-
04.Ağustos.2007, 20:10
Mesela ben kornerlerden hayatta gol bulamıyorum. Sürekli faul veriliyor. Yemin ederim şu oyunu oynamay başladığımdan beri bir kere kornerden gol atamadım. Hepsinde faul çalındı. Aynı şekilde büyük takımlara karşı oynarken gollerimin çoğu ofsayt gerekçesiyle verilmiyor. Maç sonunda hakemi eleştirince cezayı ben alıyorum, federasyon sürekli haklı çıkıyor !
Forvetlerimaşırı gol kaçırıyor. Kaleciyle birebirsiniz ve topu kocaman kale varken gidip kalecinin üstüne atıyorsunuz. Ve bunu da David Villa gibi Etoo gibi yıldızların yapması oldukça ilginç. Hadi bir tane kaçırır 2 tane kaçırır arada olur der geçersiniz ama sürekli olması bir tesadüf değildir yani.
son olarak da skor benim lehimeyken son 10-15 dk ve uzatmalarda rakip takım maç boyunca yaptığı atak sayısından daha fazla atak yaparken, skor onların lehine ise o kadar zaman sanki 1 dakika gibi anında geçiveriyor. Bunun da bir tesadüf olduğu düşünülemez sanırım...
Bu oyunu kendimizi mutlu etmek için oynadığımızı sanıyoruz ama tam aksine bizi sinir hastası insanlar yapıyor ve bazı kişileri hileye yönlendiriliyor....
Mesaj Yetkileri