Merak Etme Kardeş O Benim Jokerim Eninde Sonunda İş Yapar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ukrayna Ligi 10.Hafta
Shakhtar Donetsk 1-0 Metalurg Donetsk
Donetsk Derbisinde Rakibimiz Çok Kapandı Öyle Kapandılar Pozizyon Bulamadık Ama 90.Dakikada Mehmet Yıldızı Durduramadılar Penaltıyı Bobo Attı Ve Zorlu Karşılaşmada 3 Puanı Aldık
Ukrayna Süper Ligi 10.Hafta
İlk 10 Haftada 30 Puan Toplayacağımı Düşünmüyordum Ama Takım Gerçekten Çok İyi Bu Takımla Asıl Hedefimiz Avrupa Lig Bizim İçin Formalite
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ukrayna Kupası 2.Tur
Khimik Krasnoperekopsk 0-2 Shakhtar Donetsk
Baştan Sona Üstün Götürdüğümüz Maçta Rat Ve Nazerenkonun Klas Golleriyle Kazandık
Ukrayna Ligi 11.Hafta
Açıkcası Ortada Bir Maç Oldu Ama Dominguez Kırmızıyı Görmese Daha Farklıda Olabilrdi Ama Takımımdan Gayet Memnunum
Yarın Şampiyonlar Ligi F Grubu 2.Hafta Karşılaşmasında
Maç Öncesi Ve Maç Sonrası Detaylarıyla Sadece Siz Turksportallılara Anlatılacaktır Şimdilik İyi Akşamlar
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Shakhtar Donetsk Basın Toplantısı
Muhabir:Liverpool İle Bu Akşam Oynanacak Maç Hakkında Neler Düşünüyorsunuz
Ben: Öncelikle Dostluk Kazansın Diyorum Burada Kolay Lokma Olmayacağız Ve Kazanmaya Oynayacağız
Muhabir:Biliyorsunuz Liverpool İlk Maçında Kobenhavna Yenildi Sizide Yenemezler İse Takımda Büyük Bir Baskı Havası Oluşacak
Ben: Biliyorum Ama Bu Takım Liverpool Ne Yapacağı Belli Olmazsa Çok İyi Oyuncuları Var Özellikle Torres Savunmamız Bu Oyuncuya Dikkat Edecek
Ben:Arkadaşlar Toplantıyı Bitiriyorum Maça Az Kaldı
Şampiyonlar Ligi F Grubu 2.Hafta Mücadelesi
Liverpool 1-1 Shakhtar Donetsk
İstatistiklerdende Belli Olduğu Gibi Başabaş Oynadık Rakibimiz Defansda Ratın Hatasıyla Öne Geçti Ama Biz Golden Hemen Sonra Elmanderin Havadan Gelin Ortasına Düzgün Bir Vuruş Yapan Castillonun Golüyle Eşitliği Sağladık
Golden Sonra Ortada Bir Maç Oldu 61.Dakikada Nazerenkonun Frikiği Direkte Patladı Ve Karşılıklı Ataklarla Geçen Maç Böyle Sonuçlandı
Maçtan Sonra Oyuncularımız Taraftarına Koştular
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ukrayna Süper Ligi 12.Hafta
Willianın 1 Gol 1Asist Yaptığı Maçta Rakibimizi Rahat Bir Şekilde Yenmiş Bulunuyoruz