Beyaz forma cok kötü olmuş, dümdüz güzel durmamış. Diğerleri iyi olmuş.
Beyaz forma cok kötü olmuş, dümdüz güzel durmamış. Diğerleri iyi olmuş.
Çok sevdik be abi t-shirt'inde optik başkanın gerçek resmi kullanılsa daha iyi olurmuş.
Beşiktaş 2008-2009 sezonu formaları - Sayfa1
![]()
Son yıllarda olduğu gibi yine tanıtımı izlerken hüsraba uğradım.Her sezon " Bu sene olacak " diye beklediğim kırmızı forma yine yoktu.
Neyse artık tek düz beyaz formamız var gerisi enine ve boyuna çubuklu formalar.Hayırlı olması dileğiyle...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
ARATON.COM.TR / İLKER EZİBAY
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
güzel formalar..siyah gri forma güzel olmuş..Siyah beyaz enine çizgili forma daltonları anımsatıyor![]()
Yatay çizgili siyah-beyaz güzel olmuş diğerleri basit kaçmiş yine.
lütfen kimse yanlış anlamasın ama ben pek beğenmedim geçen senekiler daha güzeldi bence..özellikle düz siyah kartal amblemli olan..
Beyaz forma hariç diğer formalar güzel olmuş.Özellike siyah-gri çok uyumlu renkler çok iyi duruyor.
Siyah-gri;;;Beyaz;;;ve dik çizgili siyah-beyaz formalar çok güzel bence..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Tam isporta olmus kollar falan.
Siyah Gri olanı en güzeli Çubuklu ile Düz Beyaz olan standart hiç değişmiyor zaten
Celtic tarzı formalar moda oldu ha.Beyaz harici, güzel.
çubuklu forması çok güzel diğer dizaynlarda çok güzel olmuş.umbro güzel yapmış
Enine çizgililer güzel olmuş.Düz beyaz ise çok sade olmuş.
Formalarımız
![]()
Siyah gri ve siyah beyaz enine formalar muhteşem..Ama bence hem siyah-beyaz enine çizgili bir de siyah-beyaz normal çizgili olması saçma olmuş.
bu siyah-gri olan formadan alırım ben abi
süper olmuş, en güzeli de o olmuş bence![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Normal çizgili siyah-beyaz formanın yerine kırmızı forma olsaymış çok daha güzel olurmuş. Ayrıca siyah-gri forma muhteşem.
Son yıLLarda formaLarımız gerçekten çok basit ve sade oLuyor, bu yıLda aynı şekiLde devam etmiş. Artık şu firmayı mı değiştiricekLer, tasarımcıLarımı hiç memnun değiLim ben şahsen. Ama yine de Takıma oLan sevgimizden aLıcaz tabi ki.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beyaz sade forma-siyah şort.. bakalım bu formayı sahada ne zaman görecem, sabırla bekliyorum ama bu sene de giymezlerse çıldıracağım![]()
alemde tekiz, hepinize yeteriz..
Siyah-gri forma çok hoş olmuşBeyaz forma çok düz olmuş özellikle arkası oraya siyah gri formanın arkasına eklenen simge eklenebilirmiş.
![]()
Siyah-gri forma gerçekten güzel olmuş.Arka tarafında logo çok güzel durmuş.Hayrettin abinin dediği gibi formalar çok basit oluyor hep nedense.Ya enine ya boyuna çizgili.![]()
Koray abi bu sene beyaz forma bence siyah şort ile giyilcektir bence.Klasik formamızı görmeyi çoğu Beşiktaş taraftarı istiyordur eminim ki. Nobre başkana beyaz formayı vermeden önce, altında siyah şortu görüp ümitlenmiştim tam daSonra çıkardı üstündekini başkana verdi
![]()
Gri tonlu forma gerçekten göze hoş geliyor.Enine çizgi neden yapıyorlar anlamıyorum göbeği olan var olmayan var.
![]()
beyaz çok sade olmuş araya kırmızı çubuklar attırsalar fena olmazmış aslında . gri siyahı çok beğendim ayrıca
Yatay siyah beyaz ile normal çubukluyu beğendim güzel olmuşlar.
Last edited by Revolution : 10.Ağustos.2008 at 00:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)