Sayfa 2600 / 4326 İlkİlk ... 160021002500255025902598259926002601260226102650270031003600 ... SonSon
77,971 ile 78,000 arası toplam 129765 sonuç

Konu: Turksportal - Kafe

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kuşluk açılmıştırrr

Emre abi niye online olduğun halde offline gösteriyorsun kendini
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

kafede Deniz'in yazdıkları üstüne, Murat'ın da "top kiminse onun dediği olur" demesi üzerine aklıma küçükken yaptığımız saçmalıklardan biri geldi.

Efendim birgün top oynuyoruz yine. hemde mahalle maçı. -mahalle maçı kavramı çocukken biraz farklı oluyor aslında hepimiz aynı mahallede birkaç blok ara ile oturuyorduk ya neyse- topun sahibi olan çocuk diğer takımda. Şimdi bir arkadaş paldır küldür Allah ne verdiiyse giriyor bu çocuğa topu kapacağım diye. Bir iki beş derken çocuğun canına tak etmiş olsa gerek, bir pozisyon esnasında top kendiine geldiğinde eline aldı. Biz bir sevinçliyiz adam topu eline aldı penaltı -o sıralar eline nerede alırsan al penaltı olur sanardık- Sonra baktık ki işin rengi öyle değil. Çocuk oynamıyorum demez mi? Neyse bunlar takımcak toplanıp gidip bir köşeye oturdular dinleniyorlar sonra kendi aralarında maç yapacaklar adam ayarlıyorlar.

Neyse uzatmayalım. Bizim takım gariban topu olan yok. Fakat top yoksa gazoz kapağı daha olmadı kutu kola kabı var. Bir kutu kola kabını ezmek suretiyle top yapıp başladık "top" oynamaya. Bir pozisyon geliştiriyoruz ki ama nasıl kaptırmışsak kendimizi, ben sağ dip çizgiden "topu" bir kesiyorum Yattara gibi, arkadaş yükseliyor Semih gibi kafayı çakıyor. Gooooooooool.

Sonra ufak bir sessizlikten sonra feryatlar gol sesine karışıyor. kafadan akan kanın haddi hesabı yok.

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    kafede Deniz'in yazdıkları üstüne, Murat'ın da "top kiminse onun dediği olur" demesi üzerine aklıma küçükken yaptığımız saçmalıklardan biri geldi.

Efendim birgün top oynuyoruz yine. hemde mahalle maçı. -mahalle maçı kavramı çocukken biraz farklı oluyor aslında hepimiz aynı mahallede birkaç blok ara ile oturuyorduk ya neyse- topun sahibi olan çocuk diğer takımda. Şimdi bir arkadaş paldır küldür Allah ne verdiiyse giriyor bu çocuğa topu kapacağım diye. Bir iki beş derken çocuğun canına tak etmiş olsa gerek, bir pozisyon esnasında top kendiine geldiğinde eline aldı. Biz bir sevinçliyiz adam topu eline aldı penaltı -o sıralar eline nerede alırsan al penaltı olur sanardık- Sonra baktık ki işin rengi öyle değil. Çocuk oynamıyorum demez mi? Neyse bunlar takımcak toplanıp gidip bir köşeye oturdular dinleniyorlar sonra kendi aralarında maç yapacaklar adam ayarlıyorlar.

Neyse uzatmayalım. Bizim takım gariban topu olan yok. Fakat top yoksa gazoz kapağı daha olmadı kutu kola kabı var. Bir kutu kola kabını ezmek suretiyle top yapıp başladık "top" oynamaya. Bir pozisyon geliştiriyoruz ki ama nasıl kaptırmışsak kendimizi, ben sağ dip çizgiden "topu" bir kesiyorum Yattara gibi, arkadaş yükseliyor Semih gibi kafayı çakıyor. Gooooooooool.

Sonra ufak bir sessizlikten sonra feryatlar gol sesine karışıyor. kafadan akan kanın haddi hesabı yok.
    Emre Abi akşam akşam güldürdün beni... Güzel hikaye...

Biz de birkaç sene öncesine kadar kutu kolayla, şişelerle oynardık... Ama ayrı bir zevki vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Bana çok tanıdık geldi bizde de çok olurdu böyle muhabbetler

Bende bir anı anlatayım hazır yeri gelmişken.

Bizim mahallede siteler arası maçlar olurdu - yine mahalle maçı havasında - Kent Site vardı o takım herkesi yenerdi bizde mahalleye yeni taşınmışız.Ben orada oynamak istedim beni almadılar takıma.Sonra oturduğumuz apartmanın takımı çıkt ortaya Sağlık Sitesi diye.Bu takımda herkese yeniliyormuş ben bu takımda oynuyordum ve ilk maçımızıda Kent Sitesine karşı yapıyoruz.7'de devre 15'de bitiyor maç.ilk yarı bitti 7-3 öndeyiz 4 gol atmışım ben devre arasında çubuk k.raker karşılığında Kent Sitesine transfer olmuştum Daha sonra maçı çevirmiş kazanmıştık neyse Ne günlerdi yaa.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

tüüüü karaktersiz. Bir çubuk k.rakere ha...yazıklar olsun

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Bana çok tanıdık geldi bizde de çok olurdu böyle muhabbetler

Bende bir anı anlatayım hazır yeri gelmişken.

