Quote Originally Posted by Her026 View Post
Tamam oyuncuya o zaman -8 veya -9 verilip Professonialismin düşürülmesi gerekir.Sizin mantığınıza göre.
arkadaşım tam olarak profesiyonalizm o anlamada gelmiyorki

profesyonalizm belli bir yaştan sonra ca sında ne kadar hızlı düşüşler yaşadığıyla ilgili

örnek hakan 30 yaşında gelir 160-170 calara sonra futbolu bırakana kadar devamlı düşer 37 e kadar 128 e düşmüştür (yani 7 yılda 30-40 ca kaybetmiştir buda yılda 3-5 ca kaybetmesi demek neden çünkü çok profesyonal bülent gibi)
ama mesela sergen atıyorum 29 yaşıında beşiktaşla ulaşmış 150 calara yaşı 34 olmuş şu anki ca sı 100 ün altında yani senede nerden baksan 10 ca nın üstünde düşüş yaşamış) ancak benim dediğim bu değil

profesyonallik belli yaştan sonra önemli

benim dediğim genç yaştayken pa sına ulaşma azmi
bakın ardaya pa sına ulaşmak için devamlı üstüne koyuyor

bakın faruk bayara kaybetti kendini adam gaziantepin banko sol bekiyken istanbula gelmek için (barlara ortama gelmek için) kasımpaşaya gitti küme düştü.

yani anlatmak istediğim bir oyuncunun (genç) pa sına ulaşmak için azmini değerlendiren bir karakter özelliğide yokki fm de

aslında fm de bir sürü yanlış var ama saat olmuş 02 bir ay sonra bütler var kalmışım 5 tane dersten bu gece türev uygulamaları çalışmam lazımm püfff hayatmı bu