ahh şu stad bir olsun...
ahh şu stad bir olsun...
Hayırlı olsun.Bu sadece Gs için değil ülkemiz içinde bir kazanç.
So what?
Saike
Hayirli olsun 2 sene az bile stad yapmak kolay degildir..![]()
Bu stad yapılsın Galatasaray uefa ya sampiyonlar ligi final için basvursun eger bu stada sampiyonlar finalini hemen vermezlerse sasarım.............çünkü uefa yeni stadlara mac vermeyi seviyor
Böyle gzl stadlara ihtiyacımız var... Msla Kayserideki stadda güzel... Avrupa Şampiyonası Evsahipliği için güçlü bir hale geliyoruz...
Bir an önce tamamlanır inşallah. Artık bizde de her takımımızın modern stadları olması lazım.
Galatasaray camiasına ve tüm Türkiye'ye hayırlı olsun...
"YÜCE ATATÜRK"
zaten olursa avrupanın en güzel 10 stadının içine girecek. uefa da bu satada vereri heralde bikaç final
papazın çayırı 1 lira..
bize neden izin verildi ? arttırım alanından dolayı..kenan evren lisesi? o lise yerine ek ücret talep etmeden tam 3 tane çok kullanışlı yüzlerce derslik kapasiteli son teknolojilerle donatılmış okullar sözü verildi.ama reddedildi..
rivadan çekmece arazisinden bahset sende bana.. ya da 50mEuroya varan vergi aflarından..
neyse.
.
..
...
....
Stad güzel olacak...Türkiyeye hayırlı olsun
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
kenan evren: mimarlık odasının yıkılmasına şiddetle karşı çıktığı bi alan, yerine 3 okul yaptırılınca yıkılabilme hakkına sahip mi olunuyor..
kapasite: arttırım olayı dediğin şey nasıl oldu işte, elde ruhsat yok izin yok bişi yok..
papazın çayırı: ?
vergi affıhatta biz vergiye bağladık
rivada çekmecede ada da orda burda heryerde izinli işler var..
kimin imzaladığı belli olmayan hatta ruhsatın varlığıda meçhulya neyse kapasite attırmadık..
k.köyü bırakın sizede dağın başında başka 1 köy versinler..![]()
Kaç yılda bitecek bu stad 3 yıl sürer bence tokiye de teşekkürler Anadolu takımları dururken beleş stad yapın Gs ye,,,
Calışmaların ne kadar ilerledigini gösteren bir fotograf. Stad sablonu cıkmış resmen ortaya.
Seyrantepe: İhale Süreci 13 Ağustos’da Yeniden Başlıyor
Gerekli rekabet ortamının oluşmaması nedeniyle 1 Ağustos’ta iptal edilen Seyrantepe İhalesi ilanına 13 Ağustos’ta tekrar çıkılacak.
TOKİ ihaleye ilişkin teklifleri 25 Ağustos’ta toplamayı planlıyor. Seyrantepe ihalesi, gerekli rekabet ortamının oluşmaması nedeniyle 1 Ağustos’ta iptal edilmişti.
Galatasaray, Spor Kulübü, Ali Sami Yen Stadı ile Seyrantepe arazisini takas etmek amacıyla, Nisan ayında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ile bir protokol imzalamıştı. Protokol uyarınca, Seyrantepe arazisi üzerine yapılacak olan stadyumun 49 yıl süreyle kullanım hakkı Galatasaray’a verilmişti. Seyrantepe’de Hazine’ye ait 120 dönüm arazi, stad yapımı için TOKİ’ye devredilmişti. Ali Sami Yen Stadı’nın yerine ise rezidans, ticaret ve kongre merkezi yapılması üzerinde duruluyor
Resmi Site.
Bıktım Artık Yaa Şu Stad HaberLerinden
YapıLsada Bır Anca Herkes RahatLasa
Uzadı gitti bu stad olayı...
Umarım bu sefer olur..
İnşallah bu sefer biter bu iş
Temelin atıldığı günü iple çekiyorum..
Benim anlamadığım ASY devletin mi olacak GS'nin mi?
Bütün stadlar Devletin sadece üst kullanma hakları var....sürekli aynı soru..buneya..
ASY hiç bir zaman Galatasaray'ın olmadı.. Kullanım hakkı bizimdi sadece.. Hiç bir stat devletin değil, Saraçoğlu da böyle İnönü de.. Galatasaray Ali Sami Yen stadındaki kullanım hakkını bırakıp, Seyrantepe'ye geçiyor.. En azından ben böyle biliyorum, yanlışım varsa düzeltilsin lütfen..![]()
Aslantepe'den Fotoğraflar
Yeni stadımızın tüm hızıyla süren inşaatında, otopark katları birbiri ardına yükselirken stat da iyice belirgin hale geldi.
Ali Sami Yen Spor Kompleksi içerisinde yer alan yeni stadımız için özellikle Temmuz ayından sonra hızlanan çalışmalarda, tribünlerin inşa edileceği zemin bölgesinin betonlarının yarısından fazlası dökülmüş durumda. Güney ve Doğu tribünlerindeki otopark katlarının inşaatı da hızla devam ediyor.
Aslantepe'de 15 Ağustos 2008 tarihinde çektiğimiz fotoğrafları yayınlıyoruz.
Fotolar için : http://www.galatasaray.org/aslantepe...haber/1726.php
Galatasaray.org
Üsten şekli belli olmuş.Umarım en kısa zamanda biter
Aslantepe'de Gece Vardiyaları da Başladı!
Aslantepe'de yapımı sürmekte olan Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Geceleri de devam etmekte olan çalışmalarda, temeller bitirildi, kaba inşaatın da 2009 Ocak ayı sonunda tamamlanması hedefleniyor.
Gece vardiyalarının da başladığı stat inşaatında, yetkililerin verdiği bilgiye göre, bugüne kadar toplam betonun %50'si döküldü, yine toplam demirin %50'si işlendi. 5 bin metre kazık çakıldı, 70 bin metreküp beton döküldü, 11 bin ton demir işlendi.
Yeni stadımızın 29 Ekim 2009 tarihinde açılması planlanıyor.
Fotoğraflar için : http://www.galatasaray.org/aslantepe...haber/1889.php