Bizim mahallede siteler arası maçlar olurdu - yine mahalle maçı havasında - Kent Site vardı o takım herkesi yenerdi bizde mahalleye yeni taşınmışız.Ben orada oynamak istedim beni almadılar takıma.Sonra oturduğumuz apartmanın takımı çıkt ortaya Sağlık Sitesi diye.Bu takımda herkese yeniliyormuş ben bu takımda oynuyordum ve ilk maçımızıda Kent Sitesine karşı yapıyoruz.7'de devre 15'de bitiyor maç.ilk yarı bitti 7-3 öndeyiz 4 gol atmışım ben devre arasında çubuk k.raker karşılığında Kent Sitesine transfer olmuştum Daha sonra maçı çevirmiş kazanmıştık neyse Ne günlerdi yaa.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Napiym abi o zamanlar 8-9 yaşındayız Bir K.rakere tav olmuşum hakkaten bir de hayalini kurduğum takım olunca

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Harika hikayeler bunlar ya bizimde böyle olaylar varda şimdi gece gece yazması uzun olur Herkese iyi geceler..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Neyse bende hikaye bitmez de geceler kısa

Hadi kalın sağlıcakla. Size yarın dut ağacı maceramı anlatırım.

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Napiym abi o zamanlar 8-9 yaşındayız Bir K.rakere tav olmuşum hakkaten bir de hayalini kurduğum takım olunca
    Ahah hayalini kurduğum takım...

Hepimizin var böyle hikayeleri. Benimkiler sizlerden çok daha yeni hâliyle...

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Emre abi iyi geceler yarın mesaiyle beraber bekliyorum seni

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Uuu mahalle maçı he ne günlerdi ya bide ben hep kalede oynardım maçlarda o yüzden bana bi hürmet yapılırdıki sormayın nede olsa herkese göre kaleye geçmek enayilik işiydi o zamanlar Bide o zamanın taktiklerine hayrandım ben güya maç öncesinde 3'lü defans 3'lü baklava ortasaha ve 2 forvet oynardık Maç başladıgı an bana en yakın defans adamı rakip 3-4 oyuncudan daha uzakta olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Mahalle maçları .. bizimkilerde maç sonu kesin mahalle kavgasına dönüşürdü şimdi ki yeni nesillere bakıyorumda artık mahalleler bomboş.. bizim zamanımızda okuldan gelir gelmez çantaları bi kenara atıp hemen bi çift kaleyi kurardık.. şimdikiler ise evden çıkmaz olmuş sabah akşam pc başında çok yazık

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Ya ben evden okula okuldan eve servisle giderdim ilkokuldayken akşamları okul çıkışı maç var derlerdi ben direk çantayı falan şöföre verirdim oda bizim evin önünde yengeme verirdi maçımı yapardım eve dönerken kendime neden servisle gitmeyipte maç yaptım diye küfreder ve ertesi gün tekrar aynı şekilde maça kalırdım

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Mahalle maçları .. bizimkilerde maç sonu kesin mahalle kavgasına dönüşürdü şimdi ki yeni nesillere bakıyorumda artık mahalleler bomboş.. bizim zamanımızda okuldan gelir gelmez çantaları bi kenara atıp hemen bi çift kaleyi kurardık.. şimdikiler ise evden çıkmaz olmuş sabah akşam pc başında çok yazık
    Evet Bende 1 - 1.5 sene öncesine Kadar Akşam 10-11 lere kadar Top Oynardım.. Artık Sadece Haftada 2 Kez Falan Suni Çimde Oynuyoruz..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hadiyin İyi Sabahlar Size Ben Yatıyorum
    Last edited by ShevAnil : 08.Ağustos.2008 at 06:38 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Kafeyi kimse açmadı en azından biz açalım.Günaydın beyler...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Bizde Günaydın diyelim bakalım ne olacak...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Günaydın Kafe sakinleri.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Ler diye birşey yok şu an için. Tek tabanca gidiyoruz...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Niye sen kendini sakinden saymıyor musun Erdem?

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Günaydın Nikılıs

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Nikılıs bak Osman Abin günaydın diyor cevap versene evladım Nikılıs...Nikılıs...

Ah abisi bu aralar huysuzluğu üzerinde diş çıkartıyorda.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Bizim Nikılıs'a çiftleşmek için bir dişi arıyorum var mı bildiğiniz, tanıdığınız güvenilir?

Hamam böceği olur, tahta kurusu olur, bit, pire falanda olur.

Sabahın erken saatleri olması dolayısıyla sanırım kimsecikler yok buralarda, olanlarında ağzını bıçak açmıyor. Sonra görüşmek üzere kafe.
    Last edited by El Barto : 08.Ağustos.2008 at 10:58

Günaydın Nikılıs.Emre abi mesai başladımı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkese Günaydın!!! Emre Abi ben şu anda bizim memleketteyim laptopun ekranına hep böcek falan gelir senin şu böceği görünce ekrana böcek geldi sanıyorum yav
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Nikılıs için bir dişi aranıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Msj sayıları nerde yav
    Last edited by GodfatheR : 08.Ağustos.2008 at 11:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Nikılıs için bir dişi aranıyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Msj sayıları nerde yav
    Yeni sisteme geçtiğimiz için kaldırıldı.Daha önceden söylenmişti.Bu uygulama daha güzel oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Yeni sisteme geçtiğimiz için kaldırıldı.Daha önceden söylenmişti.Bu uygulama daha güzel oldu.
    Bencede daha güzel oldu.Milletin msj kasmaktan başka bişey yaptığı yoktu.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Sabahtan beri bilgilerin olduğu yerde bir eksiklik hissediyorum Demek mesaj sayılarındanmış..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Sabahtan beri bilgilerin olduğu yerde bir eksiklik hissediyorum Demek mesaj sayılarındanmış..
    Evet evet sayfaya bi rahatlık geldi yer açıldı yer

Mesaj Yetkileri