Hepinize iyi günler, iyi geceler, iyi sohbetler efendim.
Yolcudur Abbas Bağlasan durmaz.Ben yola gidem 2-3 hafta sonra görüşürüz.
Gerçi arada girerim belki![]()
Hepinize iyi günler, iyi geceler, iyi sohbetler efendim.
Yolcudur Abbas Bağlasan durmaz.Ben yola gidem 2-3 hafta sonra görüşürüz.
Gerçi arada girerim belki![]()
Hadi selametle Mustafa. iyi tatiller.
Serkan ben ezbere biliyorum Han Duvarlarını sağolsun lisede edebiyat hocam şeettiydi.![]()
Selamlar TSI Kafe Gençliği,nasılsınız?
Gençlik ateşler içerisinde...
selamlar arkadaşlar. nasılsınız bakalım ?
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
İyiyiz yada iyiyim yada iyi demeliydim...Sen nasılsın arkadaş...
Merhaba Cafe... tuttuğumuz 80 balığın hepsini yedik şu an karnım şişmiş durumda....
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
iyi sayılırım Erdem abi. Evden uzakta kafedeyim, hiç rahat değilim yav..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Bu durumda kendini mod zannedip ortalarda mavi nickle dolaşan bir abimizin bir sözü var. Hepimizin sonu aynı.Bende sendenim. Evimden uzak ve yalnız =)
Evimden uzak ve yalnız..=)
Bu laf adamın içine bir hüzün vermiyor değil. Birde şöyle bir meyhane havası müziği. Örneğin Ada sahillerinde bekliyorum ...
Baran nerelerdesin bir şey soracağım göremedim seni...![]()
Allah Allah kim ki o?Bu durumda kendini mod zannedip ortalarda mavi nickle dolaşan bir abimizin bir sözü var. Hepimizin sonu aynı.![]()
Abi şu böcek resmini kaldırsan.Her seferinde pc nin üstünde böcek geziyo zannedip ekrana yapıştırıyorum tokatı![]()
Böcek demeyin lütfen onun bir ismi var.
Tanıştırayım "Nikılıs"![]()
Olmaz.![]()
Çekiceğin var benden Nikılıs![]()
Kabuklu yemiş atmak yasak![]()
Emre abi formundasın valla bugün şu moralsiz günümde kafedeki muhabeetle içim açıldı valla..
Hayırdır moralin neden bozuk Deniz.
Yatmam gerekiyor ama işte uzatmaları oynuyorum![]()
Ya abi çok uzun bi olay , biz maç yapıyorduk bi kaç tane olaylı pozisyon oldu , ben birine yorum yaptım yorumumda bilmiyorum şeklindeydi sonra biz maçı kazandık , böyle çok hırslı bi abi var bizimkilerin çoğu onla maç yapmak istemiyor kolasına maç yapıyorduk işte orda biz kazandık o abi gitti hemen karşı takım onun arkasından konuşmaya başladı söz bize geldi yalancısınız kıvırıyosunuz filan dediler oysaki ben bir pozisyonda birşey söyledim söylediğimi şeyde görüş değildi ama bana da o sıfatı taktılar birşey anlatırken külahım burda ona anlat gibi iğrenç bir espri aynı zamanda aşağılayıcı bir söz söyledi bana içlerinden biri yalancısınız arkadaşlığımız bitti sizinle dediler ama o anlık sinirle söylenmiş şeyler bence gene de bozuldum tabii..
Deniz bu işler çocukça şeyler geçer gider.Top kiminse onun dediği olur benim bildiğim![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Top benim abiherkesin evinde 10 tane top var ama ben 2002 dünya kupasının topu ile 6 senedir oynuyorum 2002'de almıştım o topu hala onla oynuyorum
Hayır abi çok çocukluk yaptılar , beni 2 saat önce öven adam şimdi bana sövdü yani böyle bişi olamaz o anlık kızgınlıkladır bunlar..Veya yenilme ile ilgili diye tahmin ediyorum ..
taktıgın seye bak Deniz yahu.23 yaşına gelince bunları hatırlayıp gülüyorsun.
![]()
Yok abi çok yakın bi arkadaşım vardı aralarında onun da beni ve diğerlerini bu durumda bırakmasına ve bi daha sizinle maç yapmıcaz küstük sizle gibi şeyler demelerine garip oldumOrtada benim söylediğimi yalan yok sebepsiz yere hırslarını almak için çocukluktan başka bişi değil bence , neyse abilerim çok sağolun destekleriniz için , güzel şeylerden konuşalım isterseniz
..
Of puf afra tafra
Gene canım sıkılıyor![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
guşluğa geçiniz efenim. Nikılıs da orada olacaklar![]()
evet geçelim![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved