Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

22 44.00%
  • Galatasaray

24 48.00%
  • Berabere

4 8.00%
1 ile 30 arası toplam 312 sonuç

Konu: Fenerbahçe-Galatasaray Maç Kritiği

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

fb gsyı cok rahat yenecektır..manısa macı ders oldu bızımkılere ve cok hırslı cıkacaklardır maca...kadıkoyde mac seyretmeme huyumu gene devam ettırrecem ewde seyretcem o macı..esasında twden mac ızlemem yasak ama ılaclarımla ızlıcem macı...ts macı bence zor olmıcak zaten 2 senedır yenıoruz avnı akerde onları..ayrıca dbakır maıcnda bıle kotu oynadı ts..buyuk ıhtımal puan puan a bıtcek lıg ve ıkılı averajdan sampıyon bız olcaz..

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by nic-39
    fb gsyı cok rahat yenecektır..
    fb Galatasarayı yenebilir ama hiçte rahat olmayacaktır bu kesin...fb manisayıda rahat yenir deniliyordu ama sonuç hiçte beklenildiği gibi olmadı...

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by nart_susruko
    fb Galatasarayı yenebilir ama hiçte rahat olmayacaktır bu kesin...fb manisayıda rahat yenir deniliyordu ama sonuç hiçte beklenildiği gibi olmadı...
    fb-gs macları farklıdır..rahat yencek derken farklı demedım sadece zorlanmadan yencektır..stadın gslı oyuncuların uzerınde buyuk etkısı var..hele 50bin kısı olunca daha da etkılenceklerdır+gs 1 puan ıcın oyncak %90 ve bu tarz oyuncusu yok gsnın+fener ısı cıddıye alınca nasıl oynadıgını gorduk hepımız+en son 99 da kı o mactaydım yendınız bızı(ıgrenc bı hava vardı)+...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

bence galatasaray yenilir(bunun bizim güçsüz olduğumuzla veya fenerin güçlü olması gibi bi etkeni yok başka sebeplerden yenilir )
    ama ben galatasaray yensin diyorum
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

Quote Originally Posted by nic-39
    fb gsyı cok rahat yenecektır..manısa macı ders oldu bızımkılere ve cok hırslı cıkacaklardır maca...kadıkoyde mac seyretmeme huyumu gene devam ettırrecem ewde seyretcem o macı..esasında twden mac ızlemem yasak ama ılaclarımla ızlıcem macı...ts macı bence zor olmıcak zaten 2 senedır yenıoruz avnı akerde onları..ayrıca dbakır maıcnda bıle kotu oynadı ts..buyuk ıhtımal puan puan a bıtcek lıg ve ıkılı averajdan sampıyon bız olcaz..
    ayın 16sında herkese soylemıstım mac cok rahat gececek dıye..kımse ınanmamıstı he he..cezalı oldugum ıcın ıcımde kalmasın dıe belırteyım dedım bunu..eskı konuyu actıgım ıcın kusura bakmayın arklar..

Mesaj Yetkileri