1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nedense ben genellikle fenerbahçe'nin fazla transfer yaptığını göremedim oyunda, ( GS ile oynarken) oysa fener gerekli - gereksiz her transfer dönemi birkaç oyuncu alan bir takımdır ...

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Nedense ben genellikle fenerbahçe'nin fazla transfer yaptığını göremedim oyunda, ( GS ile oynarken) oysa fener gerekli - gereksiz her transfer dönemi birkaç oyuncu alan bir takımdır ...
    Oyuncu satin alma FM'de daha cok teknik direktor'un insiyatifine birakilmis bir durum. Fenerbahce parasi olsa da pek transfer yapmiyor oyunda cunku Zico'nun oyuncu alma degeri dusuk kalmisti (bunun mantigi da Turkiye'de transferleri normalde yonetim yapar, normalde az transfer yapan bir teknik direktor olsa bile Turkiye'ye gelince cok transfer yapan duruma getirilmesi gerekir hemen hemen her teknik direktorun).

Artik Zico icin bunu degistirmemizin bir anlami yok ancak veritabani son teslim edilmeden once butun teknik heyetlere yuksek transfer egilimi degeri verip Turk takimlarinin transfer piyasasinda daha aktif hale gelmesi icin bir hamle yapacagiz.

Mesaj Yetkileri