211 ile 240 arası toplam 368 sonuç

Konu: [TSL] Beşiktaş Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Ama Ömer abi işte sen de burda yanılıyorsun kanımca, Beşiktaş'ın sadece yıldız için yaptığı başvuru kabul edilmedi.Şampiyonlukları da verildi.İsteğin ilk kısmına olumsuz yanıt verildiğini de bilmiyordum.Zaten her yerde tüm basında, medyada Beşiktaş 'ın 12 lig şampiyonluğu belirtlirken sadece football manager oyununda 10 olarak gözüküyor ki bu benim gibi bu oyunu diğer Beşiktaş taraftarlarının da hoşuna gitmiyordur.Ama sadece bir oyun olduğu için olayı büyütmeye de gerek yok, bana göre Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı 12'dir...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca yıldız için falan farketmez, Beşiktaş'ın şampiyonluk sayısı Tff.org'da 12 yazıyorsa oyunda da öyle yazmak zorundadır.Kimse aksini bana kanıtlamayaz veya ikna edemez.Eğer orda hala 10 yazmaya devam ederse tabiki de oyunu bırakacak değilim.Oyun hatası der , güler geçerim.Ben gerçekte nasıl olduğunu biliyorum.Tahkimin konu ile ilgili kararından sonra Beşiktaş kulübünün yaptığı açıklama;

"Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu; 09.05.2002 tarihinde yaptığı toplantısında 1956-1957 ve 1957-1958 sezonlarına ilişkin şampiyonluklarımızın onaylanması talebimizi yerinde ve haklı görerek Beşiktaş Jimnastik Kulübünün var olan 2 şampiyonluğunun Türkiye şampiyonluğu olarak Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarına tescil edilmesini karara bağlamıştır."

Herşey apaçık...Ömer abi kusura bakma senin görüşlerini her zaman desteklerim ama bu konuda katılamıyorum...Ayrıca yukarda verdiğin linkteki yazıyı da okudum Türkiye Futbol Federasyonu bence kendisiyle çelişmektedir bu konuda.Bu yıllarda alınan Şampiyonluklar sonucu Beşiktaş ülkeyi Kupa Galipleri Kupasında temsil etmiştir...Yukarda verilen linkteki örnekte ise Kasımpaşa'dan bahsediliyor ama Kasımpaşa'nın ülkeyi bu kupada temsil etme hakkı olduğuna dahil bir bilgiye rastlamadım.Son sözüm şudur ki, gerisi bana göre hikayedir.Tff.org'da Beşiktaş şampiyonluk sayısı 12 yazıyorsa oyunda da öyle yazmalıdır.Tabiki siz araştırmacılar benden daha iyi bilirsin.Özellikle sen Ömer abi, ben sadece fikrimi belirttim...
    Last edited by BlackEagle19o3 : 09.Ağustos.2008 at 03:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri