İlk yarıdaki oyunu beğenmedim açıkçası Zico zamanı ile bir farkı yoktu yavaş oyun ağır ağır paslaşmalar.Buna rağmen Güiza 2 net pozisyondan yararlanamadı ilk yarıda o kadar zayıf bir rakipti yani karşımızdaki.

İkinci yarıda işler pek değişmemiş görünüyordu ki değişiklikler ve sonrası biraz daha canlanan oyun geldi.Tabi sonrasında da gollerin gelmesini bekliyorduk.

Ben genel olarak yine takımı çok beğendiğimi söylemyeceğim geçen maçta söylemiştim eğer Semih forvet arkası oynayacaksa hem ona hem de Fenerbahçe'ye yazık olur.

Semih bildiğimiz forvet top inderecek,top saklayacak,şut atacak,kafaya çıkacak.Ancak Semih forvet arkası oynadığında fazla bilmediği bir mevkii olduğu için geride kalıyor Güiza ile aralarında büyük boşluklar kalabiliyor.Alex forvet arkası oynarken sürekli ceza sahasına da giriyordu.Semih'e bakıyoruz gidiyor kanattan orta açıyor,topu alıp kanatlara dağıtıyor burda Semih'i kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın da.Belki de öyle görev veriliyordur.Ancak öyleyse durum daha vahimdir Aragones Güiza'nın yalnız kaldığını görmüyordur.Çıkalım eğer bu ikili oynayacaksa çift forvet oynayalım en azından baskı kurmada daha faydalı olur.

Semih gerçekten vuruşlarını çok geliştirmiş.Duracağı yeri de çok iyi biliyor.Sezgileri kuvettli.