1 ile 30 arası toplam 127 sonuç

Konu: ‘Şampiyonluk süreci başlamıştır’ |TrabzonSpor 2008-09|

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Çok özeniyorsun abi kariyere ve çokta güzel gidiyorsunŞimdiden 5 puan yapmışsın farkı bu sene fazla zorlanmadan şampiyon olacağını düşünüyorum..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Çok güzel kariyer oluyor Emrah.Anlatımın ve istatistikler de çok hoş.Ben de bu tarz yapmayı planlıyorum

Başarılar ayrıca çok iyi gidiyorsun.Ligi zirvede tamamlarsın büyük ihtimalle.
    Oynadığım oyundan kendimin zevk aldığı kadar kariyerimi takip edenlerinde alabilmesi için özen gösteriyorum.Her ne kadar yazılan msj sayısı az olsa da güzel yorumlar görmek çok hoş.

Quote Originally Posted by talihsizler View Post
    cok güzel gidiyorsun emrah yine kimz mi kullanıyorsun alkmaar daki gibi yoksa taktiğini degiştirdin mi
    Diziliş aynı diziliş 4lü defans, 2 ön libero 3 amc 1 fc yani M.United dizilişi gibi. komutlarım farklı tabi. Sırf bu yüzden Yattara'yı sattım kanatsız oynadığım için.

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Çok özeniyorsun abi kariyere ve çokta güzel gidiyorsunŞimdiden 5 puan yapmışsın farkı bu sene fazla zorlanmadan şampiyon olacağını düşünüyorum..
    Saolasın Berk.. Keşke zaman olsa da daha çok özensem Şampiyonluğu derbiler belirleyecek heralde ilk yarı 3 maçı da almıştım. 2.yarı da aynı performansı gösterirsem şampiyonluk gelir

Mesaj Yetkileri