Brezilya usülü kutlama geleneği bizim takıma sıçramış.Takımda Nobre'den başkada Brezilya'lı olmaması işin ilginç tarafı.Sanırım Fenerbahçe'li oyuncular bu sezon bıraktılar bu kutlama usülünü..Neyse bir an önce gelsinlerde formalar açıklansın..
Brezilya usülü kutlama geleneği bizim takıma sıçramış.Takımda Nobre'den başkada Brezilya'lı olmaması işin ilginç tarafı.Sanırım Fenerbahçe'li oyuncular bu sezon bıraktılar bu kutlama usülünü..Neyse bir an önce gelsinlerde formalar açıklansın..
So what?
Saike
Bobo da var Brezilya'lı ŞemsiYalnız ben yine de sevmedim bu yumurta işini.Gereksiz...
Ne alakası var arkadaşlar.Bu kutlama F.Bahçe'li futbolcular usulü kutlama değil.Brezilya usulü kutlama.İlk başlatan Nobre'ymiş zaten dünkü idmanda.Dünya üzerindeki bütün Brezilya'lılar yapabilir bunu sonuçta.Bizim futbolcular halay çekse,ardından başka bir takımın futbolcuları halay çekerse bizden görüptemi çekmiş olacaklar...
HazırLık kampının yıLdızLarı tatiLden sürekLi BJK TV den takip ettiğim kadarı iLe DeLgado,Bobo,Serdar Özkan, Serdar KurtuLuş ve Zapo oLdu. Ekrem ve Tuna da görev veriLmesi haLinde sırıtmayacakLarını gösterdiLer.
Ben ise en çok Sivok u beğendim. Sabah deniz kenarında gazetemi aLıyorum okuyorum adamı yerden yere vuruyorLar. Yok efendim adam top atamıyormuş, yok kademe hatası yapıyormuş. Sonra Bizim maçı izLiyorum adam maçın yıLdızı. MeseLa Maccabi maçında sadece 4-5 tane net araya giden topu kestiğini gördüm. Hem çok sağLam oynuyor, topu oyuna sokarken heyecan yapmıyor ve ne zaman ne yapması gerektiğini biLiyor. Medya zaten Beşiktaş a geLince hep yerden yere vurur. Gidipte Bobo nun performansını, DeLgadonun nasıL bir gerçek Lider 10 numara oLduğunu, Gümbür gümbür geLen Serdar özkan, Aydın, ve Serdar kurtuLuş gibi gençLerin gösterdiği müthiş performansı anLatmaz gider nerde bir yabancı pas hatası yapmış onu yerden yere vurur.
Başka takımLarda bir genç oyuncu bir hareket yapsa geLeceğin süperstarı iLan ederLer, bizim gençLer çatır çatır oynuyorLar bahseden, yazan yok.
Neyse sessiz ve gümbür gümbür geLiyoruz. Harika oynuyoruz. Geçen sezon haksızLıkLarLa aLınanLarı bu yıL aLıcaz kimse merak etmesin.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...