1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Nistelrooy Milli Takımı Bıraktı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Nistelrooy Milli Takımı Bıraktı

Real Madrid'in Hollandalı oyuncusu Ruud van Nistelrooy, milli takımı bıraktığını açıkladı.

32 yaşındaki oyuncu yaptığı açıklamada, Real Madrid ve Hollanda milli takımının maç programına baktıktan sonra böyle bir kararı verdiğini, iki takımı da götürmeye temposunun yetmeyeceğine inandığını belirtti.

1998 yılında ilk kez Hollanda forması giyen Nistelrooy, oynadığı 64 maçta attığı 33 golle, en fazla gol atan 3. oyuncu durumundaydı.

EURO 2000'de sakatlığından dolayı forma giyemeyen Real'li oyuncu, takip eden 3 uluslararası şampiyonada da yer almıştı.

Marco van Basten'in görevinden ayrılmasının ardından Hollanda'da başa geçen Bert van Marwijk için sürpriz bir karar olurken Marwijk, Nistelrooy'un verdiği karara saygılı olduğunu söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Son şampiyonada bile en etkili santraforlardan birisiydi.Ama artık Huntelaar'ı seyretmek istiyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Huntelaar'ın önü açıldı..Nistelrooy gerçekten çok etkiliydi.Ama kendi kararıdır saygı duymak lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

En doğru kararı vermiş.Ben de Huntelaar'ı görmek istiyordum Hollanda'nın ilk 11inde...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Çok büyük golcü kendisi hollandaya büyük faydası vardı ama yeni gelenlerde artık aratmazlar diye düşünüyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni gelen forvetlerin önü açıldı artık Van Persie, Huntelaar falan iyi oldu Milli Takım için
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

huntelaar için iyi bir şans oldu kendini göstermesi lazım milli takımda

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

milli takım onu bırakmadan onun bırakması en doğrusu oldu gençlerin de önünü açmış oldu böylece.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Hollandada golcü bitmez Hunteların önü açıldı hem..

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence biraz erken bıraktı gibi geliyor bana.

Nesil
    2005
    Yer
    edirne

Nistelrooy milli takimi birakmasina üzüldüm dogrusu.daha erkendi ama bu karari aldigina gore bir bildigi vardir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Erken bırakmış olabilir ancak onun yerini tutacak daha çok oyuncu var ayrıca yeni kupada 34 yaşında olacak...
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Oynasa yine iş yapardı ama kendi kararı saygı duymak lazım.Hatta gençlerin önünü açtığı için tebrik etmek lazım.Hollanda için büyük kayıp ama yerini doldurabilecek isimler mevcut.

Van der Saar'da bırakmıştı sanırım.Hollanda'da yaprak dökümü başladı..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Nefret ettiğim bir futbolcu, Hollanda maçlarını bunun yüzünden pek izlemezdim.Sevindim bırakmasına..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Dünyanın en büyük golcülerinden birisi kesinlikle, ama bu kararını bende onaylıyorum..

Huntelaar'ın gözü aydın..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    Karabük

Vakit Huntelaar ın vakti bu saatten sonra kendisini gösterir artık

Mesaj Yetkileri