-
06.Ağustos.2007, 06:44
Abi sende 2.devreyi izlemişsin..
Asıl defans kurgusu ilk yarıdaydı ve golde dahil pozisyon vermedik diyebilirim ilk yarı.Klasik Tolga vakasından golü yedik..İkinci yarıda Egemen'i sola çekince Ersun hoca takım bocaladı diyebilirim..Daha sonra İsmail ve Barış'ın oyuna girmesiyle takım biraz toparlandı diyebiliriz..45-60 arası Ersun Hoca 3-5-2 yi denedi fakat sonucu hüsran oldu diyebiliriz..Bunda ısrar edeceğini sanmıyorum..Ayrıca İsmail beklediğimden iyi çıktı diyebilirim ama Cale bu sene adından çok söz ettirir..Kademeye giriyor,ilerde adam kaçırıyor,oldukça sakin ve güven veriyor..İsmail ve Cale sol kanatta bize çok şey katacaktır..Ama sagda Tayfun bugün gerçekten berbattı..İkinci yarı yol geçen hanına döndü sag tarafımız Dejagah mahvetti Tayfun'u..Serkan konusunda kesinlikle katılıyorum sana..Bu adam gittikçe küçülüyor..
Son sözlerin ise benim aylardır anlatmaya çalıştıgım..Eger bu takım 10 hafta sonunda kafada olursa Manisa gibi sahipsiz kalmaz..Baskıyı Manisa kadar hissetmez..Bu durumu kaldıracak yapıya klübümüz,takımımız ve yönetimimizin sahip olduguna inanıyorum..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ha bu arada Promise'yi sol açıkta deneyecektir Ersun Hoca..Dediğin gibi yine 'çakma' bir sol açıkla mücadele edeceğiz gibi..
Last edited by Fietra 10 : 06.Ağustos.2008 at 00:34
Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Mesaj Yetkileri