tuncay gozume gırdı
tuncay gozume gırdı
İlk 6'ım;
Arsenal
Manu
Liverpool
Chelsea
Tottenham
Everton
Peskolik kardes her halde öyle........
2. yarı mac anlatımı daha iyi......santa cruz attı baya iyi golcü bu...
Evet 1-1 oldu Santa Cruz attı.
Bu arada Bolton-Newcastle maçında Martins şov var.3-1 devam ediyor..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Derbyshire'ın golü Blackbrun 2-1'lik üstünlüğü yakaladı dakika 86...
[SIGPIC][/SIGPIC]
35m€ ya vermicez dediler... Artık 40-45-50M€ vermeleri lazım heralde...
Bu sene Arsenal'den daha fazlasını bekliyorum.Şampiyon bitireceklerine inanıyorum, geçen sene tecrübesizlikten ve Eduardo'nun da talihsiz sakatlığından kaybettiler ancak bu sene dahada güçlenerek geldiler:
Lig Sonu Sıralaması:
1- Arsenal
2- Man.Utd
3- Chelsea
4- Tottenham
5- Everton
6- Everton
Şu Everton artık geçsin Liverpool'u.Her sene 1 sıra farkla kaybediyor Everton Şampiyonlar Ligi'ni bu sene umarım başarırlar..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Middlesbrough 1-2 Blackburn...
İyi kaleci oynarsa kendini ispatlar...
35 cok bıLe
neyıne yetmıo 20 Mn €
Arsenal yine gençleriyle tecrübe eksikliği yaşarlar. Zirve mücadelesi yapsalar bile şampiyon olmaları biraz zor. Chelsea ise tam bir kapalı kutu Scolari'yle şampiyon da olabilirler 4-5'e kadar da gidebilirler. ManU inşAllah şampiyon olmaz.Tahminim:
1. Liverpool
2. Arsenal
3. Tottenham
4. ManU
5. Chelsea
Küme kalmada ise inanılmaz bir mücadelenin olacağını düşünüyorum. Tahminim
20. Hull City
19. Bolton
18. Fulham
17. Wigan
16. Stoke
15. WBA
14. Boro
Bu takımlar küme düşme ihtimali en yüksek olan takımlar.
Altı üstü bir sağ bek 35m€ bile çok yahu...
Sevilla 35 milyon €'yu reddetmişse çok zor hele de Abramovich para musluklarını kapattıktan sonra...
Benim izlediğim Daniel Alves 35 eder, sağ bek deyip geçmemek lazım. Hücuma da çok büyük katkı yapıyor.
santa cruzda derbyshire de mukemmel atti blackburn cok iyi oynamadi ama boro ondan da kotu oynadi
ayrica bu mactada gorduk premier ligde maclar 90 dk oynaniyor friedel galibiyeti getirdi hicbisey dudukten once bitmiyor
Santa Cruz süper gol attı, Galatasaray'ın gündemindeydi bir ara, GS alsaymış iyi işler yaparmış Santa Cruz, attığı gol çok güzeldi.
M'brough sahasında yenildi, Sunderland de Tottenham'ı yendi, Premiership sürprizlerle başladı.
Tuncay basit oynamaya çalıştı.İlerleyen haftalar daha çok göz önüne çıkacaktır.Ben çok kötü görmedim onu.
Middlesbrough uzun zamandır ligin ilk maçını kazanamıyomuş... Gelenek dvm etti...
Sunderland 90+4'de yenmiş Tottenham ı...
Günün Sonuçları:
Sunderland:1-0:Tottenham
Bolton:1-3:Newcastle
Derby Country:2-2:Potsmouth
Everton:2-1:Wigan
M'Brough:1-2:Blackburn
West Ham:0-2:Man City
[SIGPIC][/SIGPIC]
Man City bekleneni yapmış.Daha da gerisi gelir büyük ihtimalle...
Derbyshire ve Cruz girer girmez attılar gollerini Downing ve Aliadiere iyi işler yaptılar ama yetmedi.
Newcastle deplesman da 3-1yenmiş bravo valla...
M.City de iyi bir ekip olcağının sinyallerini vermeye devam ediyor West Ham ı yendiler...
West Ham'da bu sene düşer bence.Geçen sene iyi tutundular ama bu sene Tevez ve Benayoun gibi önemli iki silahını sattılar.Artı olarak Harewood da gitti.Bu sene ligde kalırlarsa iyi iş çıkarmış olurlar..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ramos: “Berbatov kalmalı”
Tottenham teknik direktörü Juande Ramos bir kez daha Dimitar Berbatov’un takımdan ayrılmaması gerektiğini söyledi.
Sezon bittiği günden bu yana Berbatov’un takımdan ayrılacağı konuşuluyor çünkü Bulgar oyuncunun Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek bir takımda oynama isteğini duymayan kalmadı.
The Sun’a göre United oyuncuyu 33 milyon €’ya almaya hazır. Ramos’un son konuşmaları bu kararın tamamiyle Berbatov’a kaldığını gösteriyor.
Sky Sports’a konuşan Ramos “Dmitar mutlu mu değil mi bilmiyorum. Sadece onun kalmasından memnun olacağımı biliyorum. O çok büyük bir oyuncu ve takımın ona ihtiyacı var. 31 Ağustos’a kadar gelişmeleri izleyeceğim” dedi.
Goal.com
Ajansspor Dış Haberler Servisi)
Sven-Goran Eriksson yeni sezona keyifli başladı.
Sven-Goran Eriksson yönetimindeki yeni Manchester City, yeni isimleri Rolando Bianchi ve Geovanni'nin kaydettiği gollerle West Ham karşısında galibiyetle sezona başladı.
18. dakikada erken bir golle morallenen City'de gol Elano'nun göz dolduran çabasında, uzak direkte topa kayarak müdahele eden Bianchi'den geldi.
West Ham bu golün ardından özellikle Dean Ashton çabalarıyla City kalesini zorladı ancak aradığı golü bulamadı ve ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
Maçın skorunu belirleyen gol maçın tamamlanmasına 3 dakika kala geldi ve sakatlıktan yeni kurtulan Geovanni 80. dakikada oyuna girdikten sonra 87. dakikada fileleri havalandırdı.
![]()
Liverpool 1-1 A.Villa
pk'den Barry attı...dk_85...
Yahu çok şansız takım bu Liverpool...
Gerrard harika bir gol attı 2-1...![]()
goooooooooooooooooooool Stevenn gerrrardd 2-1 oldu Liverpool...Frikiktenn öylee bir gol attıki top 90a girdiiiiiii