İhraç edilmesin.Çıkalım yenelim Partizan'ı.
İhraç edilmesin.Çıkalım yenelim Partizan'ı.
Bu ne yahu bütün rakipler ihraç ediliyor.![]()
So what?
Saike
Evet ya.Bugün de Steaua'nın ihracını okudum Fanatik'te.
Transfer yalanları bitti sırada ihraclar varonada el attıllar...
Rangers 2-1 yeniliyo şu an da sanırsam Rangers sıralamada üstümüzde yer alan bi takımdı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Hatta bitti.Uefa finalisti Rangers zayıf rakibine elendi.
Last edited by GodfatheR : 05.Ağustos.2008 at 22:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Rangers Elendi..!
İşte bu süper oldu 3.torba umudum az ama neden olmasın ... Bu sene 5 puanımızı silinecek Yeni sezonda İyi işler çıkarırsak seneye bu hesapları yapmayacağız inş.![]()
Rangers elendi. Madrid, Schalke'yi eleyebilir. Galatasaray'da eledi mi ver elini üçüncü torba. Kaldı 2!Bu arada biz elenmeyelimde.
![]()
OO haberler iyi
Güzel haber bu Schalke ve Steaua'da elenmesi muhtemel 3.torbaya girme ihtimalimiz arttı.
Goteborg deplasmanda Basel karşısında 2-1 önde. Dakika 61 Basel'in 2 gol bulamaması halinde 3. torbadan katılmamız için 1 takımın daha elenmesi yetecek.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Umarım o maç berabere biter.İddaa'da öyle oynadım. Bakü maçı ise ilk yarı 0-0 btti. Bakü'nün kazanacağına inanıyorum. İddaa'da da oynadım. 10 oranı vardı.
![]()
Basel:4 Göteborg:2 Maç bitti..
Bu arada;
Partizan 1-0 öne geçti..
Last edited by KaF KeF : 07.Ağustos.2008 at 00:10
Basel 4-2 yendi. Son dakikalarda biri penaltı olmak üzere Ergic'in atığı iki golle devirdi. 2-1'den maçı çevirdiler.
Partizan 2-0 Önde..
Fenerbahçe - Partizan 3. ön eleme maçı olacak..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Arkadaşlar ya sizce bizim bu basını nasıl artık milletin gözünde şaklanalıktan başka bir işe yaramadıklarını gösterebilirz. Adamlar uyduruk haber konusunda çağ atlıyor.