Bilmiyorum. Ama sabrını yitirmiş... 

Originally Posted by
RoNNiE91
Valla başkan haklı.Sadece 1 gol kesmez.Bol keseden gol lazım

Haklısın... Ama ne yapalım... Yetenekli bi takımız ama rakip 12 kişi oynuyor. 11 + şans. 

Originally Posted by
taytopcuoglu
Son maçlarda toparlanmışsın devamını bekliyoruz
İşte devamı... 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
BPL 11. Hafta
Maç Öncesi... Soyunma Odası:
Atakan Gezer: Haydi beyler... Taraftar ve yönetim başarıya aç. Sabırsızlanıyor. (Bkz. 1. Mesaj - Taraftar
) 1 gol falan kesmiyor artık. (Bkz. AaB Maçı
) Lütfen... Eze eze yenin şu maçı...
Samba: Allaaaah!!!!
A. G.: ??? Noluo lan...
Samba: Çok etkileyici konuştun hocam... Gaza geldim...
A.G.: O zaman ben seni tutmayım, sen çık bu gazla sahaya... Haydi aslanım, kaplanım yürü be kim tutar seni....
Samba: Büüüğğüüüürrrsssttt.... (At sesi efekti
)
Tüm Takım: Hurrraaaaa!!!!!!
Tottenham 1-1 Reading

Maç Sonu... Soyunma Odasına giderken....
Samba: Niiiihaaaaahahaaha... Bürrrssssssttt....
A. G.: Hasdurrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!
Tamam Samba geçti....
Samba: Ama hocam... Yine yenemedik....
A.G.: Olsun sen üstüne düşeni yaptın. Kongo katırım benim... Maşallah... Şu dişlere bak... İngiliz beygirleri halt etmiş...
Berbatov: Nasıldım hocam?
A.G.: Berbatsın Berbatov... Bi insan bi maç 7 net gol kaçırır mı? Aferin sana...
Bir Muhabir: Bay Dimitar, Bay Dimitar... Tebrikler rekor kırdınız. Bir maça 7 gol kaçırarak Premier Lig tarihine geçtiniz. Bu başarınızı neye borçlusunuz?
Berbatov: Öncelikle çok çalıştım. İdmanlardan sonra boş kaleye auta ve taca atma çalışmaları yaptım. Mutluyum, gururluyum...
A.G.: Huleeeeaaaaannn.... Napıosun sen orda... Yürü laaann soyunma odasına, ben sana gösteririrm orda... Zaten başkan da orda seni bekliyo... Sigarayı bırakmış senin yüzünden yine başlamış... Ambulans stadın kapısında bekliyo... Şşşş... Kaçma lan... Terli terli, üşütcenn.... Gel buraya... Hoooopp....
HAKKIMIZ YENDİ!!!
Mutsuzuz... Ama böyle şeylerden medet umcak bir takım değiliz....
Gururluyuz.... Güçlüyüz... Totnımgüçlüyüz!!!!
Carling Cup 4. Tur
Maç Öncesi...
No Comment.
Fulham 0-2 Tottenham
Bu maçta canım sıkıldı. Taktik değiştirip 4-4-2'ye geçtim. 2 forvetimiz de gol attı. Ama çok pozisyon gördük kalemizde. O yüzden tekrar 4-5-1'e döncez...
Carling Cup Çeyrek Final Rakibimiz Newcatle United oldu...
Muhabir: Evet, Sir (
) Atakan. Tur hakkında yorumunuz?
A.G.: E... Yorumum?
Muh: Nedir? Yani ne düşünüyorsunuz bu eşleşme hakkında?
A.G.: Heee... Özür dilerim, İngilizce'yi yeni söküyorum da... (Bu konuşmalar aslında English ama TSI sağolsun Turksportal Atakan Gezer yamasını çıkardı da TSI ahalisi konuya girerken yanında sözlük getirmek zorunda kalmadı) E... Şey.... Eaaeeaa.... Ne diyim Allah bağışlasın... Nur topu gibi bi eşleşmemiz oldu. Bütün fm'cilere hayırlı olsun...
Muh: Evet, sayın seyirciler Sir, böyle konuştu. Söz sende Güntoson.
Diğer Eşleşmeler:
BPL 12. Hafta
Maç Öncesi... Soyunma Odası:
Başkan: Bu maçta puan kaybedersek seni gönderirim Atakan. Zaten geldiğinden önce, sonra kısacası hep sana uyuzum. Zaten senin gelmeni hiç istemedim. Ne güzel geçiniyorduk Juande ile...
Atakan Gezer: Peki başkan... Grrrrrr.....
Middlesbrough 0-1 Tottenham
Kontr-Atak taktiği ile vurduk M'Boro'yu...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Şok Şok Şok!!!!
Levy, Gezer'e Kıl!
Totnım Hotspur Başkanı Daniel Levy, Teknik Direktör Sir Atakan Gezer'den hoşlanmıyor. Gizli kaynaklardan aldığımız bilgilere göre Levy, eski teknik direktör Ramos ile kanka imiş.
Juande'nin İngiltere'de alıştığı tek şeyin başkan olduğu gayet ortada... Hatta araları o kadar sıkı ki birbirlerine Dan ve Ramo dedikleri söylentiler arasında...
Bu yüzden Levy ilk fırsatta Çılgın Türk'ü göndermeyi planlıyor...
Sipörs Haber Ajansı
Devamı yarın...
Unutmayın, youmlarınız olmadan bu kariyer ilerleyemez...
Kariyerler, yorumlarla beslenir... 
Bizi izlemeye devam edin...