-
06.Ağustos.2007, 06:45
Kalede artık büyük ihtimal Tony Sylva oynayacak. 2.kaleci Onur 3.kaleci kendine yedirebilirse Tolga olur yok efendim olmam derse kapı gösterilsin kendisine.
Defansın sağı şuan en zayıf bölgemiz. Tam anlamıyla sağ bek oynuyabilecek oyuncu yok ama Tayfun- Ferhat-Serkan Balcı gibi 3 tane mecburen orda oynuyabilecek oyuncumuz var Serkan'ı ortasaha da düşünüyor Ersun Hoca kaldı 2 tane oyuncu Tayfun-Ferhat .. Buğra yı henüz izleyemedik sakatlandığı için onun hakkında birşey diyemiyorum.
Defansın ortasında her ne kadar Egemen - Song- Giray gibi 3 tane kaliteli oyuncumuz bulunsa da şu ana kadar tam yayına oturtamadık o bölgeyi ama büyük ihtimal Egemen-Song ikilisi oynayacak rakibe göre de Song- Giray ikilisi oynar.
Defansın solunda Cale banko. Yedeğinde İsmail var burada sıkıntı çekmeyiz.
Ve ön libero da Ceyhun kaç maçtır banko oynuyor Hüseyin'de yedek kalır bu saatten sonra.
Ortasahanın ortasında Serkan-Selçuk-Ceyhun oynadı hazırlık maçlarında ama Colman tam olarak oynayacak düzeye geldiği zaman Ceyhun-Selçuk-Colman üçlüsünü izleyecez.. bence Colman ortasahamız için çok önemli bir oyuncu olacak tabi bunu izlediğim videolar ve hazırlık kamplarından gelen haberlere göre diyorum.Bu bölgede yedek olarak Serkan Balcı -Adnan- Hüseyin gibi isimler yedek olur ancak.
Sağ kanat Yattara'ya teslim Colman da ilk 11'e girdiği zaman tam anlamıyla sağ kanatta oynayacaktır.
Sol kanatta zayıf gibi gözükse de bugun Barış Memiş oyuna girdiği süreden itibaren olumlu işler yaptı. Bu bölgede Sami de oynayabilir düzeyde.. ama nedense Hamburg'dan alınan Fatih Altundağ hiç forma şansı bulamadı..
Forvette Gökhan Ünal - Umut ikilisi banko gibi.. Ergin de verilen şansları iyi değerlendirdi.. Bunların dışında Isaac Promise de var ki bence zaman zaman Umut'u da kesebilir.. kaldı ki bu oyuncuyu biraz daha geride oynatma şansımız da var..
Bu sene takımdan ümitliyim ama ilk 11'de oynayacak 7 isim takıma yeni katıldı.. bu yüzden sabırlı olmak gerekiyor.. bu sene olmasa bile genç olan bu kadromuz sayesinde seneye 2-3 nokta transferiyle şampiyonluk yakındır..
Mesaj Yetkileri