-
06.Ağustos.2007, 06:13
wolsburg maçının ikinci yarısını izledim bir kaç şey yazayım
bi kere yattara kaptan değil çocuk gibi verin ona bir top karşısınada bir adam geçirin sağ taç çizgisinde çalım atsın... atamazsa kavga çıkarsın. Yahu böyle kaptanmı olur. heleki elinde song gibi profesyonal gün görmüş adam varken allahın yattarasından kaptanmı olur. yattara nereee song nere.
2. olarak ilginç bir kadro var song u dr oynatıp giray egemen cale yapabilirsin serkanı oynatıp song egemen yapabilirsin... song egemen pivot santraforları tutamaz bugün niang ı tutamadılar giray tutabilir ama rakip santrafora göre stoper oynatabilirsin bu avantajın var
rakip sağ kanat çok etkiliyse egemen o alanı çökertir ama sende hiç kullanamazsın o kanadı ofansif olarak (bugünkü maçta barış memiş ve ismail girene kadar maç trabzonun sağ wolfburn un sol kanadında oynandı
o derece yani)
zeminin yattaranın kötü oynamasını sağladığınıda belirtelim daha doğrusu çalım atamamasını sağladı... tabi oda çocuk gibi inat etti çok top kaptırdı tekrar söylüyorum bu kişiden kaptan olmaz.. yarın öbür gün takım şampiyonluğa giderken bu adam 20. dakika da attırır kendini
veyahut takım deli gibi şampiyonluk havasına girer umutlar falan her idman canı çıkana kadar oynar da yattara fuhuş yaparken yakalanırsa vay haline trabzonun ki olur yani muhtemeldir.
bir dengesizde serkan balcı var tabi; aslında isim olarak büyük bir oyuncu ama futbolu her geçen gün küçülüyor şu hazırlık maçında dahi olsa 4-5 tane sarı kart görmeye müsait (hıoca atmamaya direndi). takımın banko sağ beki olabilir ama şu transferler ve hedef beni heyecanlandırdığı kadar onu heyecanlandırmıyor.
Takımın hala BİR SOL AÇIĞI YOOKKKKKKKKKKKKKKKK ben kendimi bildim bileli taa symeklerden beri takımda sol açık yok senelerdir yok. yaww neden almıyorsunuz merak ediyorum. yani şöyle direk ml aml bir tane adam olmazmı hayır her senede kanatlı oynuyorsun arkadaş :@
barış memiş çok etkiliydi. çok sağlıklık diriblingler yaptı çok umutlandım. helal koçuma.
İsmail Özeren benim dardanalsporda iken ersun yanaldan aylar önce keşfettiğim bir oyuncu idi. (Forumda 2. lig birinci grup bölümünü araştırırsanız görürsünüz.) Tabi kafamdaki ca ve pa değerini veremedim ama gerçeğe uygun yaptım emin olabilirsiniz. 2005 ten sonra ben beklikte bir çığır başlatan grosso ya hayran kalmıştım. dedim arkadaş o boyla ne beki. sonra bir oynadıki sorma
80 kere gidip gelse banamısın demiyor. Çökertiyor o kanadı.
Tabi İsmailin kötü özellikleri var bunlardan biri teknik (top ayağındayken rahat değil)
2. si crossin etkili bindirmeleri var ama ortaları yok
onun dışında pek olumsuz özelliği yok desek yeridir.
içeri kat etmeyi sevmez devamlı kanattan hücum eder şimdi değil ama 2-3 sene sonra eklenebilir bu ppm
ve birde zayıf ayağını kullanamıyor zayıf ayağını kullanmaya çekiniri zaten ekledim sol ayağına da 5 falan verdim.
pa sını 125 yaptım ve çok hırslı bir oyuncu en geç iki sene içinde ulaşır o ca ya ve gerçek hayatta geçerde.
uzun şut falan atamıyor orta kesemiyor çok teknikte sayılmaz
olumlu özellikleri ise
güç stamina (üst düzey)
jumping sağlık (kolay kolay sakatlanmaz çok sağlam bir adam)
çeviklik hızlanma hız ( ortalamanın üstünde)
karar vermesi iyi
çok çalışkan aynı zamanda
visionu flairi kötü
söz geçirmesi kötü ( içine kapanık bir adam saha içinde pek konuşmaz)...
Son olarak ersun yanal hakkında bişeyler yazalım iyi bir potansiyel değerlendirme yeteneği var
iyi scouthları var
doğru kadrolar kuruyor doğru transferler yapıyor
ancak kötü gidişe dur diyememe konusunda uzman
bugün bile maç birden 1-0 dan 3-0 olduki 2-3 tanede gol kaçtı 5 falan rahat olurdu. saha kenarından hiç karışmadı. şansları yaver gitti. maç o karışmadan döndü.
bu şans hep böyle gitmez gol attığında yada yediğinde reaksiyon bile vermiyor oyuncu t.d deki hırsı görebilmeli...
manisada da şampiyonluğa giderken yaşadığı malübiyet serisine son verememişti. belki burdada ilk 10 hafta liderliği kapıp aynısı yaşanabilir.
bir avantajı var ilk on hafta lider olurlarsa taraftar o takımı lider götürmeye devam eder ...
Mesaj Yetkileri