yalnız bu taktik geçrekten çok iyi..1 sezon denedim..Valenciennes ile 20.bitirmeyi düşünen medyaya büyük bi şok yaparak 4.bitirdim..Gerçekten deneyin..niye bu kadar az ilgi görmüş anlamadım..
yalnız bu taktik geçrekten çok iyi..1 sezon denedim..Valenciennes ile 20.bitirmeyi düşünen medyaya büyük bi şok yaparak 4.bitirdim..Gerçekten deneyin..niye bu kadar az ilgi görmüş anlamadım..
yineden teşekkür ederiz kardeş
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
alanyaspor da deneyeyim bi..
eline sağlık
Bencede güzele benziyor denemeliyim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yalnız Konu Açmışssında yanıtlara bakmıyorsun Schadules diye bi klasör göremedim belgelerimde biz mi açacaz???
Last edited by HortLak11 : 04.Mart.2008 at 12:02 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
[quote=HortLak11;1045457]Bencede güzele benziyor denemeliyim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Yalnız Konu Açmışssında yanıtlara bakmıyorsun Schadules diye bi klasör göremedim belgelerimde biz mi açacaz???[/quote
Evet klasörü kendimiz oluşturacağız.
ss leri görünce ikna oldum...yozgatta bile bu kadar arttırabiliyorsa avrupanın sayılı kulüplerinde nasıl olur merak ediyorum...
hemen indirip deniyorum...
paralı tutulmuş bir yorumcuya benziyor...
halledildi..
Last edited by Guven05 : 17.Haziran.2008 at 02:59
Gerçekten harika bir antrenman sistemi
Denedim bendede işe yaramaya başladı
cok saol dostm
Ben dosya açıp içine attım ama oyunda antremanları göremiyorum versiyonla ilgili olabilirmi?(ver. 8.01)
C:\Documents and Settings\kullanıcı adı\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\schedules
Bu dizinin içine atyınız mı ?
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
bu antreman 802 için mi birde çok sakatlanıyorlar yaklaşık oyunda 2 aydır kullanıorum her hafta kesin 1 2 sakat oluyor sendede oluyor muydu?
yaa bunu schedules'a attıktan sonra n'apcaz nasıl kullancaz
gençler sadece 1 tane program çıktı bunun içinden??
evet iyi program fakat, programa yeni giren oyuncularınızı , 2 ile 4 hafta arası unutun çünkü yüzde 60'ı sakatlanıyor
Yozgatspor a göre gelişmeleri güzel deneyeceğim teşekkürler
Kullanan arkadaşların yorumlarını da alabilir miyiz?
bende schedules dosyası yok. db, matches, games, skins, tactics birde sounds var
dediğini yaptım peki oyuna girdikten sonra bunu nasıl bulacağım?
Antrenman bölümüne giriyorsun.Üstte programlar yazıyor.Orada programı düzenle diyeceksin.Aç diyeceksin.Büyük ihtimal önüne direk olarak "schedules" klasörü gelecektir.Oradan antrenman dosyasını seçip onaylarsan antrenmanı kullanmaya başlayabilirsin.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Denemekte yarar war gusel gelısımler gerceklestırmıssın...
bende hiç işe yaramıyor oyuncuların özellikleri sürekli düşüyor yarım sezondur kullanıyorum bu taktiği
Toprak bende yozgatsporla oynuyorum,bir deneyeyim antrenmanı.
Hocam eminmisin en iyi oLduğuna ?
tüm oyuncuLarımın özeLLikLe de gençLerin özeLLikLeri düşüyor.AnLam veremedim.Programı uyguLamanın yanında yapmamız gereken başka şeyLermi var yoksa ?