Transferlerimiz
1-Demy De Zeeuw
Klübümüze 10.000.000 YTL'ye gelmiştir.Yılda 3.700.000 YTL alacaktır.Demy'e güveniyoruz.Takımda iyi işler yapacaktır...
2-Tolga Zengin
Tolga ise 950.000 YTL'ye sözleşme imzalamıştır.Yılda 250.000 YTL alacaktır.Tolga'yı seçmemizin nedeni ise şuan Appiah 7 ay sakat olsada o da dahil Fenerbahçe'de 10 yabancı vardır bu nedenle ucuz,yetenekli ve yerli olan Tolga tek seçenekti.Serkan Kırıntılı ile ama biz Tolga'yı aldık.
Hazırlık Kampı ve Transferler
Ve Taktikler
Soldan Sağa doğru
1-Derbi ve CL'deki önemli maçlar için.
2-Dışarda orta ve kötü düzeydeki takımlara
3-Evde orta ve kötü düzeydeki takımlara
Hazırlık Kampı ve Transfer Değerlendirmesi
Fenerbahce.org da yapılan haberde Berksu şöyle konuştu "Hazırlık kampında istediklerimi yaptım.Hep hücum düşündüm.Bu nedenle çok gol yedik.Ama Panathinakos'u yenmek ve FC Twente'yi de 5-1 yenmek çok zor iştir.Oyuncularımı kutluyorum.
.
.
.
Kamp Notları
Tolga Zengin 7
Hazırlık maçlarının biri hariç her maçta ilk onbir çıkıp 90 dk oynadı.Çok gol yedi ama daha çok genç 1-2 sene sonra avrupa'nın üst düzey klüplerinde oynayacak hale gelicek. 7
Volkan Demirel 5
İlk maçta üç gol yiyince klübeye çekildi.Ama Tolga ile arasında pek fark yok ama Tolga'nın gelecekte yapacakları Volkan'ı korkutuyor.Volkan ilk maçta çok hatalı goller yedi.Yinede ilk tercih şimdilik (5
Lugano 9
Savunmada hatasızdı.Ama Edu'nun ilk maçta sakatlanması sonucu Yasin Edu'nun yerini dolduramadı.Ama kendi bölgesindeki oyunculara nefes aldırmadı.
Edu 1
İlk maçın 6.dakikasında sakatlanıp kamp dönemini bitirdi.Ama şuan iyileşti.6. dakikada gol attı ama bu sırada kafasını yardı.
Yasin 6
Edu'nun yerini dolduramadı ama çok büyük hatalar da yapmadı.
Can 5
Çok kötü bir hazırlık dönemi geçirdi.Yasin ile arasında dağlar kadar fark olduğunu göstertti.
Roberto Carlos 9
2 tane frikikte gol attı.Savunmada hatasızdı.Kalitesi tartışılmaz.2010'a kadar sözleşmesini uzattı.
Gökhan Gönül 3
Çok kötüydü.İlk maçta topu hiç kontrol edemedi ve 2 golü yememizin sebebi de Gökhan'dı.
Önder 9
Belki de kariyerinin en iyi günleri.Gökhan formsuzken formayı kaptı ve bidaha vermeyecek gibi.1 gol 2 asist yaptı.Kampta en iyilerdendi.
Wederson 10
Kampta 2 frikik golü ve 4 asist yaptı.Kampın en iyisiydi.Yeri garanti gibi.
Uğur Boral 7
Wederson'dan kalan zamanlarda oynadı.Normal bir kamp geçirdi.Ne iyi ne kötü.
Colin Kazım 7
2 asist 1 golü var ama toplam ya 90 dk oynamıştır ya oynamamıştır.Burak o bölgede daha aktif kaldı ayrıca 2012'ye kadar Fenerbahçe'de kalacak.
Burak Yılmaz 9
Nerdeyse her maç gol attı.Ama daha çok yeni.Daha da gelişecek ama şuan Kazım orada oynamalı.
Emre 8
Burak gibi o da iyi bir kamp dönemi geçirdi.Çoğu zaman ilk onbirde oynayacak gibi.
Alex 8
Çok bir şey yaptığını görmedik.Ama amc olarak tek seçenek denebilir.
Semih 9
Her maç gol attı.İyi oynuyor iyi vuruyor ama ceza sahasının dışında çok çok yetersiz.
Güiza 6
Her maç 70*80 dk oynamasına karşın moralsizdi ve ne asist ne de gol atabildi son maça kadar.Son maç öncesi Berksu Güiza ile böyle devam edersen ayağını kırarım bi daha top yüzü göremezsin dedi ve Güiza o maçta 1 neffffiisss ve 2 güzel asist yaptı.
İlhan P. 1
Kampta kiralanmak istiyorum diye bir antreman bile yapmadı.Kasımpaşa'ya kiralandı.
Kezman 3
O da gitmek için yalvardı ama klüp bulunamadı.Takımda kalacak gibi gözüküyor.
Ali B.,Barış,kadro dışı gibiler sadece antreman yaptılar.Selçuk kadro dışı değildi sadece maçlara çıkmadı.Anlama yanlışı oldu.
Maldonado ise 1 gol ile kampı bitirdi. 7 verioruz.Demy bir maça çıktı 1 gol attı.Daha çok antreman yaptı.
NTV Spor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Editörden yap diyosan cevabım şöyle "hile sayılır ayrıca bu parayı nerden buldun denirdi.
Ek para iste diyosan yetti bu para 4.100.000 YTL arttı bile
.
.
.
Sağol hep yaz.Teşekkürler ama ben kaleci olarak türk düşünüyordum.Bu oyunculara baktım kimisi benim istediğimden genç makoun'u araştırmadım bile çünkü biliorum ama bakmamın nedeni 20.000.000 YTL'nin altına bırakılmıyor.Çok sağol yinede
Hem yazıp hem de takip etmen dileğiyle
.
.
.
Makoun benim 13 M sınırımın üstünde esperza için bir sene bekleyecek durumda değiliz.Sağol.
.
.
.
Görüşüne saygı duyuyorum ama makoun 20'lere geliyor daha çok ve bizim toplam 30 M var paramızı saklıyoruz geleceğe.Seneye yoksa transfer yapamayız.Ama kalecimiz bir tane ve bizim hedef uefa kupası olduğu için tek kaleci olmaz.
.
.
.
Napalım Demy de iyi oyuncu ama makouna laf söylemiyorum
hep takip etmen ve yazman dileğiyle
Selçuk düzeltilmiştir.Lütfen o kısmı tekrar okuyunuz.

Denenip, onaylanmıştır.