Dİyologlar gayet seviyeli ve esprili.Yani başarılı olmuş.Ama sportif anlamda aynı görüşte değilim :Pİnşallah toparlanırsın
Dİyologlar gayet seviyeli ve esprili.Yani başarılı olmuş.Ama sportif anlamda aynı görüşte değilim :Pİnşallah toparlanırsın
Tourner dans le vide, tourner dans le vide..
Et je m’envole, vole, vole, vole, vole...
Maç Sonu... Soyunma Odası:
Samba: Nihhaahahaaa.....
A.G.: Aferem... Aferem... Sana bir balya saman alacağım... Kırım-Kongo Beygirim benim...
BPL 13. Hafta
Maç Öncesi... Soyunma Odası:
A.G.: Berbatov... Yanıma gel...
Berbatov: Buyrun hocam...
A.G.: Bu maçta senden patlama bekliyorum. Tama rekorunu kırdın. Kendi rekorunu mu egale etmek istiyorsun, anlamıyorum ki. Haydi şimdi Premier Lig'in en golcü oyuncusu olarak tarihe geç.
Maç Sonu... Soyunma Odası:
A.G.: Berbatoooovvvv... Yanıma gelllll.......
Berbatov: Buyrun hocam...
A.G.: Aferin kerata...Yüzümü kara çıkarmadın. Hep böyle devam et...
Mancini tırstı!
Berbatov bir açıldı, pir açıldı. Suskunluğunu bir maçta 3 gol atarak bozdu... Uzun süredir Dimitar ile ilgilendiği bilinen Inter patronu Berbatov'a olan hayranlğını gizlemedi...
Berbatov Şov Yaptı!
Berbatov bir maçla bütün dünyayı yerinden oynattı. West Ham patronu Alan Curbishley de Berbatov'a olan hayranlığını gizlemedi.
Millî Takımlara 27 oyuncu!
Tottenham Hotspur millî takımara 21 Yaş Altı - Üstü tüm takımlara 27 oyuncu gönderdi...
Haftnın Karmasına 4 oyuncu!
Spurs'ün, son maçta elde ettiği muhteşem galibiyet sonucu haftanın karmasına 4 futbolcu seçildi...
Sipörs Haber Ajansı