Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
31 ile 42 arası toplam 42 sonuç

Konu: Ersun Yanal'ın Galatasaray'ın basına gecmesini istermisiniz?

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by hizlioglu
    ersun yanal ın gelmesini kesinlikle istemem zaten kendisi FB li...
    yanlış bilyosun kendisi GALATASARAY taraftarı

Quote Originally Posted by zargı
    yanlış bilyosun kendisi GALATASARAY taraftarı
    valla ben kendisini FB li diye biliyorum... Yanlış biliyorsam pardon...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by hizlioglu
    valla ben kendisini FB li diye biliyorum... Yanlış biliyorsam pardon...
    gerci fener taraftarı sanmakta haklısın o kadar cok fener sempatizanı gibi hareketi olduki normal böle zannetmen.Ancak kendisi GALATASARAY taraftarı bunu ersun yanal ın agzından duydum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben şahsen hiç istemem. bu durumdaki bi takımı hangi t.direktör alıpta lider yapmış ki

erik geretsin hakkını ödeyemeyiz adama avrupadan bir çok takımdan teklif geliyor ... ama gitmiyor .. bence gerets e borçluyuz elimizdekilerin değerini bilmemiz lazım ... ayrıca ersun yanal da diğer antrenörler pek farkı yok ....

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

abi ben size sadece böle bi durum olsa tepkiniz nolur dedim gerets gidiyo ersun yanal geliyo demedimki

eee ersun yanal gelince gerets kalacak mı benim esas tepkim geretsin göderilmesi olur

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

adam milli takım antrenörü iken ali sami yene gelmeye korkuyordu.şimdi biz bu adamı alıp teknik direktörümüz niye yapalım?ayrıca ersun yanal şu ana kadar hangi takımla hangi başarıları yakaladı?milli takımı nasıl paçavraya çevirdiğini ne kadar çabuk unuttunuz.ersun yanal değil galatasaray teknik direktörü olmak floryanın kapısından bile geçemez.

Gerets iyi bir hoca niye ersun yanal gelsinki

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Default 48 yılın en iyi Galatasaray’ı!

48 yılın en iyi Galatasaray’ı!

Gerets’in ekibi, Terim'in kadrosunu da geçerek, 30. haftalar itibariyle 48 yıllık lig tarihinin en iyi Galatasaray’ı unvanını yakaladı.

Çaykur Rizespor’u 4-2 mağlup ederek, liderlik koltuğuna kurulan Galatasaray, bu galibiyetle kendi tarihindeki en iyi dönemi de yakaladı. Eric Gerets’in öğrencileri, 48 yıllık lig tarihinde 30. haftalar baz alındığında en iyi performansı yakalayan ekip oldu. 30 maçta 23 galibiyet, 5 beraberlik, 2 yenilgi elde eden Sarı-Kırmızılılar, yüzde 85’lik bir başarı oranı yakaladı. Gerets’in ekibine en yakın başarı, 1998/99 ve 1999/2000 sezonlarında Fatih Terim tarafından elde edilen yüzde 83.3’lük oran oldu.

Kaynak: Webaslan.com

eh, Gerets başarılı biraz be....

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by dinaMYt
    ayrıca ersun yanal şu ana kadar hangi takımla hangi başarıları yakaladı?.
    ynai okadarda hakkını yemeyelim bence. millli takım agfelene kadar her takımda başarılı oldu. milli takımda kötüydü gerçi ama şimdi onu mumla arıyoruz. ayrıca kimsenin cesaret edemediğini yapıp hakanı yedek bıraktı. bu bile büyük iş. birde başlığı açan arkadaş yanalmı yoksa geretsmi diye sormuyorki. sadece böyle bişey olsa tepkiniz nolurdu diyor. geretsle ne ilgisi varki. bir arkadaşta yanalın çok şikeci olduğundan bahsetmiş. türkiyede çok temiz kaç kişi varki? tabi star tv yanala kafayı taktığı için çok üzerine gtti. kimin üzerine gitse mutlaka bişeyler bulurdu. ayrıca zaten gs nin başına gelsede 2 yenilgiden sonra gönderilirdi. çünkü türk.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tabi gelsin Ersun Yanal yardımcı antrenör olarak da Hakan Şükür'ü koyalım yanına sonra da kulübü kapatırız artık.

Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12

Mesaj Yetkileri