine avea yazısı yazılacağına, direkt formanın zemini üzerine lacivert renk ile avea yazısı yazılabilirdi, o arkaya neden zemini koyup da formanın kol kısmındaki görselliği bozmuşlar, anlayamadım.

Hangi formayı alayım çok kararsız kaldım, bayrak, neon veya kuruluş formasını alacağım ama en büyük aday bayrak forma, en çok onu beğendim. Neon formayı beğendim ama bu yıl çok az maçta giyilir, geçen yıl turkuaz da çok nadir giyilmişti.