Biliyorsunuz ki 2007-2008 sezonu biteli baya süre geçti ve Fm 2008 i güncel oynayabilmemiz için veritabanı güncellemeleri çıkarıldı Ben de bu güncellemelerden Mustafa Akman Abimin çıkardığı FM 2009 güncellemesi ile Juventus Kariyerime başlayacağım İNŞALLAH.Bu Kariyer de hedefim siz okuyucuları memnun edecek,zevk verecek bir kariyer olması Sitede açtığım ilk kariyerde ilginizi bekliyorum.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=55538
Kuralları Okudum ve Kbul Ediyoum...Saygılarımla

Klüp Beklentileri

-----

Trezeguet bu maçta gerçekten olağanüstü oynadı.2 gol atmasının yanısıra 3 şutu direkten döndü maçı rahat kazandık.

Aslında zor bir maç oldu taa ki rakip takım kırmızı kart görene kadar.Ondan sonra oyun çözüldü 2-0 ı yakaladık,Oynadığımız ilk derbi maçtan 3 puan çıkartmamız bizleri mutlu etti.
1-0 Geriye düştüğümüz maçta rakibin yaptığı penaltı ve kırmızı kart görmesi Golü bulmamızı sağladı.Zor bir maçtı 1 Puan aldık yolumuza devam ediyoruz...
İlk yarıda bocaladık ama 2. yarı yaptığımız değişikliklerle kendimize geldik,Şampiyonlar Ligi'nde 2.Maçta da fire vermediğimiz için mutluyuz...

Fazla söze gerek yok !!! Trezeguet & Del Piero A.Ş
Sissoko'nun 6.Dakika da kırmızı kart görmesi tüm oyun sistemimizi alt-üst etti Bunlara birde Buffon'un gollerdeki inanılmaz hataları da eklenince yenilgi kaçınılmazdı 2-1.
Torino derbisinde 5-1 lik bir galibiyet aldığımız için mutluyuz.Bu galibiyeti taraftarlara armağan ediyorum.Umarım geçen 2 kötü maçı unutturmuştur bu maç...

Ibrahimovic ile vurulduk evimizde derbi kaybettiğimiz için çok üzgünüm bu durumu Ligin 2.Yarısında düzeltmeye çalışacağız.
Amauri Amauri Amauri !!! 60.Dakikada oyuna girdi ve bizim adımıza oyunun kaderini değiştirdi.
Rahat çıktığımız karşılaşmada Trezeguet'in golüyle kazandık.2.Tur daki rakibimizi bekliyoruz.
İnanamıyorum ya !!! Reggina gibi bir takım karşısında 88.Dakikada yediğimiz golle berabere kalıyoruz çok yazık...
1 Hafta içerisinde Reggina ile 2. karşılaşmamızdı 3-2 kazandığımız için mutluyum hem rövanş için avantajlı bir skor elde ettik, hem de beraberlikle sonuçlanan lig maçının intikamını almış olduk.
Daha iyi olabilirsin...İnter , Reggina,Genoa yakışmamış mesela...

Kötü formumuz sürüyor.Kariyerin Devamı gelecek...

Maç Sonu...Soyunma Odası: