31 ile 60 arası toplam 82 sonuç

Konu: Shakhtar Donetsk İle Avrupada Söz Sahibi Olacağız

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    Mehmet Yıldız iş yapacak mı çok merak ediyorum. Başarılar.
    Merak Etme Kardeş O Benim Jokerim Eninde Sonunda İş Yapar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Ligi 10.Hafta
    Shakhtar Donetsk 1-0 Metalurg Donetsk

Donetsk Derbisinde Rakibimiz Çok Kapandı Öyle Kapandılar Pozizyon Bulamadık Ama 90.Dakikada Mehmet Yıldızı Durduramadılar Penaltıyı Bobo Attı Ve Zorlu Karşılaşmada 3 Puanı Aldık
    Ukrayna Süper Ligi 10.Hafta

İlk 10 Haftada 30 Puan Toplayacağımı Düşünmüyordum Ama Takım Gerçekten Çok İyi Bu Takımla Asıl Hedefimiz Avrupa Lig Bizim İçin Formalite
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Kupası 2.Tur
    Khimik Krasnoperekopsk 0-2 Shakhtar Donetsk

Baştan Sona Üstün Götürdüğümüz Maçta Rat Ve Nazerenkonun Klas Golleriyle Kazandık
    Ukrayna Ligi 11.Hafta

Açıkcası Ortada Bir Maç Oldu Ama Dominguez Kırmızıyı Görmese Daha Farklıda Olabilrdi Ama Takımımdan Gayet Memnunum
    Yarın Şampiyonlar Ligi F Grubu 2.Hafta Karşılaşmasında

Maç Öncesi Ve Maç Sonrası Detaylarıyla Sadece Siz Turksportallılara Anlatılacaktır Şimdilik İyi Akşamlar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Shakhtar Donetsk Basın Toplantısı
    Muhabir:Liverpool İle Bu Akşam Oynanacak Maç Hakkında Neler Düşünüyorsunuz
    Ben: Öncelikle Dostluk Kazansın Diyorum Burada Kolay Lokma Olmayacağız Ve Kazanmaya Oynayacağız
    Muhabir:Biliyorsunuz Liverpool İlk Maçında Kobenhavna Yenildi Sizide Yenemezler İse Takımda Büyük Bir Baskı Havası Oluşacak
    Ben: Biliyorum Ama Bu Takım Liverpool Ne Yapacağı Belli Olmazsa Çok İyi Oyuncuları Var Özellikle Torres Savunmamız Bu Oyuncuya Dikkat Edecek
    Ben:Arkadaşlar Toplantıyı Bitiriyorum Maça Az Kaldı
    Şampiyonlar Ligi F Grubu 2.Hafta Mücadelesi
    Liverpool 1-1 Shakhtar Donetsk

İstatistiklerdende Belli Olduğu Gibi Başabaş Oynadık Rakibimiz Defansda Ratın Hatasıyla Öne Geçti Ama Biz Golden Hemen Sonra Elmanderin Havadan Gelin Ortasına Düzgün Bir Vuruş Yapan Castillonun Golüyle Eşitliği Sağladık
    Golden Sonra Ortada Bir Maç Oldu 61.Dakikada Nazerenkonun Frikiği Direkte Patladı Ve Karşılıklı Ataklarla Geçen Maç Böyle Sonuçlandı
    Maçtan Sonra Oyuncularımız Taraftarına Koştular

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ukrayna Süper Ligi 12.Hafta

Willianın 1 Gol 1Asist Yaptığı Maçta Rakibimizi Rahat Bir Şekilde Yenmiş Bulunuyoruz
    Last edited by bugra 1905 : 12.Ağustos.2008 at 19:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri