1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: La Liga' da Türk Rüzgarı!

Threaded View

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Delgadoyuda kiralasaydın keşke Diğer oyuncular gocunacak bu duruma
    Yok kardeş onu kiralık vermiyolar denedim.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hazırlık Maçları Değerlendirmesi:
    1. maç: Manchester United 3-1 Villareal
    Berbattık kaleye çok az şut çektik Manchester baskılı oynadı. Oyuncularımın moralleri bozuldu. Ronaldo 2 gol attı. Rooney 1 gol attı. Bizim golümüzü Riquelme kaydetti.
    2. maç: Chelsea 1-1 Villareal
    Maç ortada geçti. Ama sanki biz biraz daha atak oynadık. Ama Drogba bitiricilik becerisini kullandı. Bir penaltı kaçırdık. Matias Fernandez kendini yere attı maçtan önce tembih ettim ona. Sonra penaltıyı Pascal Cygan kullandı. Kaleci kurtardı. Golümüzü frikikten Matias Emilio Delgado attı.
    3. maç: Villareal B 1-6 Villareal
    Kalitemizi maça yansıttık. Onların golünü Xisco Nadal attı. Bizimkilerini 1 tane Fernandez, 1 tane Nihat, 2 tane Rossi, 1 tanesini de Delgado attı. Oyuncularımın morali gözle görülür biçimde arttı. Oyuncular maçtan sonra Reina'ya benzer bir bara gitti. Coştular, eğlendiler.
    4. maç: Valenciennes 0-3 Villareal
    Bu maçta 2 gol Rossi, 1 gol Riquelme attı. Riquelme'nin golü frikiktendi.
    5. maç: Fenerbahçe 0-1 Villareal
    Tek golümüzü Fernandez attı. Bu arada Rossi asist şov yapmaya devam ediyor.
    6. maç: Bayern Leverkusen 1-1 Villareal
    Onların golünü Tranquillo Barnetta bizim golümüzü Nihat Kahveci attı.
    VE ARKADAŞLAR HAZIRLIK MAÇLARI BU KADAR BUNLARA SS EKLEMEK İÇİN UĞRAŞMADIM. SS'LER DİĞER MAÇLARDA MİZAHİ KONUŞMALARLA BİRLİKTE.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Efsane fotospor yine araştırdı, irdeledi, inceledi, buldu. Bir spikerimizi gizlice Mert Keskin'in odasını dinlettik ve telefonla konuşmasında Jeremy Mathieu'nun peşinde olduğunu anladık. Sanırız ve umarız Jeremy Mathieu'yla Mathieu Flamini takas yapılacak. Yanlış duymadınız TAKAS YAPILACAK. Gelişmeler Türkiye'nin tek doğru gazetesi efsane FOTOSPOR'da!!!!!
    Last edited by akhilleus17 : 10.Ağustos.2008 at 00:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri