Fenerbahçe: 2 Samsunspor: 1

İlk maçı düşünerek çıkdık bu maça fakat bu sefer rakibimizin sahasındaydık..Gerçekten zor deplesman..Kalecimiz yokdu ve kalede henüz 17 yaşındaki kalecimiz görev aldı..Fenerbahçede ise öyle bir kaleci vardıki sanki duvar..Hemde bu kaleci Geçen sene istemediğimiz Serdar Kulbilgdeydi..Maçı 2-1 kaybettik ama önümüzdeki haftaki maçda Galatasarayı yenip bu yenilgiyi unutturacağız.! Ligde en az gol yiyen takım 22 maç sonunda Fenerbahçe 14 gol ile bunların 6 sını atan takım ise Samsunspor.!

Samsunspor: 3 Galatasaray: 2

Bu maçada ilk maçı düşünerek başladık ve rakibimizin üstüne gittik çünkü bu sefer kendi sahamızdaydık..Öne geçtik eşitlik sağlandı..Sonra durumu 3-1 yaptık..Galatasaray bir penaltı kaçırdı fakat üstün oynadık..Son dakikada Lincoln'ün golü yetmedi..Artık En yakın takipçimiz ile 3 puan fark var ve hedefi ilk 5 de tutmaya çalışıyoruz yavaş yavaşda başarıyoruz

Ligin iyi takımları arasında bulunan Antep karşısında şov yapıyoruz şov..ve 2. yakın takipçimizide yeniyoruz ve ilk 5 de yerimizi sağlama almak istiyoruz

Arkadaş bu maç motoru ne kadar saçma..Manisaya karşı ben ne zaman galibiyet alacağım.?

Samsunspor: 3 Beşiktaş: 2

Bir önceki maça göre daha rahattık..Bu sefer 19 mayısın çimlerindeydik ve güzel oyun ile güzel skor aldık..Puan farkı eridi yerimiz sağlamlaşıyor yavaştan takımımız çok iyi gidiyor

İlk maçta 7 golü kime attım anlayamadım

Eğer bu maçdan 3 puan çıkarsaydık çok güzel olacaktı fakat beraberlik bile mükemmel oldu Çıkışımız devam ediyor ama bu aralar Yaser'den pek memnun değilim..

3-1 den sonra maçın 3-3 olmasına izin vermemeliydik..Fakat Üstteki takımlarında yenilmesi tek tesellimiz oldu..

Ligde son 5 hafta kalan maçlarımız ;

Ankaragücü (E)
Trabzonspor (D)
Sakaryaspor (E)
Konyaspor (D)
İ.B.B (E)

Ve işte Puan durumu ;

"][/SIZE]