1 ile 30 arası toplam 350 sonuç

Konu: [TSL] Trabzonspor Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

LeonXxX te görebilmiş demek. Serhat ben söylüyorsam vardır bi doğruluk payı çünkü uzun yıllardır izliyorumdur. Ofise Tuna Üzümcü sık sık rövaşata dener yazdım. Ömer ağabey güldü bende güldüm. Espri olsun diye yazmamıştım. Defanstan hatta çizgi üstünden bile rövaşatayla top çıkardığını görmüştüm verilir verilmez ona tamam ama
    türkiye liglerinden 2 stoper için dedim sık sık ileri çıkar diye bunlardan biri servet diğeri tayfun cora ki tayfun cora servetin iki katı hücuma çıkan bir stoper

Bana biraz saygı duy ben bu foruma ilk yazdığımda coşkunla tanışmıştık adama demiştimki egemen sadece sağ değil sadece sol inanmadı bir sonraki yamada değiştirmedi tekrar söyledim aa ikisinide kullanıyormuş dedi her ikiside yaptı sonra dedim sadece sol bu sefer sol yaptı ama sağada yüksek değer verdi
    En son yine sadece sol dedim 8.0.2 de sadece sol yapmış

yani demem oki sende onun kadar uzun süre bekleme söylüyorsam kafamdan atmıyorumdur
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Onurap View Post
    hızlı oyuncular genelde top tekniği zayıf olan oyunculardır.Dengesizlerdir sabri tuncay hatta lennon agbonlahor..Bunlar hızı sayesinde etkili olur..Hem hızını ve tekniği birleştirebilen oyucular zaten elite oyunculardır silva c.ronaldo messi kaka..
    hehe nerden esti
    Last edited by extensor : 04.Ağustos.2008 at 23:06 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri