1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    İzmir/KARŞIYAKA

Daha yüksek olmasını isteyenler anelka ayarında futbolcuları oyundada alabilmeği bekliyor bence. ozellıkle deneme amaçlı olarak dun fm 2008 oynadım şampıyonlar liginde yarı fınale cıktım. transfer sezonunda guizayı almayı denedım ve sonuc olarak kuluple anlaşmama rağmen oyuncu gelmıyor. sebep olarakta turkiye ligini değil fenerbahceyı secmedıgını soyluyor.

Türkiye liginin kalıtesiz oldugu fikrine katılıyorum. benım istediğim fenerbahce guizayı almıssa oyundada onun ayarında oyuncu alabılmelıyım. bu konu konuda Cengize guvenım sonsuz bekleyip görücez...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Mesajımı değiştiremediğim için üst üste iki mesaj yazmak zorunda kalıyorum oyüzden kusura bakmayın..

FM 2009 da olmasını beklediğim bir düzenlemede kombineler ve bilet fiyatları ile ilgili. bu sezon Fenerbahçenin en ucuz bileti 66 ytl kale arkası (Shaktar hazırlık maçı). yani avrupanın nerdeyse en pahalı biletleri Fenerbahçede. ancak en fazla kombine satan takımda Fenerbahçe. 30000 dolayında kombine satıldı bu sene. kombine biletlerinin ortalaması alındığında bir kombine ortalama 1400-1500 dolar civarı. yani fenerbahçe kombinelerden ortalama 40m dolar civarı bir gelir elde etti. Fm 2008 de kombine geliri 8.0.2de 20m dolar civarında. 40m biraz abartı olabilir ancak Fenerbahçenin bilet fiyatları göz önüne alınarak stadyum gelirlerinde ufak oynamalar yapılabilir bence. Araştırmacı arkadaşların bu konuları göze alıp çalıştığından kuşkum yok..
    Last edited by medievil : 10.Ağustos.2008 at 18:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by medievil View Post
    Türkiye liginin kalıtesiz oldugu fikrine katılıyorum. benım istediğim fenerbahce guizayı almıssa oyundada onun ayarında oyuncu alabılmelıyım. bu konu konuda Cengize guvenım sonsuz bekleyip görücez...
    Aragones alabilir, ama teknik direktorluge daha yeni baslamis siz alamazsiniz.

FM 2009 da olmasını beklediğim bir düzenlemede kombineler ve bilet fiyatları ile ilgili. bu sezon Fenerbahçenin en ucuz bileti 66 ytl kale arkası (Shaktar hazırlık maçı). yani avrupanın nerdeyse en pahalı biletleri Fenerbahçede. ancak en fazla kombine satan takımda Fenerbahçe. 30000 dolayında kombine satıldı bu sene. kombine biletlerinin ortalaması alındığında bir kombine ortalama 1400-1500 dolar civarı. yani fenerbahçe kombinelerden ortalama 40m dolar civarı bir gelir elde etti. Fm 2008 de kombine geliri 8.0.2de 20m dolar civarında. 40m biraz abartı olabilir ancak Fenerbahçenin bilet fiyatları göz önüne alınarak stadyum gelirlerinde ufak oynamalar yapılabilir bence. Araştırmacı arkadaşların bu konuları göze alıp çalıştığından kuşkum yok..
    Oyunda kombine geliri dusuk ancak mac hasilati geliri de cok yuksek (8.0.2'de ilk sezon 30 milyon YTL civarinda - Haziran 2007 ve Mart 2008 aylari arasinda ise gercekte 7.5 milyon YTL civarinda). Ikisinin toplami, ancak, asagi yukari stat gelirini dogru yansitiyor, hatta toplam gercekten belki biraz daha yuksek. Ancak loca gelirlerinin de bu rakama ekli oldugunu varsayarsak sorun yok.

Fark suradan doguyor, oyunda kombine biletleri sadece lig maclarinda gecerli. Gercekte ise butun maclarda gecerli. Mac hasilatlarina yazilan gelirin bir kisminin, kombine'ye kaydirilmasi gerekli yani.

Mesaj Yetkileri