1 ile 30 arası toplam 127 sonuç

Konu: ‘Şampiyonluk süreci başlamıştır’ |TrabzonSpor 2008-09|

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Saolasın mustafa..

Bu arada kariyere her gün devam edemiyorum çalıştığım için ama yinede koskoca ilk yarıyı bitirdim buna rağmen oynadığım maçları ekliyeceğim zaman bakıyorum yorum yazılmamış 2 gün yorum yazılmadan öyle duruyor kariyer.

Dün gece maçları koymuşum saat 20:00 de ilk yorum ise bugun 12:30 da yazılıyor bu saatten sonra şarlatanlık yapacak halim yok , çok vaktim olmamasına rağmen özenerek kariyeri yansıtıyorum buraya , yanlış anlaşılmasın yüzlerce yorum görmek istediğimden değil en azından yeni maçları eklemek için 2-3 mesaj atılmış olsun ki görüntü kirliliğine sebebiyet vermiyeyim.

Zamanım olsa yeni maç eklemem sabah akşam diyalog şeklinde kariyeri sürdürürüm , ağzım çok da laf yapar zaten .. bu mudur yani burda ki kariyer anlayışı ? geyik mi olsun , işi muhabbete mi dökelim nedir yani ?

Neyse yorum yazan herkese tşkler..

Nesil
    2007
    Yer
    Üsküdar

Kariyerini beğenerek takip ediyorum abi.. Çok özene bezene yapıyorsun.
    Devam etmen dileğiyle. Takipteyim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Zamanım olsa yeni maç eklemem sabah akşam diyalog şeklinde kariyeri sürdürürüm , ağzım çok da laf yapar zaten .. bu mudur yani burda ki kariyer anlayışı ? geyik mi olsun , işi muhabbete mi dökelim nedir yani ?

Sanırım bu laf benim eski kariyere ve diğer diyalog yapan arkadaşlara gidiyor onlar ilgi görüyorsa sende öyle yap o zaman abicim bu arada gayet iyi gidiyorsun başarılarının devamını dilerim

Mesaj Yetkileri