-
07.Ağustos.2007, 02:36
1 saat evvel 2 telefon gorusmesi yaptim Turkiye ile. Aldigim bilgilerin paylasilabilecek olan kisimlarini Galatasaray taraftari olan arkadaslarimizla paylasmak istiyorum.
Ilk telefon gorusmesini babamla gerceklestirdim. Amacim Galatasaray ile ilgili bilgiler almak degil yalnizca hatrini sormakti. Ancak her seferinde oldugu gibi konu yine Galatasaray'a gelmisti
Cumlesinin bazi noktalarini keserek aktariyorum.
-Bu Zaragoza'da oynayan Brezilyalı santrafor icin hala calisiyorlar. Seker Dede'ye (Sabri Ulker'den, daha dogrusu Ulker firmasindan bahsediyor) basvurmuslar yine isi cozmesi icin.Ne cevap aldilar bilmiyorum ama Haldun hala konusurken siritmiyorsa ben zannetmem olumlu oldugunu.Bakalim ne olacak. Olmazsa baska kaynak bakilir. Ama bu cocuk saglam kacirmamak lazim.
Ardindan yaklasik 1 saat sonra Galatasaray TV'de gorev yaptigim donemde tanistigim kanal yoneticilerinden biri ve cok sevdigim bir agabeyim olan X'i aradim (Isim vermemin engel teskil edip etmeyeceginden emin olmadigim icin X demekte yarar var). Amacim yine hatir sorup hasret gidermekti. Ancak konu yine Galatasaray'a geldi kacinilmaz olarak. Yine bazi noktalari keserek ozet cumleyi yaziyorum:
-Bence Oliveira olacak Selman. Bilmiyorum ne kadar dayanacaklar ama olacak gibime geliyor. Olmazsa elde zaten Arjantin'li (Arjantin asilli genc bir santrfordan bahsediyor.Ancak Zarate degil) var. Ama benim hislerim kuvvetlidir biliyorsun ikna olacak Zaragoza.
Bekleyip gorecegiz...
Mesaj Yetkileri