1 ile 30 arası toplam 228 sonuç

Konu: FM 2009 Güncelleştirmesi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by q00d View Post
    hocam bu yamayi indirdim rardan bazi dosyalar cikti onu 8.0.2 olan fm 08 db dosyasinin icindeki 800 dosyasinin icindekilerle degistirdim fakat hicbir degisiklik göremedim :S yardim lütfen
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    hocam ben bu 8.0.2 güncellemesini yaptim fakat bu db dosyasindaki 802 olmamis 800 duruyo hala
    Muhtemelen 8.0.2'yi yüklemekte bir problem yaşadın. Ondan dolayı gözükmüyor olabilir. Oyununun orjinal değilse bu tip problemleri yaşaman doğal.

Quote Originally Posted by bekir6168 View Post
    ben 2009 guncelleştirmeyi seciyorum oyunda turkiye ligni de seciyom oyun yuklenirken oyundan atıyor crash dumps hatası veriyorr yazdımcı olabilirmisiniz
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    yok mu cevap verecek kimsee
    Crash dump hatasının çözümü ile ilgili bir başlık vardı. Sorununun çözümünü o başlık altında bulabilirsin.

Quote Originally Posted by BeeTLeJuiCe View Post
    Muhtemelen 8.0.2'yi yüklemekte bir problem yaşadın. Ondan dolayı gözükmüyor olabilir. Oyununun orjinal değilse bu tip problemleri yaşaman doğal.
    sorun yasamadim fakat söyle bir durum var dosyalari fm 08 klasörüne atio ama yenilemio yani 802 dosyasi fm klasöründe duruyor ama degistirilmesi lasim :S dimi neyse msn vermek yasak mi bilmiyorum ama [email protected] eklersen bir irtibata gecelim hocam ya yardim et lütfen

Mesaj Yetkileri