ooooooooo baya şaşırdım açıkçası.Man Utd ve HenryBir arada hiç düşünmezdim.Eğer başarabilirse United,müthiş bir transfer yapmış olur.
ooooooooo baya şaşırdım açıkçası.Man Utd ve HenryBir arada hiç düşünmezdim.Eğer başarabilirse United,müthiş bir transfer yapmış olur.
Antrenör Luciano Spalletti, takımının yeni bir güce ihtiyacı olduğunu söylüyordu. Bugünkü maç belki de bunun bir kanıtıdır. Fakat bir oyuncu yeterli olmayabilir. Ayrıca Roma’nın kaptan Francesco Totti, kaleci Alexandre Doni, Rodrigo Taddei, Cicinho ve David Pizarro gibi eksikleri de bulunuyordu.
Maça hızlı başlayan Tottenham, ilk beş dakikada David Bentley ve Darren Bent’in golleriyle 2-0 öne geçti. İlk yarının bitmesine yakın Bentley skoru 3-0’a getirdi ve ilk yarının sonucunu belirledi.
İkinci yarıda Tottenham için bir şey değişmedi. İkinci yarının beşinci dakikasında Giovani Dos Santos, Aaron Lennon’a Tottenham’ın dördüncü golünü attırdı. 54. dakikada ise Darren Bent skoru ilan eden golü attı.
Haber doğru değil bence
İddaada oynamıştım 18 YTL kazandım 2 oranı vardı gol oldu yağdı resmen Tottenham ya Ramos belli etti kendini
Valencia zaten mali krizde Stoke iyi bir teklifle giderse alır Zigic'i ...
Eğer başarabilirlerse çok iyi iş yapmış olurlar.Zigic çok iyi bir forvet.
çok saçma oLur.Ne gerek varki ?Louis Saha forma şansı oLmadığı için ayrıLıyor.Niçin forma şansı yok ?Tevez ve Rooney.ve RonaLdo !
e sende Saha ile Henry'i aynı keseye koyuyorsan birşey diyemem sana. Tevez'i keser Henry oynar. Süper olur giderse.
Saha iLe Henryi kıyasLamıyorum.Saha o süper ikiLi yüzünden oynayamadı.Ama sorun oLmadı manU dünyayı kasıp kavurdu.Geçen sene kötü diyebiLeceğimiz bir performansta oynadı.Yaşı iLerLiyor.Tevez şuanda 3 tane Henry eder diyorum.
SabırsızLıkLa bekLiyoruz.İnşaLLah Everton maçLarının bir kısmını verirLer.10-11 maç verseLer güzeL oLur.
e iyide saha zaten o kalitede olsa çok rahat keserdi. Tevez 3 Henry falan etmez kalitesi tecrübesi klası futbolu ortada geldiği anda tevez'i keser.
Şifreli mi olacak acaba yoksa Digitürk şifresiz bir kanaldan mı yayınlayacak?Umarım şifresiz olur.
Şifreli sanırım Lig TV veriyor çünkü
Ligde bu sene Arsenal geçen sezonun son dönemindeki tecrübesizliği yaşamaz ve Man Utd ile bana göre ligin son haftasına kadar çekişirler..Hazırlık maçlarında gerçekten çok kaliteli performans sergilediler bana göre..Chelsea'nin ise bu takımlarla çekişebileceğini fakat ilk 2'ye giremeyeceğini düşünüyorum..Liverpool 'dan ise geçen sezon çok daha fazla ümitliydim fakat bayagı bir hayal kırıklıgı oldu benim için..Bu seneye baktıgımızda Keane iyi bir transfer olsada ''sıradan'' oyuncuların oldukça fazla oldugunu düşünüyorum klüpte..
Everton,Tottenham,Man City ve Portsmouth ligin yine üst tabasında kalacaklardır ve Tottenham'ın bu sene ilk 4'ü ciddi ciddi zorlayacagını hatta lig sonunda Şampiyonlar Ligi vizesini alacagını düşünüyorum..
