1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

belki yaşlandıkça dribling yapabilme yeteneği düşmüş olabilir hız hızlanmanın düşmesiyle birlikte.
    hani nondanın her topu hakimiyetine aldığını ve oyunu sete çevirdiğini devamlı görüyoruz.
    bide ben geçen oyunu oynarken gördüm hedef oyuncular topa basıp oyunu rakip yarı alana yıkabilir gibi birşey yazıyordu.
    hani tam olarak bunu yapıyor nonda

birde nonda topu ve oyunu tutuyor arkadaşlarını ileriye taşıyor.

o yüzden dedim... doğru yanlış senin kararın
    Fikirlerim burada

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by extensor View Post
    belki yaşlandıkça dribling yapabilme yeteneği düşmüş olabilir hız hızlanmanın düşmesiyle birlikte.
    hani nondanın her topu hakimiyetine aldığını ve oyunu sete çevirdiğini devamlı görüyoruz.
    bide ben geçen oyunu oynarken gördüm hedef oyuncular topa basıp oyunu rakip yarı alana yıkabilir gibi birşey yazıyordu.
    hani tam olarak bunu yapıyor nonda

birde nonda topu ve oyunu tutuyor arkadaşlarını ileriye taşıyor.

o yüzden dedim... doğru yanlış senin kararın
    Taktiksel tercihler ile oyuncu tercihlerini karistirmamak, PPM vermede ilk prensip.

Nonda geldiginden beri cok az macta kanat gibi oynadi ve o maclarda driplinglerini pekala gorduk. Topu ayagina alip, sonra sagina soluna bakinip ben ne yapsam diye karar veren bir Nonda izlemedim ben. Eger senin izledigin Nonda bu sekilde oynayan bir Nonda ise, bu bazi maclarda kendisine takimi ataga kaldirma rolu verildigindendir. Baska bir sey degil...

Mesaj Yetkileri