Yeni çıkanlara baktıgımızda öyle flaş bir transfer yaptıklarını bilmiyoruz..Ama Stoke City'nin Zigic gibi iş yapabilecek oyuncularla temasta oldugu yazılıyor..Bir kaç kaliteli transferle kabusu yaşamayabilirler..WBA ise çıkan takımlar arasında yakın zamanda Premier Lig tecrübesini yaşamış tek klüp..Bir avantaj olabilir onlar için..Hull konusunda bayagı bir karamsarım..Ne yaptı ne ettiler bilmiyorum ama netteki yorumlara baktıgımda Geçen sezonun ''Derby''si olabileceği yazılıyor ki umarım böyle birşey olmaz..Çünkü Premier Lig gibi bi turnuvada böyle tablo hiç hoş durmuyor..
Bence ligdeki ilk 6:
1-Arsenal
2-ManUtd
3-Chelsea
4-Totenham
5-Liverpool
6-Man City
diye olur diye düşünüyorum
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Bu sene bende Tottenham'dan patlama bekliyorum.
Ligin ilk 5i:
1-Chelsea
2-Man.utd
3-Arsenal
4-Tottenham
5-Everton
İlk 6;
1-Man Utd
2-Arsenal
3-Chelsea
4-Tottenham
5-Man City
6-Liverpool
Tottenham çok iyi transferLer yaptı ve yapmaya devam ediyor.
Bu yıL takımımızdan Andy Johnson ayrıLdı.EksikLiğini hissetmeyeceğimizi düşünüyorum.SakatLığından sonunda kurtuLan ikinci Rooneyimiz James Vaughan Lige damgasını vuracaktır.Transfer gündemimizdeki iLk oyuncu Moutinho işi bitiriLirse muhteşem ötesi oLur.Bu yıL tüm takımLarın özeLLikLer büyükLerin kabusu oLacağız.Goodison Parkta koLay koLay kaybetmeyeceğimizi düşünüyorum.Moyes geçen seneki puan kayıpLarından dersLer çıkarttı.Bu yıL The tofees hakkettiği yeri kazanacaktır.Tahminim:
ArsenaL
ManU
CheLsea
Totthenam
Everton
LiverpooL
Bu adamı dünya kupasında İsviçre maçlarında izlmeştim. Fiziği çok iyi, ileride çok büyük futbolcu olacak. Arsenal'den doğru bir hamle.
ManU yu tebrik ederim bu sene.
West Ham Tevez giderken bir de 5 milyon poundluk ceza yemiş.Çok büyük zarara girdi adamlar.
Bu arada Tevez ManU'ya yararlı olacaktır.
So what?
Saike
Kiralanması doğru bir karar 1-2 sene sonra ilk 11 oynar bu adam![]()
henry arsenal e gelmiş en büyük futbolcudur bence bunu kimse göz ardı edemez
henry=arsenal
kesinlikle iyi bir transfer tevez manu da 15-20 gol atar bu sene
Tevez-Rooney ikilisi forvette cok iyi isler yapacaklardir.Cok basarili bir transfer.
gereksiz boş bir transfer olur o mevkide bir çok futbolcusu var arsenal in
Ve Alex Chelsea'de
Hollanda Birinci Ligi'nde PSV Eindhoven forması giyen Brezilyalı oyuncu Alex, uzun süren görüşmelerin ardından Premier Lig ekiplerinden Chelsea'ye transfer oldu.
Premier Lig ekiplerinden Chelsea, transferi adeta yılan hikayesine dönen, PSV Eindhoven'ın Brezilyalı yıldızı Alex'i sonunda kadrosuna dahil ettiğini duyurdu. Alex, çalışma izni alamadığı gerekçesiyle bir türlü yeni takımıyla resmi sözleşme imzalayamıyordu.
Transferin tamamlanmasının ardından Chelsea'nin resmi iternet sitesine açıklamalarda bulunan Alex, Premier Lig'e çabucak uyum sağlayacağına inandığını söyleyerek, "Bu mükemmel kulüpte iyi bir iş çıkaracağımı ümit ediyorum. Chelsea'nin bana bu fırsatı vermesinden dolayı çok mutluyum. Her şeyi çok iyi gideceğini umuyorum. Ricardo Carvalho ve teknik direktör Jose Mourinho sayesinde dil sorunu da yaşamayacağım. Bu nedenle bir sorunum olmayacak" dedi.
Evet normalde geçen sene oynayacaktı ama kısmet bu seneye...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ben-Haimden çok iyidir chelsea iyi yaptı